ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
PARAKITTBUR ELDORADO PARAKITTBUR
78 X 60 X 156 CM
FINT OG STILRENT BUR / ASS. FAR..
ELDORADO PARAKITTBUR
(5701883149552) Populær
 
NOK 1 704,00
Hvordan velger jeg det riktige fugleburet?
For Zoopermarked er det utrolig viktig at fuglene har det godt. Derfor anbefaler vi disse minimuns målene for fuglebur:

Kanarie/undulat: 46 x 32 x 48 CM
Parakit: 78 x 60 x 156 CM
Papegøye: 62 x 56 x 168 CM

Mange velger å anskaffe seg en fugl fordi de syns det er hyggelig med fuglekvitter og sang i huset. Med en fugl som kjældeyr er det liv i stuen og noen å snakke med. Alle kan i utgangspunktet ha fugler som kjæledyr, men det krever en del tid.
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av fugleutstyr og tilbehør til fugler. Det er flere faktorer å ta hensyn til når du skal finne akkurat det fugleburet som matcher din fugls behov aller best.
For det første skal du sikre deg at størrelsen på fugleburet matcher fuglens størrelse. Fugler trenger generelt rikelig med plass til å utfolde seg. Samtidig er det viktig å investere i det riktige tilbehøret, slik som fuglebadekar, fôr- og vannkar, samt diverse fugleleketøy, fordi fugler har behov for gode beskjeftigelsesmuligheter.
Når du kjøper fuglebur hos oss, kan du velge mellom flere fuglebur som leveres med innhold. Husk å vær oppmerksom på sprinkelbredden i buret. Sitter sprinklene for langt fra hverandre, risikerer din fugl å bli sittende fast mellom disse. Samtidig kan et kraftig nebb sjapt bite i stykker sprinklene, hvis de er for tynne. Ta derfor hensyn til tykkelsen på sprinklene også, når du skal velge fuglebur.

Hos Zoopermarked.no har vi alltid et stort utvalg av fuglebur og volierer, slik at du kan finne et passende hjem til fuglen din. Du skal bare være oppmerksom på at din fugl skal ha rikelig med plass til å utfolde seg på, samt gode aktivitetsmuligheter. Når du har bestemt deg for hvilken type fugl du ønsker deg, skal du som noe av det første, anskaffe et fuglebur som størrelsesmessig passer til den gjeldende fuglearten. En god rettesnor i forbindelse med valg av fuglebur, er at fuglen skal ha plass til å kunne fly.
Ute i naturen lever fuglene som ofte parvis. Så hvis du kun har en fugl, vil den antakeligvis raskt komme til å kjede seg. Derfor er det verdt å overveie om du skal ha to fugler eller ikke. Når du anskaffer deg et fuglebur, skal det som et minimum være en fôrskål, en vannskål, et badekar og to sittepinner. Pinnene må aldri være laget av glatt plast, da det er vanskelig for fuglene å sitte på pinner som er glatte.
I tillegg skal pinnene helst plasseres i forskjellige høyder. Når du skal finne det perfekte stedet å sette det nyinnkjøpte fugleburet, er det best å plassere det i et at de mest brukte rommene i huset. På den måten tar du best hensyn til fuglens sosiale behov.  

