ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
VITAKRAFT SMÅDYRSPON
(4008239250360) Populær
 
NOK 36,00
BUNNSTRØ CARE FRESH NATURALSTRØ
14 L
NATURFIBER / STØVER IKKE
CARE FRESH NATURALSTRØ
(066380000870)  
 
NOK 73,00
BUNNSTRØ CAREFRESH NATURALSTRØ
60 L
NATURFIBER / STØVER IKKE
CAREFRESH NATURALSTRØ
(066380001365)  
 
NOK 304,00
VITAKRAFT CHINCHILLA SANDY
(4008239150103)  
Veil. markedspris 67,00 
NOK 60,30
BUNNSTRØ CHIPSI HAMPSTRØ
30 L
STØVER MINIMALT
CHIPSI HAMPSTRØ
(4002973233573)  
 
NOK 109,00
BUNNSTRØ MED EPLEDUFT CHIPSI SPON BUNNSTRØ
15 L
BINDER LUKT / KAN FORDØYES
CHIPSI SPON BUNNSTRØ
(4002973000632)  
 
NOK 22,00
BUNNSTRØ BLÅ CAREFRESH COLORSTRØ
10 L
NATURFIBER / STØVER IKKE
CAREFRESH COLORSTRØ
(066380000894)  
 
NOK 103,00
Bunnstrø til gnagerburet
Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et bredt utvalg av bunnstrø til ditt gnagerbur. Vi har bunnstrø laget av bomull, furutre, hamp og silikat krystall. Det er viktig at du nøye overveier ditt valg av bunnstrø, ettersom det du bruker til å legge i bunnen av gnagerburet, i høy grad avgjør hvor raskt gnagerburet kommer til å lukte eller ikke. Videre kan valg av bunnstrø ha stor innflytelse på dyrenes helse. Det finnes etter hvert ganske mange forskjellige typer bunnstrø å velge mellom når du skal velge bunnstrø til ditt gnagerbur. Det beste rådet i denne forbindelsen er å prøve deg litt frem. Det er nemlig stor forskjell på hvilket bunnstrø de ulike gnagerne foretrekker.  

Carefresh bunnstrø
Hos Zoopermarked.no, har vi for eksempel det populære Carefresh bunnstrø. Carefresh bunnstrø, er kvalitetsstrø som medvirker til at buret holdes tørt og luktfritt i lengre tid. Dette bunnstrø støver mye mindre enn andre former for bunnstrø, hvilket gjør det både er enklere og behageligere å bruke, samt sunnere for dyrene å oppholde seg i. Carefresh bunnstrø, skiller seg dessuten ut fra de andre typene av bunnstrø ved å være utrolig lett og bløtt. Din gnager vil simpelthen elske å boltre seg i dette bunnstrøet som til og med er laget av gjenbrukspapir. Carefresh er et miljøvennlig bunnstrø uten kjemikalier og tilsettingsstoffer. Med Carefresh bunnstrø, gir du din gnager et naturlig og sunt gnagermiljø.  

Chipsi bunnstrø
Hos Zoopermarked.no har vi også det ettertraktede Chipsi bunnstrøet. Chipsi bunnstrø er et utrolig bløtt bunnstrø, med super sugeevne, samtidig som det binder dårlig lukt ekstra godt. Samtidig er det også støv- og bakteriefritt. Chipsi bunnstrø er laget av harpiksfri edel- og rødgran. Chipsi bunnstrø har vist seg å være en suksess innenfor naturlig strø på grunn av den gode absorberingsevnen. Med Chipsi bunnstrø får din gnager en bløtt, hygienisk rede av nåletre spon.  

Bunnstrø til utendørs gnagerbur
Bor din gnager utenfor i et utendørs gnagerbur, skal du alltid sørge for at din gnager har adgang til et gnagerhus, hvor den kan søke le for vind og vær, samt skygge på de varmeste dagene. I tillegg skal din gnager også ha mulighet for å grave underjordiske ganger og huler. Det skal derfor være rikelig med bunnstrø i gnagerburet. Ved tøffe vintre bør du dessuten sikre deg at det alltid er rikelig med høy og halm i gnagerburet. Hos Zoopermarked.no, finner du derfor alltid et bredt utvalg av bunnstrø.  

