ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Alt du trenger til ditt akvarium eller basseng
Enten du leter etter et nytt akvarium eller bord, ønsker å skifte ut det gamle akvariet eller søker nytt utstyr til ditt nåværende akvarium, finner du alt du trenger hos Zoopermarked.no.
Vi har et bredt utvalg av akvarier, bord, akvariefôr, akvariepleiemidler, CO2-sutstyr, akvariedekorasjoner, akvarie fôrautomater, filtermaterialer, innvendige og utvendige akvariepumper, akvarieluftpumper, tilbehør akvariepumper, UV-utstyr, akvarie varmeelementer, alge fjernere, fødekasser og akvarienett.
Kort sagt, hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av alt du trenger til ditt akvarium og til meget fordelaktige priser.  

Akvarier, lamper og bord

Har du et ønske om å investere i et akvarium til hjemmet? Eller ønsker du å skifte ut det du har fra før, bare til en nyere modell? Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg innen kjente og kvalitets merkede akvarier. Vi har noe for enhver smak og pengepung.  

Akvariefôr
Akvariefisk trenger som alle andre dyr, fôr. Vi har derfor et bredt utvalg av akvarium fiskefôr.Vi har fôr til både tropiske akvariefisker, cichlider, maller, slørhaler, gullfisk, og fisk til hagedammen. Skal du på helgeopphold eller på ferie, kan du hos oss kjøpe helge- og ferie fôr til akvariefiskene dine. Du trenger derfor ikke å bekymre deg om fiskene dine, mens du er på ferie.  

Akvariepleiemidler Skal du starte opp et nytt akvarium?
Eller har du behov for å regulere vannverdien i akvariet? Da kan du her hos Zoopermarked.no finne akvarie pleimidler til tropiske akvariefisk, saltvannsfisk og hage bassengfisk. Vi har pleiemidler til både store og små akvarier.  

Innvendige og utvendige akvariepumper
For at akvariet kan kjøre optimalt, er en akvariepumpe en viktig del av utstyret. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg i både innvendige og utvendige akvariepumper. En innvendig akvariepumpe har den fordelen at den ikke fyller utenfor akvariet. Hos oss har vi noen av de førende merkene innenfor akvariepumper, som for eksempel merkene: Juvel, Eheim og Am-top. Ønsker du derimot en utvendig spannpumpe, kan vi naturligvis også tilby det. Vi har utvendige akvariepumper fra noen av de førenende produsentene, som Eheim og Am-top. Eheim pumpene er spesielt kjent for å være stille, holdbare og enkle å rengjøre.  

Akvarieluftpumper
Mangler akvariet ditt luft? Eller ønsker du å utvide en akvariedekorasjon med bobler? Så kan du hos Zoopermarked.no finne et utvalg av akvarieluftpumper i forskjellige størrelser og merker. Vi har akvarieluftpumper i alle prisklasser.  

Akvarie varmeelementer
De tropiske akvariefiskene har fra naturens side mer behov for varme, enn for eksempel gullfisken. Det er derfor nødvendig med et varmeelement i akvariet. Vi tilbyr et bredt utvalg innenfor akvarie varmeelementer fra noen av markedets førende produsenter.  

Filtermaterialer
For å sikre et sundt akvariemiljø, er det nødvendig at du skifter akvarievannet jevnlig. På samme måten som det er viktig at akvariepumpen har et godt filtermateriale, slik at urenheter med mer, kan filtreres bort og at vannet i avkvariet kun inneholder «de gode» bakteriene.  

Akvariedekorasjon og bunnlag
Et akvarie er ikke spesielt spennende å kikke på hvis det mangler dekorasjoner. Hos Zoopermarked.no finner du derfor et velassortert utvalg av akvariegrus, stein og trerøtter til akvariet. I tillegg tilbyr vi også et bredt utvalg av huler, klipper og pynt. Akvarieplanter er alltid fasinerende å se på på, men noen ganger kan det virke uoverskuelig å skulle plante og vedlikeholde alle sammen. Vil tilbyr derfor kunstige planter som et alternativ til de levende.  

