ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stor utvalg av CO2-utstyr
Karbondioksid – CO2 – er vekstens viktigste næring. Uten karbondioksid kan ikke vekster utføre den fotosyntese som er første skritt i en lang rekke prosesser som fører til ekstra vekst. Det finnes 3 grunnleggende typer CO2 i vannet: CO2 i form av gass, bikarbonat og karbonat. Alle vekster foretrekker CO2 i gassform, men det finnes også en gruppe vekster som kan ha nytte av bikarbonat. I hardt vann kan det ofte være 100 ganger så høye konsentrasjoner av bikarbonat som av CO2, hvilket betyr at vekster som kan nyttiggjøre seg bikarbonat som supplement til CO2, kan også vokse uten tilsetning av karbondioksid. Egeria, Vallisneria og Ceratophyllum er eksempler på vekster som kan nyttiggjøre seg CO2 via bikarbonat. Dog finnes det ingen vekster som kan benytte karbonat som alternativ karbonidoksidkilde.
 
Komplette CO2-sett
Hos Zoopermarked.no finner du et velsortert utvalg av komplette karbondioksid-sett som sikrer at du får akvarievekster som vokser seg frodige og friske. Vi har CO2-utstyr i alle prisklasser. Med hjelp av et CO2-sett kan du enkelt berike ditt akvarievann med CO2 som gjør dine akvarievekster både friskere og sterkere. Om dine vekster får optimale vekstforhold, vil dette også føre til en økning av syreinnholdet i akvariet, hvilket er viktig for at fisk skal trives. Mange som har små akvarier, velger dessverre bort CO2, ettersom de anser at utgiftene blir for store i å investere i noe som er 3-4 ganger dyrere enn prisen på selve akvarium, for å få et fungerende CO2-anlegg. Derfor har vi et stort utvalg av CO2-pakker som passer perfekt til små akvarier og akvariestartsett – også prismessig. Bare en mindre tilførsel av CO2 kan utgjøre en stor forskjell for vekstens utvikling. Våre CO2-sett er lette å installere, bruke og stelle. Med et av våre CO2-sett, får du en eksakt og stabil regulering av CO2-nivået. Og husk: Vi har også refill-alternativ til ditt CO2-anlegg, slik at dine vekster ikke skal behøve å være uten CO2 i lengre perioder.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
kjapp levering ☺️
kjapp levering ☺️ Har handlet her flere ganger
23.04.2018 - Kristin Mong

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.