ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et spennende utvalg av lekre kattehalsbånd i mange forskjellige farger. Vi har alt fra elegante og morsomme kattehalsbånd med ulike motiver, til kattehalsbånd med reflekser og stein. Ved å velge et reflekshalsbånd, sikrer du at katten også blir sett etter mørkets frembrudd. Vi tilbyr kattehalsbånd fra markedets førende produsenter. Dette er din garanti for et flott kattehalsbånd av høy kvalitet, som holder i mange år. Alle våre kattehalsbånd åpner dessuten ved rykk på over 2 kilo, hvilket med andre ord betyr at du er fri for å bekymre deg over hva som kan skje hvis kattehalsbåndet skulle hekte seg fast i noe buskas og liknende.  

Praktisk kattehalsbånd, katteseler og rulleliner

En kattesele er ofte å foretrekke til gåturen, da du på denne måten har mer kontroll over katten. Samtidig er en kattesele langt sikrere å bruke ved gåturer enn et kattehalsbånd. Vi anbefaler derfor alltid at du benytter en kattesele når du er ute og spaserer med din katt. Hos Zoopermarked.no har vi et velassortert utvalg av rulleliner i mange forskjellige design som kan være med til å gi katten en større følelse av frihet på gåturen.  

Stort utvalg av Flexi rulleliner

Flexiliner, også kaldt rulleliner, gir katten en større frihetsfølelse på gåturen. Hos Zoopermarked.no finner du et hav av flexiliner i mange forskjellige design, lengder og farger. Det er fokusert på et iøyenfallende og moderne utseende, som matcher den enkelte katteeiers personlige stil. Flexiliner er kjent for å ha en fantastisk kvalitet som sikrer lang holdbarhet.
Hos oss finner du et utvalg av flotte flexiliner laget av slitesterke materialer med forskjellige snorlengder, et pålitelig patentert bremsesystem, ergonomisk utformede brems- og stopp knapper, soft-grep håndtak og forkrommet karabinhake. Når du kjøper en flexiline, får du med andre ord et fantastisk kvalitetsprodukt som holder i mange år.      

Flotte og komfortable katteseler

Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av katteseler. Vi har katteseler i mange forskjellige design, farger og materialer. Med en kattesele får du større kontroll over katten på gåturen, samtidig som du unngår skader på kattens hals ved eventuelle rykk. Før du kjøper en kattesele, anbefaler vi at du måler omkretsen på kattens bryst. Her er det viktig å huske på at det skal være litt luft mellom kattens bryst og katteselen, så den ikke kommer til å stramme og sjenere katten.  

Nylonliner

Nylonliner er meget slitesterke og holder utrolig lenge. I tillegg er nylonliner praktiske, da de ikke krever det helt store vedlikeholdet og er lette å rengjøre. Mangler du en ny nylonline til din katt, så ta en nærmere kikk på denne siden. Vi har nylonliner med eller uten reflekser og i mange forskjellige farger.  

Vi har alle de kjente merkene

Hos Zoopermarked.no finner du kattehalsbånd i høy kvalitet og til rimelige priser. Til tilbyr kattehalsbånd fra kjente merker som Hunter og Trixie.

Slitesterke og stilfulle kunstlærhalsbånd

Kunstlærhalsbånd er kjent for å være sterke, stilfulle og at de holder i mange år. Et kattehalsbånd i kunstlær beholder sitt tilfulle utseende utrolig lenge. Hos Zoopermarked.no finner du mange flotte halsbånd i kunstlær og i mange stilfulle farger. Vi har kunstlær halsbånd fra Hunter. Finn ditt nye halsbåndet i kunstlær her hos oss. Et kattehalsbånd i kunstlær krever ikke mer vedlikehold enn et kattehalsbånd i for eksempel nylon.  

Kattehalsbånd med eller uten klokke?

Skal min katt ha en klokke i halsbåndet sitt? Det spørsmålet er det mange katteeiere som stiller seg selv. Når man velger et kattehalsbånd til katten, er dette en av tingene man bør overveie. Det er både fordeler og ulemper ved at katten har en klokke på halsbåndet. En av fordelene er at du kan høre at katten kommer. Dette kan ellers være vanskelig da katter er mestre i å snike seg ubemerket rundt. En klokke kan også være en fordel for dine naboer, da de herved kan høre katten og holde et ekstra godt øye med katten når de for eksempel rygger ut fra garasjen. En klokke i halsbåndet er også med til å forhindre katten i å fange fugler og andre små dyr, da katten mister sjansen til å snike seg inn på, når klokken støyer.
Mange katter lærer dog raskt å jage, også med klokke, så klokken vil ikke kunne forhindre katten i å utnytte sitt jaktinstinkt.  
Ulempen ved en klokke i kattens halsbånd, kan være at katten aldri får ro når den beveger seg rundt omkring. De fleste kattehalsbånd har en klokke festet til halsbåndet fra produsentens side, men denne er enkel å fjerne, hvis man ikke ønsker at katten skal bruke den.
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av forskjellige kattehalsbånd i mange forskjellige farger og mønstre, i nylon eller kunstlær.  

Sikkerhetssele til katten

Når du har med deg katten i bilen, er det viktig at katten er forsvarlig spent fast, både for din egen, kattens og andres sikkerhet. Du kan enten benytte en transportkasse eller en sikkerhetssele, spesielt til katten. Ved en brå oppbremsing, kommer katten til å veie betydelig mer enn den normalt gjør, og kan, hvis den ikke er ordentlig fastspent, komme alvorlig til skade eller forvolde skade på andre.
Hos oss finner du både sikkerhetsseler og transportkasser til katten, slik at dere kan få en sikker og behagelig biltur sammen.  

Reflekshalsbånd i moderne design

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av lekre reflekshalsbånd med kraftige reflekser på halsbåndet som sikrer at katten blir sett i mørket. Hos Zoopermarked.no har reflekshalsbånd i mange forskjellige størrelser, farger, materialer og design, for at du skal finne et perfekt halsbånd til din katt og som passer både din og kattens smak.
At kattehalsbåndet sitter sikkert og behagelig, er også et viktig aspekt. Når en bil for eksempel kommer kjørende i mørket, er det begrenset hva føreren av bilen kan se. Hvis føreren først ser katten når den er rett foran bilen, er det ofte for sent. Bærer katten halsbånd med refleks, kan bilføreren nå å senke farten eller stanse helt.    

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi
Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.