ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Det nye treningsutstyret for hund og katt
Hos Zoopermarked.no har vi et bredt utvalg av FitPAWS, som er spesialdesignet treningsutstyr til hunder - og katter for den slags skyld. FitPAWS er skapt til kjæledyr som har behov for gjenopptrening eller styrketrening av muskelgrupper og deres balanseevne.
FitPAWS passer til alle raser og alle slags hunder, alt fra sportshunder til brukshunder som har ekstra behov for gjenopptrening og rehabilitering. FitPAWS er dessuten mye benyttet hos dyrleger, som anbefaler FitPAWS til avansert trening for nettopp å styrke kjæledyrets balanse, koordinasjon, kroppsbevissthet, samt stabilitet av svake områder.

Hvordan FitPAWS er utviklet
FitPAWS er nye, kvalitetssikrede produkter, som både designmessig og fysiologisk er utviklet til å sikre ditt kjæledyr den aller beste trening og rehabilitering. Alle FitPAWS produkter er testet av profesjonelle hundetrenere, som har spesialisert seg i rehabilitering og som alltid er på utkikk etter produkter som er med til å understøtte kjæledyrets behov.

FitPAWS Peanut Ballen
I 2010 ble den kanskje mest kjente av FitPAWS produktene, Peanut Ballen, lansert. Denne ballen ble spesielt utviklet til hunder da den er presist tilpasset hundens fysikk og bygning. Ved å trene hunden med Peanut Ballen, vil den kunne forbedre sin fysiske tilstand. I tillegg er regelmessig stabilitetstrening også med til å forlenge kjæledyrets levetid, samt høyne livskvaliteten.

FitPAWS Peanut Ballen har samme form som en peanøtt, og er en stabilitetsball, og som tidligere nevnt, spesifikt designet til styrketrening av hunder. Peanut Ballen kan brukes både til styrketrening av sports- og brukshunder, samt til gjenopptrening og rehabilitering. På grunn av formen som en peanøtt, kan ikke ballen trille, men er begrenset til å kjøre fra side til side eller frem og tilbake.

Denne stabiliteten er spesielt viktig for en hund som ellers ville ha mistet balansen – spesielt en «utrent» hund. Treningsballen kan med fordel brukes som et balanse-treningsredskap eller vektbærende trening til spesielt små hunder som ofte kan bli overveldet av Peanut ballen (den runde ballen), som kan trille.

Jo mer man pumper opp FitPAWS Peanut Ballen, jo mindre vil den bevege seg, hvilket gjør det enklere for hunden å stå stabilt. Omvendt vil hunden bli mindre dynamisk utfordret med en trenings ball som er mindre pumpet opp.
Når man kjøper FitPAWS Peanut Ballen følger det med en DVD med brukertips og triks, samt en håndpumpe til treningsballen.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på treningsballen
Å velge riktig størrelse på ball og form til hunden, avhenger helt av hvilken type øvelser du ønsker at hunden skal lage på ballen. De målene som finnes på ballen tilsvarer de målene treningsballen har i full størrelse. Det er helt opp til brukeren å bestemme hvilken størrelse treningsballen skal ha – bare man ikke pumper den den mer opp enn den anbefalte maksimumsgrensen.

Hva ønsker jeg å bruke treningsballen til
Hvis FitPAWS Peanut Ballen primært skal brukes til styrketrening av hunden, er det en god ide å måle lengden på hunden i stående stilling fra forbein til bakbein. Det er viktig at hunden kan stå i en naturlig stilling på toppen av ballen, uten å være foroverbøyd eller føle annet ubehag.
Du kan også, som en huskeregel tenke på at man alltid kan bruke en stor ball til en liten hund, men ikke omvendt. Det vil si at det ikke anbefales å bruke en liten ball til en stor hund. Hvis du gjerne vil ha et stort areal å trene hunden på, anbefaler vi at du kjøper en større ball.

Gode råde og tips til hvordan bruke FitPAWS Peanut Ballen
FitPAWS Peanut Ballen er laget av et spesielt kraftig PVC materiale med en sterk overflate. Dette slitesterke materiale gjør at det kan tåle for eksempel skader fra hundens klør.
Når du pumper opp treningsballen, kan du benytte den luftpumpen som følger med ballen ved kjøpet. Opplever du problemer med å få FitPAWS ballen pumpet helt opp til den maksimale størrelsen, anbefaler vi at du lar ballen «hvile» cirka et døgn – eller bare lar den forbli delvis pumpet opp.

I mellomtiden vil materialet bli bløtere og dermed enklere å pumpe. Størrelsen som er trykt på ballen tilsvarer den maksimale størrelsen ballen er designet til å ha. Dog, kan du alltid bruke ballen mindre pumpet opp. På den måten er det også enklere for hunden å balansere på treningsballen.
Når FitPAWS Peanut Ballen har oppnådd den ønskede størrelsen, skal du bare sørge for å trykke ventilen til bunns i treningsballen. På den måten siver ikke luften ut av treningsballen når den brukes.
Vil du heller slippe ut litt luft av treningsballen, kan du bare fjerne ventilen til du har oppnådd ønsket størrelse.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked.no streber etter de alle beste prisene innen fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Dette betyr at hvis du mot forventning finner tilbehør til hunden eller katten billigere hos en av våre konkurrenter i Norge, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked.no oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked.no vil gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris de er kjøpt for.
Jo, mer man kjøper for, jo mer får man i bonus. Handler man for eksempel for mer enn 10.000 kroner i løpet av et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 % bonus på alle sine kjøp.
I tillegg har Zoopermarked.no også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som mix-rabatt, mengderabatt, stor- eller mega-rabatt eller stempel kort, hvor det frigiss gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Levering fra Zoopermarked
Når man bestiller FitPAS hos Zoopermarked.no, leveres varene direkte på døren, innen få hverdager. Så fremt man ikke er hjemme ved leveringen, kan man velge å få varene satt på et sikkert sted på sin adresse – i en garasje og liknende. Zoopermarked.no sørger for at kunden raskest mulig får varene de har bestilt.

Spørsmål og rådgivning
Oppstår det behov for veiledning om FitPAWS eller generelt om tilbehør til kjæledyr, kan man alltid kontakte kundeservice på: kundeservice@zoopermarked.no.
Kundeservice svarer på alle henvendelser innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også veldig gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.