ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Spennende akvariedekorasjoner og dekorativt akvariebunnlag.
Jo, større et akvarium er, jo mer akvarieutstyr og flere akvariedekorasjoner trenger du. Gi fiskene deres helt egen undervannsverden, med flotte akvariedekorasjoner og dekorativt akvariebunnlag. Mange akvarister foretrekker naturlig dekorasjon til deres akvarier, slik at det skapes et mest mulig naturtro levested til fiskene.  

Flotte akvariebakgrunner til ditt akvarium

Med spennende å flotte akvariedekorasjoner eller akvariebakgrunner, kan du enkelt gjøre ditt akvarium til et vakkert og attraktivt undervannslandskap. Derfor finner du alltid et bredt utvalg av unike akvariedekorasjoner og dekorative akvariebakgrunner hos Zoopermarked.no. Med lys eller mørk sand, kan man innrette akvariet helt forskjellig. Overvei derfor hvilken atmosfære du ønsker i ditt akvarium før du kjøper akvariesand. Det er bare din egen fantasi som kan sette grenser for innredningen av ditt akvarium. Det er imidlertid viktig at du ikke fyller det helt opp med dekorasjoner, da fisken trenger rikelig med fritt plass til å svømme. Vær dessuten oppmerksom på at de tekniske apparatene også krever plass. De bør derfor monteres i akvariet før dekorasjonene, slik at du vet hvor mye plass du har tilgjengelig.  

Bredt utvalg av dekorativt akvariebunnlag

Når akvariet først er i hus, er det tid for å handle akvariebunnlag. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av akvariebunnlag i mange forskjellige farger, former og størrelser. Vi har et bredt utvalg av både akvariesand og akvariegrus. På den måten kan du enkelt gi ditt akvarium et personlig uttrykk. Når du skal velge akvariebunnlag, handler det i høy grad om personlig smak, men det handler også om hvilket akvarium du ønsker deg og hvilken type fisk du ønsker. Noen akvariefisker har nemlig bruk for et spesielt akvariebunnlag. Akvariebunnlaget er en viktig del av innredningen av ditt akvarium og har betydning for både planter og fisk. Det finnes mange typer akvariebunnlag. Det er akvariebunnlag som er mer eller mindre finkornet og det kan være lyst eller mørkt eller ha en bestemt farge. Mørkt akvariebunnlag er roligere å se på og skjuler lettere urenheter enn lyst akvariebunnlag. Lyst akvariebunnlag kan imidlertid gi ditt akvarium et friskere utseende, men kan dessverre også bety at fiskene blir mer stresset på grunn av den store mengden med lys som vil bli tilført akvariet. Akvariebunnlaget har også en kamuflerende effekt, hvilket det naturligvis også bør tas hensyn til når det skal velges akvariebunnlag. Akvariebunnlagets kornstørrelse har også av en viss betydning, idet noen akvariefisker ynder å flytte akvariegrus med munnen når de for eksempel bygger rede. Valget av akvariebunnlag har også en betydning for dine akvarieplanter i det planterøttene råtner lettere i finkornet akvariesand enn i grovkornet akvariebunnlag. Derfor er det alltid en god idé å skylle det nye bunnlaget godt, innen du plasserer det i akvariet, for å fjerne de verste urenhetene. Kjøp akvariebunnlag hos Zoopermarked.no til markedets beste priser.

Vedlikehold av akvariebunnlag
Det er viktig at du vedlikeholder ditt akvariebunnlag. Selv om du filtrerer akvarievannet for urenheter og jevnlig skifter akvarievann, er det vanskelig å unngå bunnslam. Smuss og andre urenheter vil etter hvert samle seg på akvariebunnlaget, slik at det blir nødvendig å gjøre rent akvariebunnlaget med en slamsuger. Du bør dog ikke rengjøre akvariebunnlaget for ofte, siden du da fjerner essensielle næringssalter og bakteriekulturer i akvariebunnlaget.  

