ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Stort sortiment av utstyr til fugler til konkurransedyktige priser
Hos Zoopermarked.no finner du alt innen tilbehør til både papegøyer, undulater, kanarifugler, parakitter, dvergpapegøyer, tropiske fugler, til ville fugler i hagen. Vårt brede utvalg omfatter arts spesifikt fuglefôr og fuglegodbiter. Gjennom vårt store sortiment, kan du enkelt finne et nytt bur eller voliere som passer både til fuglens behov og til stilen i hjemmet ditt. Siden fugler er intelligente dyr, trenger de daglig å aktiviseres og dette kan du enkelt ordne ved hjelp av leketøy. Vi tilbyr fugleleketøy i naturtre, klatretau, klatrestativer og gynger. Alt av fugleleketøy er med til å stimulere fuglen. På den måten aktiviseres den i hverdagen, slik at fuglen får et langt og aktivt liv.  

Fuglefôr til undulater
Undulaten stammer fra Australia, hvor den er utbredt i hele landet. I Australia lever undulaten vilt i flokker, hvor de daglig flyr langt og rundt omkring for å samle føde. Undulaten er en frøspisende papegøyeart. Hos Zoopermarked.no kan du finne et bredt utvalg av fôr til undulater fra de førende produsentene innenfor fuglefôr. Vil tilbyr fôr til undulater i mange forskjellige smaksvarianter, slik at du alltid vil finne en frøblanding som begeistrer din undulat. Du kan naturligvis også veksle mellom de ulike variantene, bare husk at  undulater er vanedyr og en endring i kosten bør derfor foregå gradvis. Undulaten setter også stor pris på frukt og grønt, så du kan med fordel supplere undulatens fôr med for eksempel agurk, gulrot og salat. Vær dog oppmerksom på at de skal fôres fra forskjellige skåler, hvis du benytter både frøblandinger og frukt / grønt. Husk at undulaten alltid skal ha adgang til friskt drikkevann døgnet rundt. Vi anbefaler at du i tillegg til det daglige fôret også tilbyr undulaten en kalkstein. På den måten kan undulaten selv regulere kalkinntaket, samtidig som den får slipt nebbet sitt.  

Fuglefôr til parakitter
Hos Zoopermarked.no finner du et stor utvalg av frøblandinger til parakitter. Vi har de fleste kjente merkene, i forskjellige smaksvarianter. Derfor kan du enkelt finne en frøblanding som passer til din parakitt. Parakitter er også meget begeistret for frisk frukt og grønt, så du kan med fordel supplere den normale daglige frøblandingen med noe ekstra lekker frukt eller grønt. Vi kan blant annet anbefale gulrøtter, brokkoli, epler, pærer, rognebær og appelsin. Benytter du både en frøblanding og frisk frukt og grønt, skal fôret alltid deles opp i forskjellige skåler, slik at frøblandingen ikke blir fuktig av saften fra frukten. Parakittene skal i tillegg alltid ha adgang til friskt drikkevann døgnet rundt.  

Fuglefôr til kanarifugler
Kanarifugler lever vilt på Madeira, Azorene og på Kanariøyene. Kanarifugler er ikke et flokkdyr, men trives godt i selskap med egne artsfeller. Du kan godt gjøre en kanarifugl tam, men det krever tid og tålmodighet. Kanarifuglen lever hovedsaklig av frø, hvilket betyr at du daglig bør tilby din kanarifugl en god frøblanding. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi flere forskjellige kanarifugl frøblandinger. Derfor kan du alltid være sikker på at du finner et godt basisfôr til din kanarifugl her hos oss. Du kan i tillegg gjerne supplere den daglige frøblandingen med frukt og grønt – det vil kanarifuglen din sette stor pris på. Vi kan blant annet foreslå følgende godsaker: Aprikos, karse, rå rødbeter, rips, mais, bønnespirer, blomkål og chili, og dette er bare noen få forslag til hvordan du kan skjemme bort kanarifuglen din litt ekstra. Bare husk på at frøblandingen og frukt og grønt skal serveres i separate skåler og at kanarifuglen alltid skal ha tilgang til ferskt drikkevann.  

