ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stort utvalg av akvarie varmeelementer
Tropiske akvariefisk, trenger tropiske vanntemperaturer, og ligger som oftest mellom 24 og 27 grader. Derfor hører det et varmeelement til ethvert tropisk ferskvannsakvarium. Varmeelementet er den delen i akvariet som bruker mest strøm. Det kan derfor lønne seg å nøye overveie hvilken fisk man ønsker å ha hvis strømforbruket samtidig skal holdes nede. Mange nybegynnere innenfor akvaristikkens verden blir overrasket over hvor mye strøm deres akvarium egentlig bruker. Det er ikke alle akvarier som har behov for et varmeelement kjørende hele tiden. Det kommer helt an på hvilken type fisk du velger å ha i akvariet. De forskjelllige fiskeartene er alle utviklet i hvert deres spesifikke området og har derfor utviklet seg til å overleve i forskjellige vanntemperaturer. Derfor kan det, spesielt vedrørende de tropiske fiskene, lønne seg å ha et varmeelement i sitt akvarie. Hvis fiskene ikke har den rette temperaturen i akvariet, kan du risikere at de mistrives og du vil gå glipp av deres naturlige atferd. Akkurat som det vil bli vanskelig å få fiskene til å yngle hvis de rette elementene ikke er tilstede. Det er spesielt i vinterhalvåret det er risiko for at akvariet ikke klarer å holde den anbefalte temperaturen, og her kan det være en fordel å sette et varmeelement i akvariet. Fiskene har ikke godt av alt for store temperatursvingninger. Det er ikke bare fiskene som kan være avhengig av en konstant temperatur, også noen akvarieplanter kan være følsomme overfor temperatur. Naturligvis kan fiskene og plantene godt overleve små temperatursvingninger, men temperatursvingninger på flere grader kan de fleste fisk og planter dog ikke klare.  

Kjøp ditt akvarievarmeelement online hos Zoopermarked.no

 Vi har markedets skarpeste priser på akvarievarmeelementer. Samtidig leverer vi din akvarieteknikk direkte på døren. Enklere blir det vel neppe å starte med en akvariehobby. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi kun kvalitetsvarmeelementer fra noen av de førende produsentene innenfor akvarieutstyr. Vi har varmeelementer fra både Eheim, Juwel og Trixie. Vi anbefaler at du før du kjøper dine akvariefisk undersøker om disse tilhører varmefølsomme arter og gjør de det, anbefaler vi at du setter et varmeelement i akvariet. Herved er du sikker på at temperaturen ikke gir for store utslag.  

Hvorfor er varmeelementet så viktig?

