ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Bredt utvalg av filtermaterialer til innvendige og utvendige akvariepumper
Inne i filteret sitter det såkalte filtermaterialet. Her fester det seg en rekke aerobe bakterier som bryter ned og fjerner skadelige stoffer, som for eksempel ammonium. Et utilstrekkelig filter gir utslag i for mye ammonium og nitrit i akvariet som igjen fører til syke fisk. Et korrekt filter og tilhørende filtermateriale har derfor stor betydning for ditt akvarium.  

Filtermaterialer i høy kvalitet
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av filtermaterialer til innvendige og utvendige akvariepumper. Vi har alle de kjente merkene, som blant annet, Am-Top filtermaterialer, Eheim filtermateriale og Juwel filtermateriale. Med de riktige filtermaterialene får du krystallklart akvarievann i topp kvalitet. Vi har filtermaterialer som filtrerer vannet både biologisk og mekanisk. Biologisk filtrering brukes til å fremme vekst av bakterier som nøytraliserer ammoniakk, mens mekanisk filtrering sørger for at de synlige partiklene fra akvariet minimeres. Filtermaterialer fjerner effektivt skadelige stoffer og sikrer optimale forhold for både akvariefisk og akvarieplanter. Vi har som tidligere nevnt, filtermaterialer fra markedets førende produsenter. Dette er din garanti for filtermaterialer i høy kvalitet som ikke frigir skadelige stoffer. Når du skal velge akvariepumpe og tilhørende filtermaterialer, er det viktig at du tar akvariets størrelse med i betrakningen for å sikre det beste valget. Vi har filtermaterialer til både den kvalitetsbevisste og den prisbevisste forbruker.  

Filtermaterialer til innvendig akvariepumper fra Am-Top
På denne siden finner du et bredt utvalg av filtermaterialer tilpasset til de ulike innvendige akvariepumpene fra Am-Top. Her på siden får du et raskt overblikk over hvilke filtermaterialer som passer best til de forskjellige akvariepumpene. Filtermaterialene hjelper til med å holde akvarievannets innhold av ulike skadelige stoffer på et minimum. Med filtermarialer fra Am-Top, får du derfor et sundt og klart akvarievann. Akvariepumper og filtermaterialer fra Am-Top, er ofte det riktige valget for den prisbevisste forbruker.  

Bestill dine filtermaterialer online hos Zoopermarked.no
Og få de levert direkte på døren innen 1- 3 hverdager. Er du i tvil om hvilke filtermaterialer du skal velge, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi gir deg gjerne råd og veiledning slik at du får mest mulig ut av din akvariehobby.  

Filtermaterialer til utvendige akvariepumper fra Am-Top

På denne siden finner du et utvalg av filtermaterialer, velegnet til de forskjellige utvendige akvariepumpene fra Am-Top. Det finnes i dag ganske mange forskjellige filtermaterialer på markedet og de er alle kjent for at de holder akvarievannets innhold, av forskjellige skadelige stoffer, på et minimum. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av filtermaterialer til utvendige akvariepumper fra Am-Top. Og husk: En akvariepumpe kan være ganske effektiv, men uten de riktige filtermatieralene vil den ikke virke hensiktsmessig.  

Sundt og klart avarievann med filtermaterialer fra Am-Top

For å ha et sundt og velfungerende akvarium, er det nødvendig med permanent filtrering. Filteret fanger opp forurensende stoffer og holder akvariet klart. Ved hjelp av de bakterier som koloniserer filtermassen, blir de skadelige ekskrementene fra akvariefiskene dessuten biologisk brutt ned.  

Filermaterialer til innvendige akvarieumper fra Eheim
Her på siden finner du et utvalg av filtermaterialer velegnet til de forskjellige innvendige akvariepumpene fra Eheim. Selv de beste innvendige akvariepumper er ineffektive, med mindre de er fylt med filtermaterialer. Eheim filtermaterialer kjennetegnes ved høy kvalitet. Filtermaterialene er fremstilt av de beste råmaterialene og inneholder ingen forurensende stoffer. Med filtermaterialer fra Eheim, får du et krystallklart og sundt akvarievann, samt lange intervaller mellom rengjøring. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av filtermaterialer fra Eheim som filtrerer vannet både biologisk og mekanisk.

