ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Topp kvalitet 
Vi har fiskefôr i den beste kvaliteten, som inneholder alle de essensielle vitaminer og mineraler som dine fisk trenger for å holde seg sunne, vitale og fargerike.   

Fiskefôr til tropiske akvariefisk 
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av vitaminer og velsmakende flak fullfôr, vegetabilsk fullfôr, fargeforsterkende fullfôr, oppdrettsfôr og ynglefôr. Vi har kort sagt alt i fiskefôr til dine tropiske akvariefisker. Når du kjøper fiskefôr som er spesielt tilpasset nettopp den art du har, kan du være sikker på at dine akvariefisks ernæringsmessige behov blir dekket. Samtidig bidrar du til at akvariefiskenes motstandskraft øker. Crisps er særdeles velegnet til tropiske akvariefisk, ettersom disse inneholder mer energi enn alminnelig flakfôr. Crisps er dessuten kjent for et optimalt protein- og fettinnhold, som garanterer en bedre utnyttelse av fôret. Regelmessig fôring med crisps, danner dessuten mindre nitrat i vannet og dermed en bedre vannkvalitet.   

Kjøp fôr til dine tropiske akvariefisker hos Zoopermarked.no 
… Og få det levert direkte på døren. Hos Zoopermarked.no, har vi alltid supre priser på de kjente fôrmerkene.   

Næringsrikt fiskefôr til cichlider 
De forskjellige fiskeartene har forskjellig ernæringsbehov. Hos Zoopermarked.no finner du spesialutviklet fiskefôr fra Tetra, med tanke på cichlider. Vi har et bredt utvalg av basisfôr til cichlider i form av sticks med et høyt innhold av proteiner som sikrer en naturlig og avbalansert ernæring. Cichlidefôret kjennetegnes ved at stavene flyter på overflaten av vannet. Fôret matcher dessuten Cichlidernes naturlige spisevaner på grunn av deres orm-lignende størrelse og form.   
Cichlidefôret her på siden, inneholder alle de essensielle vitaminer, nærings- og sporstoffer som fremmer trivsel, en naturlig intens farge og vekst hos dine cichlider. Cichlidefôret sikrer dessuten en optimal utnyttelse av fôret og reduserer ekskrementer i akvarievannet. Dermed minskes nitratinnholdet med opp til 16 prosent og fosfatinnholdet med opp til 10 prosent. Som følge av den forbedrede kvaliteten på vannet, blir det dessuten også mindre algevekst.   

Kjøp fiskefôr til dine cichlider online 
Benytt deg av de allsidige tilbudene på fiskefôr og få varene levert direkte på døren, innen 1-3 hverdager. 
Hos Zoopermarked.no, har vi alltid supre priser på fiskefôr.   

Fiskefôr fullproppet med vitaminer til maller og bunnfisk 
De forskjellige fiskeartene har forskjellige ernæringsmessige behov. Her på siden finner du et bredt utvalg av basisfôr, spesielt velegnet for maller og bunnfisk.   Fisk blir ved regelmessig fôring, raskt tillitsfulle. Allerede etter kort tid svømmer fiskene straks til fôringsstedet når du kommer med maten. Fôret på denne siden er laget spesielt til maller og andre bunnfisk som har behov for å skrape fôret opp fra akvariebunnen. Fiskefôret inneholder blant annet stabiliserte C-vitaminer som sørger for økt motstandskraft hos dine maller og bunnfisk, samtidig som det fremmer sunn vekst og forhindrer fôringsbetingende mangelsymptomer. Alt vårt fiskefôr inneholder de livsviktige næringsstoffer, vitaminer og sporstoffer som dine maller og bunnfisk trenger. De fleste sugemaller, krever dessuten fôr som inneholder Spirulina og trefibre, siden dette styrker fordøyelsen.   

Kjøp næringsrikt fiskefôr til dine maller og bunnfisk online 
Benytt deg av dette rike tilbudet av fiskefôr her på siden og få det levert direkte på døren, innen 1-3 hverdager.   

Korrekt fôr til artene gullfisk og slørhaler 
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av korrekt fiskefôr, spesielt velegnet til gullfisk og slørhaler. Fôr er ikke bare fôr. Derfor har vi blant annet et utvalg av flakfôr som perfekt oppfyller dine fisks behov. Flytende fôrsticks som gir mer vitalitet og motstand mot sykdommer og granulat med et innhold av naturige stoffer som fremmer fiskenes naturlige farger. Endelig har vi også et utvalg av crisps, som fremmer utnyttelsen av fiskefôret hos fiskene. Fiskefôret inneholder med andre ord alt det gullfiskene og slørhalene dine trenger for å holde seg sunne, vitale og fargerike. Selv om det er vanskelig, bør du fôre fiskene dine på en sparsom måte, og kun så mye at fiskene kan spise det opp noen få minutter. Små porsjoner fiskefôr er lettere for fiskene å fordøye, samtidig som du unngår rester av fôr som reduserer kvaliteten på akvarievannet. Kjøp næringsrikt fiskefôr til gullfisk og slørhaler online. Benytt deg av det rike tilbudet av fiskefôr her på siden og få det levert direkte på døren, innen 1-3 hverdager.   

