ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stort utvalg av hundesnorer og hundeliner
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av hundebånd og hundeliner. Vi tilbyr alt fra lærliner, nylonliner, webbingliner, refleksliner til kjeder og hundekobbel. På den måten kan du enkelt finne en hundesnor eller hundeline som matcher din hunds halsbånd eller hundesele. En hundesnor eller hundeline skal selvfølgelig være solid og behagelig å holde i, samtidig med at den gjerne kan være stilig og matche hundens øvrige bekledning.  

Tradisjonell hundesnor eller rulleline?

Med en hundesnor eller hundeline, kan du ta med deg hunden når du går, jogger eller løper. En hundesnor eller hundeline, er noe av det viktigste og første du bør anskaffe deg når du blir hundeeier. Det finnes et hav av hundesnorer og hundeliner, men generelt kan man si at hundesnorer kan deles i to kategorier: De tradisjonelle hundesnorene med gitt snorlengde og rulleliner hvor snorer kan forlenges eller forkortes etter behov. En rulleline kan bedre gi deg en følelse av fleksibilitet. Om du skal velge det ene eller det andre, er ofte et spørsmål om smak og behag.  

Stort utvalg av rulleliner
Flexiliner, også kalt rulleliner, gir din hund frihet på spaserturen. Flexiliner er kjent for en fantastisk kvalitet som sikrer lang holdbarhet. Det finnes flexiliner til alle hunderaser og størrelser. Flexiliner er laget av solide materialer med forskjellige snorlengder, soft grep håndtak og forkrommet karabinhake. Ved å kjøpe en flexiline får du med andre ord et fantastisk kvalitetsprodukt som holder i mange år. Hos Zoopermarked.no finner du et hav av fleksiliner i forskjellige design. Det er fokusert på et øyenfallende og moderne look som matcher den enkelte hundeeiers stil.  

Nylonliner i høy kvalitet

Nylonliner er utrolig slitesterke og holder derfor lenge. Akkurat som en nylonline er praktisk, da den ikke krever noe vedlikehold og er lett å rengjøre. Mangler du en nylonline til hunden så kik nærmere på denne siden. Vi har nylonliner med eller uten reflekser, nylonliner velegnet til valpetrening og nylonliner til joggeturen. Kjøp din nye nylonline hos Zoopermarked.no allerede i dag.  

Lærliner
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av slitesterke lærliner i mange forskjellige lengder og bredder. En lærline er mer behagelig for hendene enn en nylonline, da den ikke ”brenner” hendene når hunden for eksempel trekker. En lærline krever dog litt mer vedlikehold enn en nylonline. Ved at du en gang i mellom gir din lærline lærfett eller lærolje forlenger du dens levetid, samtidig som linen forblir bløt og vannavvisende. Innen du smører inn lærlinen, er det en god idè å la den ligge i bløt i lunkent såpevann ca. 10 minutter. Etter det tørker du linen med en tørr klut. Når linen er helt tørr, smøres den inn i enten lærfett eller lærolje.  

Slitesterke webbingliner

Webbing er polyester som blir meget solid når det sys sammen. En webbingline er derfor velegnet både til trening og hverdag. Ytterligere er en webbingline spesielt egnet til hunder som elsker å trekke når dere går tur, ettersom webbinglinen er utrolig slitesterk. En webbingline krever et minimum av vedlikehold og er enkel å gjøre ren.  

Praktiske refleksliner
Når du går tur i mørket, er det ofte hundens refleksline billister ser først. Det er derfor viktig å ha reflekser på sin hund. Med en refleksline er du sikker på å bli sett. Vi tilbyr et stort utvalg av stilige og slitesterke reflekser i nylon hos Zoopermarked.no  

Robuste kjeder
Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av robuste kjeder i rustfritt stål med nylonhåndtak. Kjedene er utrolig slitesterke, og er derfor spesielt egnet til sterke hunder, som har en tendens til å trekke når dere går tur. Nylonhåndtaket på kjedene gjør dem behagelige å ha i hånden.

Skal du lufte flere hunder samtidig?
… og du er lei av snorer som blir viklet inn i hverandre? Ja, da har vi løsningen her; med et hundekobbel blir det mye lettere å lufte flere hunder på en gang. Nå kan du ha to hunder i én snor og slipper derfor snorer som vikler seg sammen og hunder som går i hver sin retning. Du kan helt enkelt ha kontroll på din lille flokk og nyte spaserturen uten stress. Kjøp ditt hundekobbel hos Zoopermarked.no.  

