ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Bredt utvalg av sikkerhetsseler og beskyttelsesgitter for hunder
Hos Zoopermarked.no finner du utvalg av sikkerhetsseler som passer så vel store som små hunder. Ved å spenne fast hunden med sikkerhets sele sørger du for at hunden ikke skader seg selv eller andre i bilen om en kollisjon skulle inntreffe. En hund som spennes fast med sikkerhets sele skal plasseres i baksetet, slik at den ikke treffes av kollisjonsputen foran ved en eventuell kollisjon. Om du har mulighet til å montere et beskyttelsesgitter i bilen er dette virkelig å anbefale. Et beskyttelsesgitter er ikke nok i selv, ettersom det kun beskytter passasjerene i bilen og ikke hunden ved en eventuell kollisjon.
 

Sikkerhetsseler til hunder – praktisk og enkelt når hunden skal med på biltur

Du bør spenne din hund forsvarlig fast i bilen med en sikkerhetssele når dere drar på tur – både av hensyn til hundens og de øvrige passasjerers sikkerhet. Sikkerhetsselen kan tåle store belastninger og er derfor meget sikre. De er utstyrt med avtagbar polstring i mage- og brystparti, hvilket gjør sikkerhetsselen meget komfortable. Sikkerhetsselen kan brukes i alle biler.  

Transportbur og transportkasser av høy kvalitet til hunder
Hvis de velger å transportere din hund i et transportbur eller transportkasse, er det viktig at transportburet plasseres med siden til i bilen, så hundens kropp sitter på tvers av bilens kjøreretning. På den måten er det minst risiko for skader på hundens rygg og hodet. Vi har transportbur med plass til en eller to hunder, med skrå eller like sider, samt med en eller flere dører. Før du kjøper et transportbur, bør du naturligvis overveie hvor stort transportburet skal være for at hunden kan føle seg veltilpass i buret. Samtidig skal det også være plass til transportburet i bilen. Derfor anbefales det at du måler opp bilen innvendig, før du foretar noe kjøp. I tillegg til transport av hunden fra et sted til et annet, er transportbur også velegnede til burtrening, hvor hunden lærer å bli på et bestemt sted eller område.  

Bilsetetepper, bagasjeromstepper og beskyttelsesunderlag
Hos Zoopermarked.no har vi flere forskjellige variasjoner av bilsetetepper og bagasjeromstepper. Alle disse er designet for å beskytte bilen mot både hundehår og skitt, samt mot hundens klør. Disse beskyttende bilseteteppene og bagasjeromsteppene er laget av slitesterkt materiale som beskytter bilen innvendig, samtidig som det også er behagelig for din hund å ligge på. Vi har også et utvalg av beskyttelsesunderlag fra Trixie, som beskytter bilen mot skitt og kloremerker når hunden går inn og ut av bilen. Samtidig som det også lettere for din hund å gå inn og ut av bilen, siden den ikke er så glatt lenger, på grunn av teppene.  

Praktiske teleskopramper og bløte bagasjerom senger
Hvis du er eier av en meget stor hund eller eldre hund som kan ha det litt trøblete med å komme seg inn og ut av bilen, kan det være en idé å anskaffe deg en teleskoprampe. Hos Zoopermarked.no har vi alltid et velassortert utvalg av teleskopramper i ulike lengder. En teleskoprampe er utrolig enkel å bruke, samtidig som den beskytter hundens ledd, da hunden på denne måten slipper å hoppe inn og ut av bilen, men enkelt kan gå inn og ut av bilen. Teleskoprampene fra Trixie kan tåle belastninger på opp til 120 kilo og er enkelt å bruke. Videre har Trixie også produsert en bagasjerom seng, som både beskytter bilen og som er deilig bløt for din hund å ligge på. Bagasjerom sengen er laget av nylon og som er enkel å rengjøre, bare med en fuktig klut.      

Trixie sikkerhetsgitre, nylon nett og ventilasjonsgitre
Med et sikkerhetsgitter til bilen, kan du sikre deg at din hund blir i bagasjerommet i bilen, og at den kan reise trygt. Sikkerhetsgitteret monteres mellom baksetet og bagasjerommet på bilen. I tillegg til sikkerhetsgitre til bilen, har vi også ulike sikkerhetsnett. Fordelen ved et sikkerhetsnett er at det er enkelt å sette sammen og eventuelt flytte. Hvis du vil være sikker på at sikkerhetsnettet eller sikkerhetsgitteret passer til din bil, anbefaler vi at du måler de innvendige dimensjonene i bilen, før du bestiller.

En trygg hund reiser trygt

En hund som er trygg med å kjøre bil, er både enklere og langt mer sikkert å reise med, enn en skremt hund. Derfor er det viktig at hunden allerede som valp venner seg til å reise i bil. Det kan derfor være en god idè de første gangene hunden skal med på sine første bilturer å kjøre en forholdsvis korte turer og eventuelt avslutte turen med å kjøre til et morsomt sted med hunden, for eksempel til en hundepark eller en skog i nærheten. På denne måten lærer du din hun å minnes kjøreturen med noe godt, slik at eventuelt ubehag og motstand minskes. Hvis din hun er veldig engstelig for bilen, kan du for eksempel også prøve å fôre den i nærheten av bilen for å bringe frem positive assosiasjoner. Kort sagt, krever det altså en hel del tålmodighet å venne hunden til å kjøre bil.  

Rask levering av bilutstyr og sikkerhetsseler
Når du bestiller bilutstyr hos oss, leverer vi det i løpet av 1-3 hverdager, direkte hjem til deg. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du også velge å få varene levert til ditt nærmeste postkontor, eller at varene blir stilt i for eksempel i din carport og lignende. Transporter din hund sikkert fra A til B med bilutstyr og sikkerhetsseler fra Zoopermarked.no.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.