Nano-fôr til små akvariefisk, kreps og reker 
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av nano-fôr med høyt næringsinnhold, velegnet til små akvariefisk, kreps og reker. Vi har for eksempel et utvalg av nano-fôr bestående av en blanding av miniflak, hvor en del av disse langsomt faller til bunnen, mens de øvrige miniflakene flyter til overflaten for en liten stund. Dette gjør det mulig for små fisk fra alle vannsoner å spise etter artenes behov. På grunn av den bløte strukturen, aksepteres dette fôret av alle fiskene. Vi har også nano-tabletter, velegnet til kreps. I forskjell fra små biter med mat, kan ikke krepsen bære tablettene. Derfor vil alle krepsene samles rundt tablettene og vil derfor enkelt kunne beskues, mens de spiser. Vi har med andre ord nano-fôr til småfisk, kreps og reker som er spekket med vitaminer og antioksidanter. Få ditt nano-fôr levert direkte på døren. Når du bestiller online hos Zoopermarked.no, leverer vi varene dine direkte på døren, innenfor 1-3 hverdager. Det er enkelt, trygt og raskt. Og husk: Hos Zoopermarked.no, har vi alltid supre priser på fôr til fisk.

Premium fôr til dine basengfisker 
Fôr er ikke bare fôr. Hos Zoopermarked.no, finner du et velassortert utvalg av premium basisfôr fra Vitakraft som inneholder proteiner i høy kvalitet og fettstoffer som sikrer basisfiskene alle de ernæringsmessige byggesteiner som de trenger. Når du kjøper basisfôr hos oss, sikrer du deg med andre ord at fiskene dine får alle de nødvendige kostkomponentene som skal til for å sikre vekst og fremme vitalitet, samt farge. Basisfôret fra Vitakraft inneholder ingen kunstige fargestoffer, aromaer eller konserveringsmidler. Basisfôret fra Vitakraft styrker fiskenes motstandskraft, samt skåner hagedammen. Få ditt basisfôr levert direkte på døren. Når du bestiller online hos Zoopermarked.no, leverer vi varene dine direkte til din dør, innen 1-3 hverdager. Og husk: Vi har alltid supre priser på fôr til fisk.   

Bredt utvalg av helg- og feriefôr 
Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et bredt utvalg av helge- og feriefôr til akvariefisk. Med et helge- eller feriefôr, sikrer du at dine akvariefisker blir mette og får de nødvendige næringsstoffene mens du selv er på helg eller ferie. Helg- og feriefôr skiller seg ut fordi ingrediensene løses opp litt etter litt, slik at fisken kan spise lag på lag. Samtidig som fôret ikke grumser til og belaster akvarievannet. Helge- og feriefôr er enkelt å dosere. Mengden av fôrtabletter er avhengig av hvor lang tid du skal være borte, samt fiskebestanden og størrelsen på akvariet. Få ditt helge- og feriefôr levert direkte på døren. Når du bestiller online hos Zoopermarked.no, leverer vi varene dine direkte på døren, innen 1-3 hverdager. Kjøp helge- og feriefôr her hos Zoopermarked.no og få ro i sjelen mens du er på ferie.   

Fôr til saltvannsfisk 
Saltvannsfisk stiller store krav til pleie og kjennetegnes ved at de har helt andre ernæringsmessige krav til fôr enn ferskvannsfisk. Derfor finner du her hos Zoopermarked.no, alltid et bredt utvalg av fôr til saltvannsfisk som er spesielt tilpasset etter saltvannsfiskenes behov. Fôret vi tilbyr til saltvannsfisk, inneholder mange råstoffer med maritim opprinnelse, som blannt annet alger og små krepsedyr, som gjør at fôret raskt blir akseptert av saltvannsfisker. Fôr til saltvannsfisk, inneholder dessuten det stabiliserende C-vitaminet som gir saltvannsfisken større motstandskraft, fremmer sunn vekst og forhindrer ernæringsbetingende mangelsykdommer. For alle mellomstore saltvannsfisk, som jomfrufisk, klovnefisk, leppefisk og kardinalfisk, er granulat særdeles velegnet, siden det utmerker seg ved at det synker langsomt mot bunnen. Flakfôret er derimot velegnet til så vel små som store saltvannsfisk.   

Få ditt fôr levert direkte på døren 
Når du bestiller fôr til dine saltvannsfisker, online, leverer vi direkte på døren innen 1-3 hverdager.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.