ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Akvarienett og akvarietermometre
Akvarienett kan brukes til både ferskvannsakvarier og saltvannsakvarier. I tillegg til akvarienett har vi også et utvalg av digitale termometre med sugekopp. Vi har digitale termometre med minimum og maksimum innstilling av temperatur, samt alarminnstilling. Alarmen utløses når temperaturen i akvariet er utenfor den innstilte temperaturen. Termometrene kjennetegnes ved at de har et stort og tydelig digitalt display med lys.  

Innfanging av fisk

Når du skal innfange dine akvariefisk, bør du gjøre dette på et tidspunkt hvor fiskene er minst mulig aktive og mest mulig rolige. Herved unngår du unødig å stresse fiskene. Vi anbefaler at du benytter to akvarienett til å fange de med. Én håv bruker du til å fange fisken i, og den andre håven bruker du forsiktig til å føre fisken inn i fangstnettet med.  
Det er viktig at du ikke stresser fisken unødig. Derfor bør du fange den gjeldende fisken fortest mulig. Etter innfangingen skal fisken raskt overføres til sitt nye akvarium og ut av nettet. Det å være fanget i et nett, er en høy stressfaktor hos alle fisk og bør derfor unngås, hvis mulig. Naturligvis kan det bli nødvendig å innfange fisk i ny og ne, som for eksempel hvis de skal flyttes fra et akvarium til et annet, eller hvis en fisk er syk og skal fjernes.  
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av akvarienett i mange forskjellige størrelser. Våre akvarienett kan benyttes både til ferskvann og til saltvann. Derfor finner du alltid et akvarienett hos oss som passer til dine fisk og dine behov. Er du i tvil rundt valg av akvarietnett, kan du naturligvis alltid kontakte vår kundeservice for råd og veiledning.  

Valg av akvarietermometer

Både planter og fisk kan være følsomme overfor svingende temperaturer i akvariet. Det er derfor viktig at du holder øye med temperaturen, da du ellers kan risikere at både planter og fisk blir syke og dårlige og i værste fall dør. De fleste tropiske ferskvannsfisk bør vannet holdes i en vanntemperatur på rundt 25 grader C. Dog, er det noen tropiske fiskearter som klarer seg i vann både over og under denne temperaturen – helt fra 22 og helt opp til 28 grader C. Vi vil likevel anbefale at du holder vanntemperaturen på rundt 25 grader C. Temperaturen i akvariet bør ikke svinge for mye opp og ned, da de aller fleste fisk ikke tåler plutselige endringer i vanntemperaturen. Spesielt de tropiske fiskene er meget følsomme overfor svingninger i temperaturen. Hos Zoopermarked.no finner du derfor et bredt utvalg av ulike akvarie termometre.  
Vil tilbyr kun kvalitetstermometre fra de førende produsentene innenfor akvarieutstyr, slik at du alltid kan være sikker på å få et kvalitetsprodukt. Prøv for eksempel det selvklebende termometeret fra Trixie. Dette termometer kan enkelt festes på utsiden av akvarieglasset, og heretter kan du raskt lese av temperaturen i akvarie vannet.  
Med et akvarietermometer er du alltid sikker på at du kan lese av den helt nøyaktige temperaturen i vannet og at du herved raskt kan reagere hvis temperaturen enten faller eller stiger for mye. Synes du derimot at et termometer som sitter på utsiden av akvarieglasset, ødelegger designet på akvariet, tilbyr vi naturligvis også akvarietermometre som kan plasseres inne i akvariet.  
Her har vi for eksempel termometer fra Trixie med sugekopp. Dette termometeret kan enkelt og diskret skjules i akvariet og kan også flyte, hvis du i stedet for foretrekker et slikt. Et termometer kan måle temperaturer fra 0 til 40 grader C. Har du fra før et Juwel akvarium og gjerne vil beholde designet? Så tilbyr vi naturligvis også et termometer fra Juwel. Dette termometeret er digitalt og du kan enkelt sjekke temperaturen på grunn av det store displayet. Termometeret festes helt enkelt på akvarieglasset, og passer i Juwels, fra før av stilrene design. Termometeret kan naturligvis også benyttes til andre akvarier enn Juwel sine.  

Oppstart av ditt nye akvarium

Går du rundt og spekulerer på å anskaffe deg et akvarium? Da har vi et par forslag til hvilket akvarium og akvarieteknikk du bør skaffe deg før du setter i gang. Før du kjøper akvariet, bør du bestemme deg for hvilket type akvarium du ønsker deg. Skal det være et ferskvannsakvarium eller et saltvannsakvarium? Skal det være et selskapsakvarium eller et artsbestemt akvarium? Ønsker du levende planter eller kunstige planter? Hvor mange liter skal akvariet være på? Når du har bestemt deg for hvilken type akvarium du vil ha, vil vi anbefale følgende som basis utstyr;

·         Akvarie pumpe
·         Akvarie varmeelement
·         Akvarie støvsuger
·         Algemagnet
·         Akvarie dekorasjoner
·         Akvarie underlag
·         Bakgrunnsbilde
·         Akvarienett
·         Akvarie termometer  

I tillegg skal du bli enig med deg selv om hvilken type bunnlag du ønsker. Dette henger igjen sammen med hvilken type fisk og planter du ønsker å ha i akvariet, og om det skal være ferskvann eller saltvann. Når du så har kjøpt det ønskede akvariet, bør det står i 14 dager før det puttes fisk oppi. Det tar sirka 14 dager før den korrekte bakteriefloraen er skapt i akvariepumpen og før vannmiljøet i akvariet er optimalt for fiskene. Ønsker du å ha levende planter, kan disse settes ned i akvariet med en gang. Plantene er herved med til å skape det optimale vannmiljøet i akvariet. Er du i tvil rundt valg av akvarieutstyr og oppsetting av akvariet med mer, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg mer enn gjerne med råd og veiledning.  

Skarpe priser på akvarienett og akvarietermometre

Når du skal velge avkvarie utstryr og akvarie tilbehør, er det viktig at man velger det riktige med en gang. Det er ikke noe mer irriterende enn å ha kjøpt et produkt som ikke lever opp til forventningene. Derfor velger Zoopermarked.no utelukkende å tilby produkter fra anerkjente produsenter av akvarieutstyr og akvarietilbehør, da vi mener det er viktig at våre kunder kun skal tilbys det aller beste.  
Derfor finner du alltid akvarienett og akvarietermometre til fornuftige priser og i god kvalitet her hos oss.
Er du i tvil rundt valget av akvarieutstyr, akvarieteknikk, akvarietilbehør eller andre ting, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kunderservice, enten på telefon eller på mail.
Vi er alltid klare med gode råd og veiledning til hvilke produkter som passer til ditt akvarium og dine behov.  
Bestill dine akvarienett og akvarietermometre online og få det levert direkte på døren eller til ditt nærmeste postkontor.
Enklere blir det vel neppe!  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen
Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.