Hundehalsbånd til alle raser
Vi tilbyr et stort utvalg av lekre hundehalsbånd i høy kvalitet til alle hunderaser, i mange forskjellige materialer og farger slik at du kan finne akkurat det hundehalsbåndet som passer til din hund. Hos oss finner du blant annet et stort utvalg av hundehalsbånd i bløt nylon som skåner både pels og hud. Leter du derimot etter et hundehalsbånd som er mer robust, har vi også et bredt utvalg av lærhalsbånd, webbingliner og kjeder.  

Hundehalsbånd med forskjellige lukkemekanismer
I vårt sortiment av hundehalsbånd, finner du også hundehalsbånd med forskjellige lukkemekanismer. Du kan for eksempel finne hundehalsbånd med klikk-lås, som har stor trekkstyrke. Når det trekkes i ringen, strammer halsbåndet til i et begrenset omfang slik at hunden ikke kan rygge ut av halsbåndet. Vi har også et utvalg av halsbånd med helkvel som strammer til hvis hunden begynner å trekke eller eventuelt prøver å springe av gårde etter noe.  

Hvordan finner jeg den riktige størrelsen på et hundehalsbånd?
Når du er på utkikk etter et nytt hundehalsbånd, anbefaler vi at du i forkant måler omkretsen på din hunds hals, slik at du er sikker på hvilken størrelse du skal bruke. Det er viktig at du husker at det skal være litt luft mellom hundens hals og halsbåndet, slik at de ikke strammer så mye at det sjenerer hunden. Alle våre hundehalsbånd er justerbare. Det vil si at det på alle hundehalsbåndene er angitt et minimum og et maksimum mål. Din hunds halsmål skal derfor være innenfor disse to tallene.  

Vi fører alle de kjente merkene
Hos oss finner du hundehalsbånd i høy kvalitet til rimelige priser, fra for eksempel Hurtta, Rogz, Timely, Hunter og Trixie. Vi har delt opp vårt utvalg av hundehalsbånd i kategorier slik at du enkelt kan finne frem til det helt riktige hundehalsbåndet.  

Slitesterke og flotte lærhalsbånd
Lærhalsbånd kjennetegnes ved at de er meget sterke, flotte og holder i mange år. Lærhalsbånd beholder sitt flotte utseende og blir ofte enda flottere i løpet av årene. Hos Zoopermarked.no har vi lærhalsbånd i mange flotte farger med eller uten nitter. Vi har lærhalsbånd fra Hunter, Trixie og Timely. Finn ditt nye lærhalsbånd her.

Nylonhalsbånd i flotte farger og design
Hos Zoopermarked.no finner du et velassortert utvalg av hundehalsbånd fremstilt i bløt nylon. Ved å velge et nylonhalsbånd, skåner du din hunds pels og hud. Vi har nylonhalsbånd i høy kvalitet og i mange forskjellige tykkelser og bredder fra Trixie, Hunter, Rogz og Hurtta. Du finner nylonhalsbånd i rekke forskjellige farger og design hos Zoopermarked.no

Webbing halsbånd
Webbing er polyester som blir meget slitesterkt når det sys sammen. Webbing halsbånd er derfor meget velegnet til sterke hunder. Hos Zoopermarked finner du et bredt utvalg av webbing halsbånd i mange lekre farger og størrelser.  

Reflekshalsbånd i lekre design
Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av lekre reflekshalsbånd med kraftige reflekser som sikrer at din hun blir sett i mørket. Vi har reflekshalsbånd i mange forskjellige størrelser, slik at du kan finne det helt riktige reflekshalsbåndet til din hund.

Derfor er et reflekshalsbånd viktig
Når de mørke månedene nærmer seg, har du da husket refleks til din hund? Refleks er med på å øke trafikksikkerheten, da det en mørk kveld kan være utrolig vanskelig for billister å se en hund i mørket. Bruk derfor et reflekshalsbånd til hunden, slik at dere er sikre på å bli sett.  