Flotte akvariebakgrunner til ditt akvarium

Når du skal velge en akvariebakgrunn, handler det primært om smak. Med en akvariebakgrunn kommer undervannslandskapet til sin rett. Samtidig som du dekker over kjedelige vannslanger og kabler bak akvariet. Hos Zoopermarked.no finner du derfor et bredt utvalg av flotte akvariebakgrunner fra markedets førende produsenter. Prøv for eksempel bakgrunnsfolien fra Juwel som har ett motiv på den ene siden og et annet på den andre siden. Bakgrunnsfolien kan enkelt klippes til, slik at størrelsen passer til akvariet. Vi har også forskjellige akvariebakgrunner fra Juwel med steinmotiv og 3D-effekt, som gir en utrolig dybdevirkning. De er enkle å sette opp, samtidig som de enkelt kan skjæres og tilpasses til nettopp ditt akvarium.  

Akvariebakgrunner til konkurransedyktige priser

Hos Zoopermarked.no har vi alltid et bredt utvalg av akvariebakgrunner i mange forskjellige materialer, farger og størrelser til konkurransedyktige priser. Kjøp din akvariebakgrunn online og få den levert direkte på døren innen 1 – 3 hverdager.

Stort utvalg av flotte og unike akvariedekorasjoner
Trenger ditt akvarium å bli piffet opp litt? Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av spennende akvariedekorasjoner, slik at du kan sette ditt eget personlig preg på ditt akvarium. Vi har akvariedekorasjoner som gir fisken masse muligheter for å svømme omkring og utforske. De fleste akvariedekorasjonene gir også fisken rike muligheter til å gjemme seg for de litt større fiskene. Våre akvariedekorasjoner er primært laget av polyester-harpiks, som gjør de meget holdbare og får de til å fremstå utrolig flotte i alle akvarier. Akvariedekorasjonene reduserer ikke vannkvaliteten og er enkle å rengjøre. De fleste av våre akvariedekorasjoner er dessuten saltvanns resistente, slik at de også kan brukes i saltvannsakvarier. Vi har mange flotte og naturtro reproduksjoner av kranier som både er skumle og mystiske på samme tid. Våre akvariedekorasjoner vil garantert få forbipasserende til å snu seg og kikke en ekstra gang på ditt akvarium. Med en spennende og flott akvariedekorasjon, kan du forandre ditt akvarium til et lekkert kunstverk.  

Få dine akvariedekorasjoner levert direkte på døren

Når du bestiller online hos Zoopermarked.no, leverer vi dine akvariedekorasjoner direkte på døren, innen 1 -3 hverdager.  

Bredt utvalg av dekorative bunnlag til saltvannsakvarier

Det finnes mange forskjellige typer dekorasjonsbunnlag til saltvannsakvarier. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av akvariegrus i mange forskjellige farger, former og størrelser, velegnet til saltvannsakvarier. På denne måten kan du gi ditt saltvannsakvarium et personlig uttrykk. Vi har for eksempel et utvalg av knuste koraller og korallgrus. Dekorasjonsbunnlag til saltvannsakvarier er mest av alt en smakssak, ettersom dekorasjonsbunnlag ikke har noen spesiell funksjon, men primært brukes for syns skyld. Derfor kan det være en gode idé å anskaffe noen dyr, som kan holde det pent ved at de roter litt rundt i bunnlaget. De forskjellige typene dekorasjonsbunnlag, har dog noen fordeler og ulemper som du bør være oppmerksom på. Korallgrus kan for eksempel ha en tendens til å samle en masse skitt og skal derfor renses og støvsuges. Dessuten er et grovere bunnlag lettere for å puste enn et fint sandlag, siden vannet strømmer i gjennom. Vær oppmerksom på at noen dyr trenger helt spesielle bunnlag. For eksempel finnes det små saltvannsfisk som ynder å grave seg ned i sand. Kjøp dekorasjonsbunnslag hos Zoopermarked.no til markedets beste priser.  

Flotte saltvannsstein til ditt saltvannsakvarium

I tillegg til et bredt utvalg av dekorasjonsbunnlag, har vi også et utvalg av flotte og dekorative saltvannsstein. Disse saltvannssteinene blir også kaldt for levende stein. Steinene kommer direkte fra korallrevet og er i bunn og grunn gamle døde koraller. Derfor er steinene veldig porøse. I steinene lever det et hav av bakterier og organismer. Steinene er på den måten akvariets viktigste biologiske filter og det er derfor viktig å ha mange steiner i ditt akvarium. Dessuten er saltvannssteinene opplagte gjemmesteder for fisken.  