Elegante papegøyebur
Hvis du har bestemt deg for at du ønsker å ha en papegøye som kjæledyr, finner du raskt ut at de finnes i mange forskjellige størrelser og i nesten alle farger. Hvis du velger en stor papegøye, velger du også et kjæledyr med tilsvarende store krav til å passe på den. Derfor kan det i noen tilfeller være en god idè å velge en litt mindre papegøye – i hvert fall til å starte med.
Hos Zoopermarked har vi alltid et velassortert utvalg at papegøyebur i høy kvalitet, som er solide, enkle å rengjøre og gir papegøyen rikelig med plass til å utfolde seg. Vi har papegøyebur i mange forskjellige design og farger. Finn det papegøyeburet som matcher hjemmet ditt og papegøyens behov aller best, her hos Zoopermarked.no.
Vi har for eksempel et spennende utvalg av elegante og lekre papegøyebur i orientalsk inspirert design. Papegøyeburene har praktisk skitt-avskjerming og er pulverlakkert. Sprinkelavstanden er typisk på 2,5 cm. Papegøyeburene er meget romslige, hvilket vil si at det er mer enn nok plass til både fôr- og vannskåler, samt diverse papegøyeleketøy. Papegøyeburene har sittepinner i forskjellige lengder, hvilket betyr at dine papegøyer har både en sitteplass og en soveplass.
Papegøyeburene har dessuten store, stabile dører som gjør at du enkelt kan innrede burene, samtidig som papegøyen enkelt og behagelig kan fly ut og inn av buret. De aller fleste av våre papegøyebur har dessuten skyvelåsdør, hvilket betyr at bare du og ikke papegøyen, enkelt kan åpne og lukke døren.
De fleste av våre papegøyebur har dessuten en takdør, som er ytterst velegnet til fri flyging eller som utkikkspost. I bunnen av papegøyeburet, er det dessuten en metallskuff som enkelt kan trekkes ut i forbindelse med rengjøring. Papegøyeburene har til og med hjul, slik at du enkelt kan sette buret ut, på for eksempel terrassen når det er fint vær.
Alle papegøyer, store som små, skal jevnlig ut av buret og være sammen med deg. De er ofte meget sosiale og krever derfor også daglig sosialisering. I tillegg er det også en god idè å stimulere din papegøye gjennom trening og lek.
Velger du en stor papegøye som kjæledyr, skal du tenke over om du har plass til et såpass stort papegøyebur som det kreves for at papegøyen din har nok plass i buret. Dessuten krever en papegøye også at det er rikelig med plass til å fly utenfor buret. Når du slipper papegøyen ut fra buret, er det dog noen ting du skal være oppmerksom på, som blant annet at den kan kaste seg over ledninger, tapet, møbler eller liknende.  

Praktiske fuglebur til parakitter og dvergpapegøyer
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et utvalg av små og praktiske bur til parakitter og dvergpapegøyer, samt volierer som gir din parakitt eller dvergpapegøye masse plass til å fly på.
Finn det fugleburet som matcher ditt og din fugls behov best her på siden.  

Elegante fuglebur til undulater, kanarifugler og tropefugler
Hos Zoopermarked.dk finner du et bredt utvalg av elegante fuglebur i forskjellige design og farger som er velegnet til undulater, kanarifugler og tropefugler. De fleste av våre fuglebur til undulater, kanarifugler og tropefugler, leveres med diverse tilbehør som for eksempel sittepinne, fôr- og vanntrau, samt leketøy.   Fuglebur til undulater, kanarifugler og tropefugler kjennetegnes for at den har en høy kant, som minsker risikoen for at sand og fuglefrø spres til alle kanter utenfor fugleburet.
Fugleburene er enkle å rengjøre på grunn av bakken, som bare er til å trekke ut. Våre fuglebur til undulater, kanarifugler og tropefugler er kjent for å være attraktive og romslige med variert fugletilbehør, slik som speil og sittepinner. Fugleburene passer ypperlig til to eller fire undulater. Alle fugler griser – noen mer enn andre. Noen fuglearter har til og med tynn avføring som betyr at fugleburet da jevnlig skal rengjøres. Noen fugler har dessuten en tendens til å kaste rundt seg med frø og frukt, hvor andre fugler støver ekstra mye. Uansett hvilket fuglebur du velger, er det vanskelig å unngå at fôr og fjær havner ved siden av buret.  

Er du i tvil...
... om hvilket fuglebur du skal velge, kontakt oss gjerne. Vårt erfarne personale gir deg mer enn gjerne råd om hvilke muligheter du har.      

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Leverer kjapt og utmerket service:)
Leverer kjapt og utmerket service:)
23.04.2018 - Stein
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.