Praktisk badesand til din gnager
Alle gnagere elsker å bade i badesand. Derfor finner du hos Zoopermarked.no, alltid et bredt utvalg det bunnstrø som matcher din gnagers behov aller best. Hos oss finner du for eksempel også et utvalg av gnagerspon (også kalt sagflis), som suger godt og minsker ubehagelig lukt.
Spon kan brukes både som bunnstrø i hele gnagerburet eller bare som bunn i det område hvor din gnager best liker å gå på toalettet. Du kan også bruke halm som bunnstrø, men det suger dog ikke like godt som spon, samtidig som det ikke minsker uønsket lukt like effektivt. Halm kan dessuten fungere som tilskudd til gnagerens daglige fôr. En tredje mulighet er trepiller som noen katteeiere også velger å bruke som kattesand. Årsaken til det, er at trepillene smuldrer, når de blir fuktige. Det er dermed lett å se hvor din gnager har tisset, så du ikke trenger å skifte ut hele bunnlaget, når gnagerburet skal rengjøres. Hos Zoopermarked.no, hva vi også et utvalg av hamsterstrø, som er kjent for sin optimale sugeevne på grunn av sin unike struktur. Den unike strukturen, betyr også at hamsterstrø ikke klistrer seg til pelsen eller potene. Endelig så støver hamsterstrø nesten ikke.  

Praktisk badesand til din gnager
Alle gnagere elsker å bade i badesand. Derfor finner du hos Zoopermarked.no alltid et bredt utvalg av badesand, velegnet til gnagere. Det er viktig at din gnager får mulighet for å bade i badesanden, i minst en halv time om dagen. Ved å la din gnager bade i badesand, sikrer du deg at pelsen holdes ren, bløt og velduftende. Det er spesielt hamster, chinchillaer, ørkenmus og rotter, som liker å bade i badesand.
Vi har badesand i mange forskjellige farger og med mange forskjellige dufter, for eksempel eple, jasmin og appelsin. Finn akkurat det badesanden som din gnager liker best, her hos oss.  

Bunnstrø til alle gnagere
Hos Zoopermarked.no finner du bunnstrø, velegnet til alle gnagere. Deguer elsker for eksempel å bygge reder, huler og ikke minst å gjemme seg i bunnstrøet. Er du hamstereier, vet du hvor viktig det er for hamstere, alltid å ha adgang til strø, siden de bruker det til å bygge huler og reder. Hamstere har dessuten små og bløte poter som betyr at de trives best med en bløt form for bunnstrø, for å unngå skader. Marsvin elsker også å kunne gjemme seg og ikke minst lage reder i bunnstrøet. Mus og ørkenrotter ønsker på samme måte å bygge reder og tunneler og for å hygge seg og gjemme seg i. Rotter elsker for eksempel også å rote rundt i bunnstrøet og bygge reder. Da rotter imidlertid er meget mottakelige overfor luftveissykdommer, bør du som rotteeier velge en så støvfri variant som mulig. Det er ingen tvil om at du sikrer dit kjæledyr den beste velvære og trygghet med et riktig bunnstrø. Derfor finner du hos Zoopermarked.no alltid et stort utvalg av bunnstrø.  

Bestill ditt bunnstrø online hos Zoopermarked.no
Når du bestiller bunnstrø til din gnager online hos oss, leverer vi varene dine direkte på døren, så du slipper å drasse med deg tunge poser bunnstrø hele veien hjem. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du også få din bestilling levert til ditt nærmeste postkontor. Enklere blir det vel neppe.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Leverer kjapt og utmerket service:)
Leverer kjapt og utmerket service:)
23.04.2018 - Stein
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.