Kjeder
På denne siden finner du et utvalg av kjeder i rustfritt stål, velegnet til hunder som trekker mye når de går i snor. Det er viktig at kjedet settes riktig på hunden, slik at det løsner straks hunden stopper å trekke.  

Skal du lufte flere hunder samtidig?
… og du er lei av snorer som blir viklet inn i hverandre? Ja, da har vi løsningen her; med et hundekobbel blir det mye lettere å lufte flere hunder på en gang. Nå kan du ha to hunder i én snor og slipper derfor snorer som vikler seg sammen og hunder som går i hver sin retning. Du kan helt enkelt ha kontroll på din lille flokk og nyte spaserturen uten stress. Kjøp ditt hundekobbel hos Zoopermarked.no.  

Praktiske hundeseler til store og små hunder
En hundesele er ofte å foretrekke til spaserturen hvis din hund har en tendens til å dra. En hundesele er i slike tilfeller langt mere skånsomme for hunden enn et halsbånd, siden trekk i hundesnoren fordeles jevnt på hele kroppen i stedet for kun omkring halsen. På den måten overbelastes ikke hundens halsmuskler. Derfor velger flere og flere hundeeiere en hundesele fremfor et halsbånd. Det kan også på det sterkeste anbefales å bruke sele til hundevalpen inntil den har lært å gå pent i snor.  

Hvordan finner jeg den riktige størrelsen på en hundesele?
Når du er på utkikk etter en ny hundesele, anbefaler vi at du i forkant måler omkretsen på din hunds bryst slik at du er sikker på hvilken størrelse du skal bruke. Det er viktig å huske på at det skal være litt luft mellom hundens bryst og hundesele, slik at det ikke strammer så mye at det sjenerer hunden. Hundeselen skal dog ikke sitte for løst da den i så fall kan gi ubehag og eventuelt gnagsår fordi den gnisser frem og tilbake. Alle våre hundeseler er justerbare. Det vil si at det på hver eneste hundesele av angitt et minimum og et maksimum mål. Din hunds brystmål skal derfor være innefor disse målene.  

Hundeseler i lær
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av hundeseler i lær i mange forskjellige størrelser. En hundesele anbefales spesielt til hunder som drar mye når de går tur. Hvis en hun drar i et alminnelig halsbånd, oppstår det trykk på hals og luftrør, hvilket på noen hunder kan forårsake irritasjon og hoste. Men en hundesele, belastes ikke hundens luftveier på sammen måte når den drar. Du skal velge en hundesele i lær fordi denne er særlig robust. En hundesele i lær holder i mange år og blir bare finere og finere med årene.  

Vi fører alle de kjente merkene
Hos oss finner du hundeseler i høy kvalitet til rimelige priser, fra for eksempel Julius-K9, Hurtta, Rogz, Hunter og Trixie. Vi har delt opp utvalget vårt i kategorier, slik at det er enkelt å finne frem til den helt riktige hundeselen til din hund.  

Leter du etter en robust hundesele?
Så velg en Julius-K9 hundesele eller en Hurtta hundesele. Julius-K9 hundeselen er opprinnelig utviklet til profesjonelt bruk av service- og redningshunder. Hundeselens overflate er laget av et robust, slitesterkt og vanntett polyester. Selen tar derfor ikke skade av om din hund boltrer seg ute i naturen. Foret er laget av Øko-Tex som er en hundevennlig bomull som puster. Hundeselen er dessuten justerbar rundt brystet og midjen, hvilket gir den en perfekt passform. Hurtta er også et kvalitetsprodukt som er utviklet av førende finske ergonomer og er derfor utrolig velsittende og støttende for hunden. Et særlig kjennetegn for seler fra Hurtta, er de polstrede selene i neopren, som skåner hunden mest mulig og samtidig tørker superraskt – perfekt for en aktiv hund!      
   
Vedlikehold av seler i lær
En sele i lær krever et aldri så lite vedlikehold i forhold til en nylonsele. Ved å påføre lærselen lærfett eller lærolje, engang i blant, beskytter du læret og forlenger derved selens levetid. Samtidig som den forblir bløt og vannavisende. Du tar bare lærselen og legger den i bløt i lunkent såpevann i ca. 10 minutter. Deretter tørker du selen med en tørr klut. Når selen er helt tørr, smører du den inn i enten lærfett eller lærolje.  

