ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stort utvalg i effektive akvariepleiemidler
Selv om filteret gjør rent akvarievannet, sørger det dog ikke for at alle viktige vannverdier er i balanse. Derfor bør alle akvarister regelmessig teste kvaliteten på akvarievannet. Til dette formålet har vi et bredt utvalg av akvarietestsett fra Tetra. Regelmessig vannpleie er kort sagt helt nødvendig.
Forekomster av alger i akvariet og hagebassenget er nesten uunngåelig. Økt algevekst er alltid et tegn på at akvariets biologiske balanse er forstyrret. Derfor har vi også et velassortert utvalg av effektive midler som bekjemper alger til akvarier og hagebasseng. Planter er akkurat som fisk levende vesener, som trenger bestemte forhold for å trives. En prektig undervannshage skapes kun med omhyggelig pleie. Derfor har vi også et bredt utvalg av pleiemidler til dine akvarieplanter, som blant annet effektiv plantegjødsel, som sikrer frodige akvarieplanter.  

Pleiemidler til akvarier med tropiske akvariefisk
Regelmessig vannpleie er nødvendig for et sundt akvariemiljø. Det finnes to muligheter: Du kan skifte 20 – 30 prosent akvarievann med vannverksvann ca. annenhver uke. Bruk Tetra Aquasafe ved hver tilsetning av vannverksvann for å gjøre det fiskevennlig. Dermed uskadeliggjøres alle farlige stoffer som for eksempel klor og tungmetaller. I stedet for å skifte vann annenhver uke, kan du ved hjelp av Tetra Easybalanse redusere antall vannskift. Med Tetra Easybalanse, blir alle viktige vannverdier holdt i en fiske- og plantevennlig balanse. Det gir en pålitelig stabilisering av vannets pH- og KH-verdi, og man unngår en farlig syrestyrt, fosfat og nitrat fjernes og algeveksten hemmes. Ved regelmessig bruk, kan akvarievannet holde seg biologisk sundt i opp til seks måneder.  

Stort utvalg av anti-algemidler
Forekomst av alger i akvariet er nesten uunngåelig. Økt algevekst er alltid et tegn på at akvariets biologiske balanse er forstyrret. Det kan skyldes mange forskjellige faktorer, men det er 3 områder som kan fastslås som en direkte årsak til økt algevekst: Dårlig vannkvalitet, feil lysforhold og manglende eller dårlig gjødsel. Den beste måten å bekjempe alger på er ved å forebygge. Det betyr at du skal se kritisk på fiskebestanden i akvariet ditt. For mange eller for store fisk, kan være stor årsak til at vannet blir forurenset. Fôringen skal helst foretas en til tre ganger daglig i små porsjoner. Deretter skal alt fôret være spist opp i løpet av få minutter siden rester av fôr gir næring til alger. En ofte undervurdert faktor, er kvaliteten av fôret man bruker. Billig fôr fordøyes ofte dårlig og fører derfor til en stor belastning av vannet. Tar algene overhånd, er det viktig at du raskest mulig griper inn.  

Effektive midler mot alger til ditt akvarium
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av midler mot alger, enten i flytende form eller som tabletter. Vi tilbyr for eksempel effektive midler for bekjempelse av alger fra Tetra, som intensivt angriper både børste- og trådalger.  

Effektive algemidler til ditt hagebasseng
Forekomster av alger i hagebasseng, er nesten uunngåelig. Økt algevekst er alltid et tegn på at hagebassengets biologiske balanse er forstyrret. Trådalger kan være en virkelig plage i perioder med varmt og solrikt vær. Trådalger i hagebasseng, kan både være en fordel og en ulempe. De utsondrer for eksempel oksygen til hagebassenget, samtidig som fiskene bruker de som skjulesteder. Er det imidlertid for mange alger i hagebassenget, kan de bruke opp for mye oksygen, hvilket kan medføre store svingninger i vannets pH. Dette kan være til stor sjenanse for så vel fisk som planter. For mange trådalger kan også medføre for lite lys til plantene i hagebassenget.  

Hvordan bekjemper man effektivt alger? Hos Zoopermarked.no, finner du et velassortert utvalg av algemidler, spesielt utviklet til hagebasseng. Dog er det viktig at du følger doseringsveiledningen på de enkelte algemidlene nøye, siden det ellers kan ha skadelige konsekvenser for dine fisker og planter i hagebassenget. Algae Wizard er et algemiddel i pulverform som strøs ut over trådalgene og effektivt bryter ned trådalgenes struktur, slik at de smuldrer opp og flyter til overflaten, slik at du enkelt kan fjerne de. Algae Wizard bekjemper effektivt trådalger uten å gjøre skade på plantene eller fiskene i hagebassenget.    