Tilbehør akvariepumper

Mangler du en sugekopp? Et akvarierør? Eller en luftslange? Så har du kommet til riktig sted. Vi har et bredt utvalg av sugekopper, håndtak, rotorer, akvarieslanger, utstrømmingsrør, bredstrålerør og tetningsringer. Kort sagt, så har vi akvarietilbehør som dekker de fleste behov.  

Akvarieteknikk - saltvann
Har du et saltvanns akvarie og manger du utstyr til dette? Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av akvarieteknikk og utstyr til saltvannsakvariet. Vi har blant annet et bredt utvalg av skummere til saltvannsakvarier, samt filtermaterialer.  

Akvarie CO2 - utstyr
CO2 bidrar til å sikre frodige og sunne akvarieplanter. Ved hjelp av CO2, oppnår du sunnere og sterkere akvarieplanter. Med optimale vekstforhold hos akvarieplantene, oppnår du dessuten en stigning i akvarievannets oksygeninnhold, hvilket er viktig for fiskenes trivsel. Vi tilbyr CO2-utstyr i alle prisklasser.  

Akvarie UV - utstyr

UV-lys kan ha en særdeles effektiv effekt overfor bakterier og alger, og kan derfor med fordel benyttes i for eksempel et hagebasseng.  

Akvarie fôrautomater
Før du drar på ferie, er det en god idé å skifte akvarievannet og rense akvariepumpen – slik at du trygt kan overlate akvariet til feriepasseren. Er det ingen mulighet for at en eventuell feriepasser kan fôre din akvariefisk, kan du anskaffe deg en fôrautomat. Hos Zoopermarked.no finner du et velassortert utvalg av praktiske fôrautomater, som alle sammen er enkle å innstille og rengjøre.  

Algefjernere og rengjøring
Det høres kanskje merkelig ut, men jo større akvariet er, jo mindre stell krever det som regel. Det er alltid en god idè å sette seg grundig inn i hvordan akvariet vedlikeholdes, før du kjøper deg et akvarium.  

Fødekasser og oppbevaring
Kunne du godt tenke deg å avle på dine akvariefisk? Så kan en fødekasse i enten plast eller nett være en fordel, da disse er særdeles velegnet til for eksempel guppyer, platyer, mollyer og liknende fiskearter. Med en fødekasse unngår du at ungene blir spist opp av moren, eller en av de andre fiskene i akvariet. Ungene bør bli i fødekassen til de er så store at de andre fiskene ikke kan spise dem lenger.  

Akvarienett og termometre
Hos Zoopermarked.no har vi et stort utvalg akvarienett, slik at du enkelt og raskt kan fange dine akvariefisk, hvis det skulle bli nødvendig. Akvarienettet er velegnet til å fange for eksempel yngel. Vi tilbyr akvarienett med både fine og grove masker og i forskjellige farger og størrelser. For å kunne holde den rette temperaturen i akvariet, er det alltid en fordel å ha et termometer i akvariet. Herved kan du enkelt lese av temperaturen og regulere denne, hvis det skulle være nødvendig. Vi har et spennende utvalg innenfor termometre til akvariet og vi har helt sikkert ett som passer til ditt akvarium også.  

Øvrige akvarietilbehør

Vi tilbyr stort sett alt til akvarier, og hos oss finner du alltid et bredt utvalg av praktisk og funksjonelt akvarieutstyr. Vi har akvarieutstyr til alle akvarier - uansett størrelse. Hos oss finner du derfor alltid det utstyret du trenger for å holde ditt akvarium kjørende og til gode priser.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

God pris på ønsket produkt
God pris på ønsket produkt, og etter noen dager sto leveransen på trappa. Blir å handle herfra flere ganger!
19.04.2018 - Viktoria Johnsen
Super bra service
Super bra service - kom etter 4 dager på døren. Sparte kr 1380 på min bestilling i forhold til hva jeg måtte betalt hos Veterinær. Mine hunder bruker spesialfor. Kommer definitivt til å handle her igjen :-)
18.04.2018 - Ina Bartz-Johannessen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.