Sett alltid reflekser på din hund når dere går tur i mørke
Med en reflekssele, sikrer du at din hund blir sett i mørket. En hundesele er ofte et godt alternativ til en hundesnor, hvis din hund drar når dere går tur. Ved bruk av en hundesele fordeles trykket jevnt over hele hundens kropp i motsetning til et hundehalsbånd, hvor halsmusklene risikerer og bli overbelastet. Faller turen til de mørke nattetimer, er det viktig å ha refleks på hunden. Det er som ofte refleksen billistene ser først. Det kan derfor være en god idé å ha en refleks festet på hunden, da man på den måten er sikker på han den blir sett i mørket.  

Hundeseler i nylon
Velg en hundesele, hvis din hund har en tendens til å dra når der går tur. På den måten unngår du at hundens hals og nakke overbelastes. En nylonsele er også enkel å innstille slik at den passer perfekt til din hund. I tillegg er den også neste vedlikeholdsfri og enkel å rengjøre. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av slitesterke hundeseler i nylon. Vi har hundeseler i nylon fra markedets førende produsenter i et hav av farger og størrelser. Finn din nye hundesele her hos oss.  

Slitesterke hundeseler i webbing
Webbing er polyester som blir meget slitesterkt når det nys sammen. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av solide hundeselger i webbing. Vi har hundeselger i webbing i mange forskjellige farger og størrelser. Hundeseler i webbing er spesielt egnet til hunder som drar mye når dere går tur på grunn av det solide materiale. Videre er det stort sett ikke noe vedlikehold med en webbingsele.  

Sikkerhets seler til hunder
Du bør spenne fast din hund på et forsvarlig vis i bilen når dere skal på tur – både av hensyn til din hunds sikkerhet og de øvrige passasjerers sikkerhet. Hos Zoopermarked.no finner du derfor et bredt utvalg av sikkerhets seler til hunder i alle størrelser.  

Praktisk og enkelt når hunden skal med på biltur
Sikkerhets selen kan tåle ganske høye belastninger og er derfor meget sikre. De er utstyrt med avtakelig polstring i mage- og brystpartiet, hvilket gjør sikkerhets selene meget komfortable. Sikkerhets selene kan brukes til alle biler.  

Karabinhaker
Hvis du står og mangler en ny karabinhake, så kikk gjerne nærmere på denne siden. Det er ingen grunn til å kjøpe en helt ny hundesnor hvis karabinhaken går i stykker, da den enkelt kan skiftes ut. Du finner et bredt utvalg av karabinhaker i forskjellige størrelser hos Zoopermarked.no.  

Lyshalsbånd, reflekser og sikkerhetsvester

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av sikkerhetsutstyr som sikrer at du og din hund blir sett i trafikken og i mørket. Vil tilbyr et utvalg av lyshalsbånd, reflekshalsbånd, reflekser, lykter og sikkerhetsvester som øker hundens synlighet.  

Reflekser og lys er viktige når spaserturen blir etter mørkets frembrudd
Går du tur på en mørk landevei, er det viktig at du har refleks på både deg selv og din hund. Det er som ofte refleksene eller lyset billistene ser først. Det å bruke refleks eller annet lys, kan derfor bety forskjellen på om hunden og eieren kommer seg sikkert hjem fra spaserturen i mørket.  

Stort utvalg av sporliner og utstillingsliner
Ved kjøp av sporliner er det viktig at sporliner kan mange timer med å bli slept og trukket gjennom skog, kratt og lignende. Utover det skal sporlinen være designet slik at det gjør den smidig og behagelig å arbeide med. Det er langt morsommere å trene sin hund i spor med den riktige sporlinen. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av sporliner i forskjellige farger, lengder og bredder. Utover sporliner, har vi også et utvalg av elegante, tynne utstillingsliner laget av nylon.

Gårdskjeder og jordspyd når det skal være enkelt og praktisk

Med et gårdskjede eller et jordspyd, kan din hund være i hagen eller ute på gården uten konstant oppsyn. En gårdskjede eller et jordspyd, kan også være en god løsning på campingplassen, på stranden, på hytten eller andre steder, hvor du oppholder deg sammen med hunden. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av solide gårdskjeder og jordspyd som er velegnet til de hundeeierne som ikke har en hundegård eller ikke har mulighet for å gjerde inn eiendommen.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.