ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Førsteklasses fôr til papegøyer
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et godt utvalg av velsmakende papegøyefôr, rikt på essensielle næringsstoffer. Korrekt papegøyefôr bidrar til en glansfull fjærdrakt og et sunt og langt papegøyeliv. Kjøp ditt papegøyefôr hos Zoopermarked.no. Papegøyer er både sosiale, intelligente og meget aktive dyr fra naturens side. Det anbefales derfor at man har papegøyer som par. For å unngå at dine papegøyer blir for tykke, kan det være en fordel å aktivisere dem under fôringen. Undersøk for eksempel fra hvilke steder dine papegøye arter lever, og hvordan de vanligvis finner deres fôr ute i naturen. Prøv deretter og lag de samme forholdene hjemme og på den måten aktivisere dine papegøyer.
Hos Zoopermarked.no har vi frøblandinger til både store og små papegøyer. Derfor finner du alltid en frøblanding som passer akkurat til dine papegøyers behov for fôr. I tillegg til den daglige frøblandingen, anbefaler vi at du også gir dine papegøyer frukt og grønt. Ved å supplere den daglige frøblandingen med frukt og grønt, varierer du deres kost og hjelper papegøyene med å holde seg sunne og friske. Det er viktig at du varierer papegøyenes fôr, da papegøyer fra naturens side har et meget bredt og sesongbetont fôrinntak. Papegøyer flyr i naturen ofte over store avstander for å finne fôr og bruker derfor mye energi. I fangenskap er det vanskelig å tilby papegøyene de samme forholdene og det er derfor også en stor risiko for at papegøyer i fangenskap ofte blir overvektige. Men, med en variert kost og daglig aktivisering av dine papegøyer, kan du unngå overvekt og herved tilby papegøyene dine et langt, sunt og aktivt liv.  

Næringsrikt fullfôr til parakitter og dvergpapegøyer
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et godt utvalg av velsmakende papegøyefôr, tilpasset parakitters og dvergpapegøyers ernæringsmessige behov. Våre frøblandinger er rike på naturlige vitaminer og omega-3 fettsyrer, som styrker parakittens eller dvergpapegøyens fjærdrakt. Vi har med andre ord mange forskjellige slags frøblandinger, velegnet til parakitter og dvergpapegøyer. Og glem aldri å gi din parakitt eller dvergpapegøye masse friskt frukt og grønt ved siden av.
Hos Zoopermarked.no tilbyr vi de mest kjente merkene innenfor fullfôr til parakitter og dvergpapegøyer, også i forskjellige smaksvarianter. Derfor kan du alltid, enkelt og raskt, finne en frøblanding som passer til akkurat din parakitt eller dvergpapegøye. Parakitter er veldig begeistret for frisk frukt og grønt. Så du kan med fordel supplere den normale daglige frøblandingen med noe ekstra lekker frukt eller grønt. Vi kan blant annet anbefale gulrøtter, brokkoli, epler, pærer, rognebær og appelsin. Benytter du både frø og frisk frukt og grønt, bør fôret alltid deles opp i forskjellige skåler, slik at frøblandingen ikke blir fuktig av saften fra frukten. Parakittene skal i tillegg alltid ha adgang til friskt drikkevann, døgnet rundt.
Dvergpapegøyer er akkurat som andre arter av papegøyer, sosiale av natur. Det anbefales derfor å ha minimum to stykker sammen. Dvergpapegøyen er enkle å fôre. Vi anbefaler at du fôrer med en god frøblanding, samt frukt og grønt. Herved får dine dvergpapegøyer variasjon i fôret og holdes sunne og friske.
Vær dog oppmerksom på at du ikke gir de for store mengder av de fetende frøsortene, da du herved risikerer at dine dvergpapegøyer kan bli overvektige. Husk alltid på at dine dvergpapegøyer skal ha adgang til rent og friskt drikkevann hele døgnet. Fôrer du med en kombinasjon av frøblanding og frukt og grønt, bør du fôre i separate skåler, slik at frøblandingen alltid er tørr.  

Førsteklasses fullfôr til tropefugler
Tropefugler har behov for et næringsrikt og variert fullfôr for å holde diverse sykdommer på avstand. Da ikke alle fuglearter trenger de samme ingrediensene i fuglefôret, bør det tas hensyn til dette i valg av fuglefôr for å unngå mangelsykdommer. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av artskorrekt fuglefôr som inneholder alle de essensielle vitaminer og mineraler som din fugl trenger for å opprettholde en sunn tarm- og muskelfunksjon, samt en glansfull fjærdrakt.  

Fôr til undulater, spekket med vitaminer og mineraler
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av velbalansert artskorrekt fullfôr til undulater som forebygger mangelsykdommer og gir dem de beste forutsetningene for en kraftig og glansfull fjærdrakt. Vi har fôr til undulater fra markedets førende produsenter, som er din garanti for et premium fôr til undulater, som inneholder alle de vitaminene og mineralene som undulaten trenger for et langt og sunt fugleliv. Undulaten stammer fra Australia, hvor den er utbredt i hele landet. Hos Zoopermarked.no kan du finne et bredt utvalg av undulatfôr, i mange forskjellige smaksvarianter. Derfor kan du alltid være sikker på å finne en frøblanding som din undulat liker. Du kan selvfølgelig også veksle mellom flere ulike varianter. Husk bare at undulater er vanedyr og en endring i kosten bør derfor foregå gradvis. Undulater setter også stor pris på frukt og grønt og du kan derfor med stor fordel supplere undulatens fôr med for eksempel agurk, gulrot og salat. Vær dog oppmerksom på at du skal fôre i forskjellige skåler, hvis du benytter både frøblandinger og frukt og grønt. Og husk at undulaten alltid har adgang til friskt drikkevann, døgnet rundt.  

Førsteklasses fullfôr til kanarifugler
Kanarifuglen lever hovedsaklig av frø, hvilket betyr at du daglig bør tilby din kanarifugl en god frøblanding. Hos Zoopermarked tilbyr vi flere forskjellige frøblandinger til kanarifugler. Du er derfor alltid sikker på å finne et godt grunnfôr til din kanarifugl akkurat her hos oss. Du kan også supplere den daglige frøblandingen med frukt og grønt, hvilket din kanarifugl vil sette stor pris på. Vi kan foreslå følgende lekkerbisker: aprikos, karse, rå rødbeter, rips, mais, bønnespirer, blomkål og chili, og dette er bare noen få eksempler på hvordan du kan skjemme bort kanarifuglen din litt ekstra på. Husk dog alltid, at frøblandingen og frukt og grønt, skal serveres i separate skåler og at kanarifuglen alltid skal ha tilgang til friskt drikkevann.  

Næringsrikt fôr til viltfugler
Det blir stadig færre og færre emner med fôr til viltfugler ute i naturen – og det er ikke kun om vinteren at viltfugler har det vanskelig med å finne føde. Derfor finner du alltid et bredt utvalg av premium viltfôr hos Zoopermarked.no. Våre fôrblandinger til viltfugler er derfor velegnet til fôring hele året. Vi har avbalanserte fôrblandinger av frø, korn og nøtter, samt meiseboller i forskjellige størrelser og utforminger.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

rask levering og bra produkter
rask levering og bra produkter. Brit hundefor anbefales.
23.04.2018 - FRANK
Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.