Bredt utvalg av effektive nano pleiemidler
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av nano pleiemidler som er spesielt utviklet til små akvarier. Våre nano pleiemidler, lever spesifikt opp til de kravene som et nano akvarium stiller. På grunn av den lille vannmengden, kan vannkvaliteten raskt reduseres, men dette kan unngås ved hjelp av de spesielt utviklede nano pleiemidlene fra markedets førende produsenter. JBLs nano vannpleieserie konverterer for eksempel vann fra vannkranen til akvarievann og bryter ned skadelige stoffer som klor, raskt og effektivt. Videre tilfører JBLs nano vannpleieserie biologisk kalk og andre mineraler som er essensielle for eksempelvis krepsedyr som er vanlig å ha i et nano akvarium. Vi tilbyr også et utvalg av plantegjødsel som er spesielt utviklet til nano akvarier. Bestill dine nano pleiemidler online hos Zoopermarked.no. Så leverer vi varen direkte på døren, innen 1 – 3 hverdager. Og husk: Hos Zoopermarked.no, finner du det største utvalget av nano pleiemidler til de beste priser.  

Bredt utvalg av pleiemidler til dine akvarieplanter
Vannplanter er ikke bare vakre. De er også viktige for den biologiske balansen. Vannplanter utnytter en del av de vannbelastende stoffene som for eksempel nitrat til deres vekst. Vannplanter produserer oksygen ved hjelp av fotosyntesen. Hvis de imidlertid ikke får tilstrekkelig med lys, næringsstoffer og kulldioksid, er det vanskelig for planter å vokse som de skal og oksygeninnholdet i vannet faller.  Det betyr økt belastning med skadelig stoffer i vannet, dårligere levebetingelser for fisk og planter og for fiskene en farlig oksygenmangel. Den riktige plantepleie er derfor helt avgjørende for et sunt akvariemiljø. En prektig undervannshage oppnås kun med omhyggelig pleie. Hos Zoopermarked.no, finner du derfor et bredt utvalg av gjødselsprodukter til dine akvarieplanter fra markedets førende produsenter. Vi tilbyr for eksempel forskjellige substrat, bestående av leire og torvmoser, som brukes sammen med akvariegrus ved oppstarten av akvariet og flytende plantegjødsel.  

Bestill plantegjødsel til dine akvarieplanter online hos Zoopermarked.no
Og få varene levert direkte på døren, innen 1 – 3 hverdager. Er du i tvil om hvilken type plantegjødsel du skal velge til nettopp dine akvarieplaner, er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling.

Stort utvalg av salt og krystaller til ditt saltvannsakvarium
Hos Zoopermarked.no, finner du et velassortert utvalg av avanserte havsaltblandinger til suksessfull avl og oppdrett av saltvannsfisk. Salt er grunnlaget i et saltvannsakvarium. Det omdanner ferskvann til fiske- og korallvennlig havvann. Havsaltblandingene Instant Ocean inneholder alle de viktige hovedelementer og sporelemener som er nødvendige for suksessfull avl og oppdrett av saltvannsfisk. Instant Ocean er det mest nøye og universelt foretrukne havsaltet i verden. Havsaltblandingene Reef Crystals er derimot spesialutviklet til korallrevsakvarier. Blandingen består av en beriket, raskt oppløselig saltvannsblanding som inneholder et forhøyet nivå av kalsium, vitaminer og utvalgte sporelementer.

Bredt utvalg av akvarietestsett
Enhver akvarist bør teste akvarievannets beskaffenhet regelmessig. Dårlige vannverdier er tegn på at den biologiske likevekten er forstyrret og at akvariesystemet ikke fungerer optimalt. Dette kan bety økt algevekst, uklart og grumsete akvarievann, døde planteblader og fisk som hiver etter luft. Ved å teste akvarievannet jevnlig, kan du i tide oppdage eventuelle uregelmessigheter og dermed nå å avverge permanente skader. Fisken har det kun godt hvis vannkvaliteten er i orden. Hos Zoopermarked.no, finner du enkle, men nøyaktige akvarietester til detaljert analyse av de viktigste vannparametere i akvariet som for eksempel pH, kalium, nitrat, fosfat, kalk og magnesium. Vi har akvariesett velegnet til så vel ferskvannsakvarier som saltvannsakvarier.

Bredt utvalg av pleiemidler til saltvannsakvarier
Optimale vannforhold før fisken kommer i vannet er likeså viktig som det riktige fôret for de ulike artene. Ved tilberedningen av drikkevann, sørger ulike tilsetninger, som for eksempel klor, for at vannet er hygienisk rent. Klor er imidlertid skadelig for fisken. Dessuten forekommer det ofte tungmetaller i vannverksvann, som også er skadelig for fisk. Vannverksvann skal derfor gjøres fiskevennlig. Til dette formålet finner du her på siden, et bredt utvalg av vannpleiemidler som er spesielt velegnet til saltvannsakvarier. Vil tilbyr pleiemidler som blant annet renser akvarievannet, stabiliserer vannkvaliteten, fjerner tungmetaller, kjemikalier, medisinrester, alger og lukt, fjerner og forebygger stress hos fiskene, fremmer flotte farger og vitalitet, samt forhindrer bakterielle infeksjoner.  Regelmessig vannpleie, er nødvendig for et sunt akvariemiljø. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et bredt utvalg av vannpleiemidler til saltvannsakvarier. Kjøp dine akvariepleiemidler hos Zoopermarked.no. Vi har alt du trenger for å opprettholde et sundt akvariemiljø.

Bestill dine akvariepleiemidler online hos Zoopermarked.no
Til markedets beste priser og få varene levert direkte på døren, innen 1 – 3 hverdager. Det er vel neppe enklere å opprettholde et sunt akvariemiljø.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.