Fuglefôr til papegøyer
Papegøyer er meget sosiale dyr og det anbefales derfor at man har et par. Vi tilbyr et bredt utvalg av frøblanding til papegøyer. Vi har frøblandinger både til store og små papegøyer. I tillegg til den daglige frøblandingen, anbefaler vi at du også gir papegøyen din litt frukt og grønt. Herved varierer du papegøyens kost, og hjelper den med å holde seg sunn og frisk.  

Fuglegodbiter
Fugler er også glade for å bli litt ekstra bortskjemt engang i mellom. Derfor finner du alltid et stort utvalg av lekre og velsmakende godbiter til fugler. Fuglegodbiter er velegnede som supplement til det daglige fôret, da disse hjelper med å vedlikeholde fuglens nebb og klør. Du bør dog ikke gi for mange av disse godsakene, da du risikerer at din fugl blir for tykk.  

Fuglebur og voliere
Det er ikke alltid like praktisk å la fuglene fly fritt rundt i hjemmet. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av fuglebur til undulater, kanarifugler, papegøyer og parakitter til fordelaktige priser. Vi har med andre ord fuglebur til både små og store fugler.   Fugleleketøy Fugler er kloke dyr og trenger derfor å bli aktivisert i hverdagen. Hos Zoopermarked.no finner du et spennende og bredt utvalg av artskorrekte fugleleketøy, velegnet til henholdsvis undulater, parakitter, papegøyer, kanarifugler og tropefugler. Du vil alltid finne noe fugleleketøy som passer akkurat til din fugls behov.  

Redematerialer og redekasser
Fugler har forskjellige krav og behov til redekasser og redematerialer. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av redekasser laget i forskjellige materialer. Vi har gjort det enkelt for deg å finne akkurat den redekassen og det redemateriale som passer best til dine fugler.   

Trau, badekar og sittepinner
Når fugleburet skal innredes, kan du hos Zoopermarked.no finne alt det du trenger av tilbehør til fuglebur. Vi har et bredt utvalg av trau til vann, fôr, badekar og sittepinner.  

Tilbehør viltfugler
Vi tilbyr et bredt utvalg av fôrautomater og fôr til viltfugler. Når skal man fôre de ville fuglene? De fleste velger å fôre om vinteren, men det anbefales at man fôrer ville fugler hele året. Undersøkelser som er foretatt i flere forskjellige land viser at det bedre for fuglene å bli fôret året rundt. Ved å fôre fuglene året rundt, hjelper du fuglene med å bygge opp tilstrekkelig med fett og energi, slik at sjansene for å overleve vinteren er mye større. Vi anbefaler at du varierer tilbudet av fôr, for at du på den måten tiltrekker deg flere forskjellige fuglearter inn i hagen. Unngå å fylle opp mer fôr i fôrautomaten eller på fôrbrettet enn det som blir spist opp. Derved unngår du besøk fra ubudne gjester som mus og rotter. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av tilbehør til viltfugler. Vi har mange forskjellige typer fôrautomater, både til meiseboller, solsikkefrø, nøtter og fuglefrø. Vi tilbyr fôrautomater som både kan henges opp og fôrbrett som kan stå fritt. Et fôrbrett er enkelt å flytte, hvis du skulle ønske å bytte sted fra tid til annen. Ønsker å gi de små viltfuglene en hjelpende hånd med en god yngleplass? I så fall finner du hos oss et utvalg av redekasser som tilbyr fuglene le mot vind og vær. En redekasse er også med til å beskytte eggene og ungene mot rovdyr.  

Vitaminer
Fugler trenger vitaminer, akkurat som oss. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av nærende vitaminer til fuglene dine.  

Mineralstein, sand og rør
Til bunndekke i fugleburet, anbefaler vi at du benytter fuglesand eller sandpapir, avhengig av hvilken art det dreier seg om. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av både fin og grov fuglesand, sandpapir og mineralstein. Vi har fuglesand, velegnet til alle fuglebur.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

God pris på ønsket produkt
God pris på ønsket produkt, og etter noen dager sto leveransen på trappa. Blir å handle herfra flere ganger!
19.04.2018 - Viktoria Johnsen
Super bra service
Super bra service - kom etter 4 dager på døren. Sparte kr 1380 på min bestilling i forhold til hva jeg måtte betalt hos Veterinær. Mine hunder bruker spesialfor. Kommer definitivt til å handle her igjen :-)
18.04.2018 - Ina Bartz-Johannessen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.