Et varmeelement i akvariet er ikke alltid nødvendig hvis man holder slørhaler eller liknende fisk i sitt akvarium, siden disse fisketypene har det best ved alminnelig stuetemperatur. Har du derimot tropefisk, er det visse arter som krever en bestemt temperatur for omtimal trivsel, og her anbefaler vi at du setter et akvarieelement i ditt akvarium. Når du velger et varmeelement, er det er god regel at du skal velge en watt styrke som er tilsvarende cirka 1 Watt per 1,5 liter vann. Som ved pumpevalg er det viktig å velge et varmeelement som passer til størrelsen på ditt akvarium. Velger du et varmeelement som har for lite Watt, i forhold til størrelsen på akvariet, risikerer du at dette ikke klarer å varme opp vannet optimalt. Har varmeelementet derimot en høyere Watt enn det anbefalte i forhold til størrelsen på akvariet, risikerer du at vannet blir for raskt varmet opp. De fleste varmeelementer kan innstilles på temperaturer som ligger mellom 18 og 32 grader. De er laget i et så diskret design som mulig, slik at de enkelt kan skjules i akvariet. Enten bak planter eller en og annen akvariedekorasjon. De mest alminnelige varmeelementer fås i størrelser fra 25 Watt og opp til 300 Watt. I tillegg til de mer alminnelige akvarie varmeelementene som settes inn i akvariet, finnes det også en type vameelement som i stedet for plasseres i den utvendige akvariepumpen. Disse varmeelementene kjennetegnes ved at de er litt kraftigere i utformingen og er spesielt beregnet til de helt store akvariene. Disse varmeelementene plasseres som før nevnt i den utvendige akvariepumpen og varmer herved opp vannet, samtidig som pumpen filtrerer vannet. Varmeelementene fås i størrelser fra 75 til 400 Watt. Eheim har for eksempel en utvendig akvariepumpe, hvor varmeelementet er innebygget i selve filteret. Her er det enkelt å innstille til en stabil temperatur og det er enkelt å lese av temperaturen på vannet. Eheim har vært kjent blant akvarister i mange år som en av de førende produsentene av akvarieutstyr. Eheim er kjent for sine produkter i høy kvalitet, produkter som er enkle å stille inn og som er holdbare. Velger du derfor et varmeelement fra Eheim, er du sikker på å få et produkt du kan stole på. Den helt rette temperaturen i vannet er ytterst viktig for at både fisk og planter har det godt og kan leve optimal. Vi vil derfor anbefale at man alltid investerer i et varmeelement av god kvalitet, som er enkelt å innstille. Tenker man på strømforbruket er det også viktig at man velger et varmeelement som passer i størrelsen til akvariet. Varmeelementet bør hverken være for lite eller for stort til akvariets størrelse, da dette kan medføre problemer for deg når du forsøker å holde den rette temperaturen i vannet. Til et akvarium på mellom 200 og 300 liter, anbefaler vi et varmeelement på 150 Watt.  

Varemeelementer i god kvalitet

 På denne siden finner du et bredt utvalg av kvalitets varmeelementer til ditt akvarium. Vi har varmeelementer både til de små og til de helt store selskapsakvarier. Våre produkter er nøye valgt ut, og vi tilbyr derfor kun produkter i den aller beste kvaliteten. Så hos oss kan du enkelt finne et varmeelement eller noe annet akvarieutstyr som dekker akkurat de behovene ditt akvarium har. Har du spørsmål til valg av varmeelement eller annet utstyr til ditt akvarium, er vårt personale alltid klare med gode råd og veiledning.  

Varmeelementer fra Juwel
Med et varmeelement fra Juwel, er du alltid sikker på å få et kvalitetsprodukt til en rimelig pris. Varmeelementets effekt kan fint varme opp helt alminnelig kaldt vann fra springen opp til de ønskede 28 gradene med en stuestemperatur på rundt 21 grader. Står akvariet ditt plassert i et rom med en betydelig lavere temperatur, vil vi dog anbefale at du benytter to varmeelementer for å sikre en jevn og optimal vanntemperatur. Herved sikrer du at dine fisk, planter og reker forblir sunne. Juwels varmeelementer er plassert inne i akvariets filterhus og der sikres herved en jevn oppvarming av vannet, samtidig som vannet filtreres. Og så er varmeelementet herved skult i akvariet. Det er enkelt å regulere vanntemperaturen på varmeelementet. Det kan gå opp til 12 timer eller lenger innen den ønskede vanntemperaturen er oppnådd. Når først vannet er varmet opp til den ønskede temperaturen, vil den konstant holdes på denne temperaturen og varmeelementet vil selv slå seg av og på etter behov. På varmeelementet sitter det en liten lysdiode som blinker når varmeelementet er i gang.  

Installasjon av varmeelement
Vi anbefaler alltid at du følger monteringsinstruksjonene til det nyinnkjøpte varmeelementet og først kobler det til når akvariet er fylt opp med vann. De fleste varmeelementer bør plasseres i vannet til minimum dykkedybden. Varmeelementer bør aldri være slått på utenfor vannet og bør kun brukes innendørs, med mindre annet er angittt fra produsentens side. Vi anbefaler at man jevnlig kontrollerer vanntemperaturen med et termometer, slik at man er sikker på at akvariet har den helt korrekte vanntemperatur. Hos Zoopermarked.no finner du alltid varmeelementer og annet akvarieutstyr fra de førende produsentene.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.