Flotte akvariedekorasjonsstein og røtter til dit akvarium

Mange akvarister foretrekker naturlig dekorasjon til akvariet, slik at det skapes et naturtro levested til fiskene. Hos Zoopermarked.no finner du derfor et velassortert utvalg av trerøtter og stein til ditt akvarium. Vi har akvariedekorasjonsstein og røtter i et hav av farger og størrelser. Dekorasjonsstein og trerøtter er komponenter som skaper rom og eleganse i de forskjellige akvariemiljøene. De kan både brukes som dekorasjon i seg selv eller som basis for diverse akvarieplanter. Her er det kun din egen fantasi som setter grenser. For eksempel kan deler av en rotstilk fra Microsorum eller Anubias festes til en dekorasjonsstein eller trerot med et stykke fiskesnøre og etter et par måneder kan snøret fjernes. Små dotter av mose eller Hemianthus kan også festes i forgreningene på trerøttene eller i hulrom i dekorasjonssteinen. Mulighetene er mange når du skal innrette ditt akvarium. Du bør dog være oppmerksom på at akvariefiskene krever rikelig med plass til å svømme på, så det kan være lurt å montere de nødvendige tekniske installasjonene innen du dekorerer ditt akvarium.  

Dekorasjonsstein og røtter til markedets beste priser

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av flotte dekorasjonsstein og trerøtter til konkurransedyktige priser. Bestill online og få dine akvariedekorasjonssteiner og røtter levert direkte på døren, innen 1 – 3 hverdager.  

Flotte nano-dekorasjoner til ditt nano-akvarium

Nano akvarier er tidens trend – det lille, dekorative akvariet, hvor planter og fisk i samspill, skaper liv og stemning i dagligstuen eller på kontoret. Ofte sier man at det kun er fantasien som setter grenser for innredningen av ditt akvarium. Men, det kan imidlertid være vanskelig å finne passende dekorasjoner til nano-akvarier. På denne siden finner du et spennende utvalg av små plastikkplanter og dekorasjonsstein som er velegnet til nano-akvarier. Stein og røtter er komponenter i nano akvarier som skaper rom og eleganse i små miljøer. De kan både brukes som dekorasjonsstein i seg selv eller som basis for levende akvarieplanter. Nano dekorasjoner kan være utrolig flott og naturtro. Vi har et stort utvalg av nano dekorasjonssteiner fra markedets førende produsenter. Når du innretter ditt nano akvarium, bør du også være oppmerksom på at de tekniske apparatene krever en del av plassen. Du bør derfor montere disse før du plasserer dekorasjonene. Det er viktig å huske at akvariefisken trenger rikelig med plass til å svømme på.  

Få dine nano-dekorasjoner levert direkte på døren

Bestill online hos Zoopermarked.no og få dine nano-dekorasjoner levert direkte på døren, innen 1 – 3 hverdager.  

Plastikkplanter eller levende akvariepanter?

Det er vanskelig å holde akvarieplanter uten noen former for tilskudd av for eksempel jern, mangan og CO2. Og dette kan være litt av an utfordring for nybegynnere med mindre akvarier. Derfor kan et akvarium med plastikkplanter være et godt alternativ, ettersom et akvarium med kunstige planter er veldig enkelt å vedlikeholde. Sunne akvarieplanter øker trivselen for akvariefisk ved blant annet å forsyne de med oksygen. Hvis du derimot velger bort levende akvarieplanter til fordel for plastikkplanter til ditt akvarium, bør du tilføre ekstra luft via en liten pumpe.  

Flotte og naturtro plastikkplanter

Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av plastikkplanter som ser så ekte ut at man skulle tro at de var det. Vi har plastikkplanter i mange forskjellige farger og størrelser slik at du kan finne akkurat de plastikkplantene som matcher ditt akvarium best. Enklere blir det vel neppe å dekorere ditt akvarium. Selv om du velger plastikkplanter til ditt akvarium, kan du likevel risikere at det dannes alger. Du bør derfor reagere med en gang du ser tegn på alger i ditt akvarium. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av effektive midler som bekjemper alger.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Topp service
Topp service, rask levering😊
22.04.2018 - Esten Guldahl
A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.