Kjøp filtermaterialer fra Eheim hos Zoopermarked.no
Vi har markedets beste priser. Og husk: Når du bestiller ditt filtermateriale online, leverer vi varene direkte på døren, innen 1 – 3 hverdager.

Filtermaterialer til utvendige akvariepumper fra Eheim

På denne siden finner du et utvalg av filtermaterialer velegnet til de forskjellige utvendige akvariepumpene fra Eheim. Eheim er kjent for sin overlegne filterteknologi til alle typer akvarier. Med filtermaterialer fra Eheim, får du krystallklart akvarievann i topp kvalitet. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av filtermaterialer fra Eheim som filtrerer vannet både biologisk og mekanisk.  

Filtermaterialer til alle formål

Biologisk filtrering betyr filtrering basert på en naturlig nedbrytning av skadestoffer ved hjelp av aerobe bakterier som effektivt omdanner proteiner og nedbrytningsprodukter. Til dette formålet har vi forskjellige substrater fra Eheim. Men hensyn til mekanisk filtrering kan man, for å fjerne flytende partikler, sette et mekanisk virkende materiale inn i filteret. Dette fremmer turbulensen av vannet i filterskålen, slik at partiklene synker ned og setter seg fast. Vi har for eksempel et utvalg av formskårende filtermaterialer laget av et spesielt strukturert materiale som på mekanisk vis holder både store og små partikkelrester fast. Videre har vi også et utvalg av aktivt kull som kan benyttes for å bryte ned rester av diverse medikamenter eller fjerne brunfarging av vannet. Aktivt kull benyttes dog kun i noen få dager for å fjerne skadestoffene, da man kan risikere at skadestoffene kan slippe ut igjen ved lenger tids bruk. Dette er kun eksempler på noen av de filtermaterialer du finner hos Zoopermarked.no. Du kan lese mer om de forskjellige filtermaterialene her på siden.

Filtermaterialer til innvendige akvariepumper fra Juwel
På denne siden finner du et utvalg i filtermaterialer, velegnet til de forskjellige innvendige akvariepumpene fra Juwel. Det finnes mange forskjellige filtermaterialer, men de er alle kjent for at de holder akvarievannets innhold av et gitt skadestoff på et minimum. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av filtervatt, grove filtersvamper, fine filtersvamper og anti-nitrat filtersvamper, samt filtersvampene Cirax og Phorax fra Juwel. Vi har med andre ord filtermaterialer til alle innvendige akvariepumper fra Juwel.  

Hvilket filtermateriale skal jeg velge?
Juwel filtervatt fanger opp de groveste partiklene i vannet og bør skiftes en gang per uke. Kullsvampene fra Juwel holder vannet fritt for kjemiske urenheter, siden de binder substansene sammen, så de ikke flyter fritt rundt i vannet. For en full utnyttelse av det aktive kullet, bør denne svampen skiftes en gang per måned. I de grove og fine filtersvampene fra Juwel, lever de bakteriene som effektivt rengjør ditt akvarium. Vi anbefaler at du skifter eller forsiktig gjør rent svampene under varmt vann, hver 3. – 6. måned. For å opprettholde den biologiske likevekten, bør du kun skifte en svamp av gangen. Vi har også et utvalg av anti-nitrat filtermateriale fra Juwel som hjelper til med å forbedre vannkvaliteten. Skift hver 6. uke og observer forskjellen på fiskenes trivsel. Anti-nitrat filtersvampen, reduserer alger og fremmer vitaliteten hos dine planter og fisker. Videre har vi også et utvalg av Cirax filtermateriale som er et filtermateriale i et grovt keramisk materiale og har en stor overflate, hvor gode bakterier kan feste seg. Rester av fôr, ekskrementer og grums blir brudt ned av disse gode bakteriene. Cirax sørger for klart vann og et sundt akvariemiljø. Endelig har vi et utvalg av Phorax filtersvamper som bryter ned phosfat i ditt akvarium og reduserer alger. Phorax fremmer dessuten planteveksten i akvariet.  

Filtermaterialer til diverse akvariepumper

Fant du ikke det du lette etter på de foregående sidene? Så kikk nærmere her. På denne siden finner du et utvalg av filtermaterialer, velegnet til diverse innvendige og utvendige akvariepumper.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.