ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Produktinformasjon
Fugler er generelt intelligente og aktive dyr fra naturens side. Det er derfor viktig at du aktiviserer fuglene dine, slik at de får et så aktivt og innholdsrikt liv som mulig. Hvis det er mulig, vil en daglig flytur rundt i huset være en fin måte å aktivisere dine fugler på. Med en daglig flytur får fuglene anledning til å strekke ut vingene og på den måten får den ytterligere styrket sine muskler. Likeledes kan en daglig flytur være et kjærkomment avbrekk i hverdagen, hvor den får lov til å oppleve noe annet enn bare å sitte i buret. Husk å lukke alle dører og vinduer, så du ikke risikerer at fuglen forviller seg utenfor. Har du store vinduspartier, bør disse dekkes til med en gardin eller liknende, da fuglen kan risikere å fly inn i ruten. Har du ting i hjemmet som kan være farlig for fuglen, bør disse også settes bort så lenge fuglen flyver rundt.
Har du andre husdyr, som for eksempel en katt eller hund, anbefaler vi også at du har de et separat rom hvor fuglene ikke kan komme inn.
Fuglegodbiter kan være en god idè til aktivisering av dine fugler, samt medvirker til å holde din fugl beskjeftiget, så den ikke kjeder seg. Du bør ikke gi fuglene dine godbiter hver dag, da dette kan medvirke til at fuglene blir for tykke eller foretrekker godbiter fremfor sitt daglige fôr. Benytt i stedet for godbiter under trening eller som noe ekstra når du synes dine fugler skal skjemmes bort litt ekstra.
Du finner alltid et stort utvalg av fuglegodbiter, snacks og frøstenger hos Zoopermarked.no. vårt sortiment omfatter blant annet hirsekolber, frøklokker og frøstenger.  

Lekre godbiter til kanarifuglen
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et velassortert utvalg av artskorrekte fuglegodbiter til din kanarifugl. Vi har blant annet velsmakende frøstenger som aktiviserer din kanarifugl, samtidig som fuglen får slipt både nebb og klør. Vi har mange forskjellige smaksvarianter så din kanarifugl kan få litt avveksling i hverdagen. Ønsker du å gjøre dine kanarifugler tamme, kan du med fordel benytte fuglegodbiter under tilvenningen. Ved å benytte fuglegodbiter under tilvenningen, gir du din kanarifugl en ekstra god opplevelse og den vil raskt forbinde dine hender, stemme og tilstedeværelse med noe godt og positivt. Tilvenningen bør alltid foregå på kanarifuglens premisser. Det å gjøre en kanarifugl tam, tar lang tid og krever en god del tålmodighet, men det er verdt hele jobben.
Vær alltid oppmerksom på at ekstra godbiter ikke bør gis for ofte, da du herved risikerer at dine fugler blir for tykke. I tillegg til fuglegodbiter, kan du også tilby dine kanarifugler frisk frukt og grønt. De vil elske det!
Vi anbefaler at du blant annet kan benytte følgende frukt og grønt:  
 • Epler
 • Gulrøtter
 • Agurk
 • Salatblader
 • Løvetannblader
 • Fuglegress
Velger du å gi din kanarifugl frukt og grønt ved siden av dens daglige frøfôr, vil vi anbefale at du fôrer i separate skåler. Frøfôr bør ikke bli vått, da dette herved raskt mugner.  

Sunne og aktiviserende godbiter til din papegøye

Hos Zoopermarked.no finner du blant annet et utvalg av artskorrekte fuglegodbiter til papegøyen din. Vi har blant annet velsmakende frøstenger som aktiviserer papegøyen, samtidig som papegøyens nebb og klør slipes. Vi har mange forskjellige smaksvarianter, så du kan gi din papegøye litt avveksling i hverdagen. Frøstenger er laget av kvalitetsingredienser og kan enkelt hengens opp i papegøyeburet. Papegøyer er meget intelligente fugler og kan derfor trenes. Ønsker du å trene sammen med papegøyen din, kan du med fordel benytte godbiter som positiv forsterkning. Velg nogen godbiter du normalt ikke gir den, men som du ved at den er begeistret for og benytt disse under treningen. Herved ved papegøyen at du ønsker å trene med den.
Tren aldri fuglene dine hvis du eller de er i dårlig humør. Trening skal alltid være en positiv og morsom opplevelse for begge parter. I tillegg til fuglegodbiter, kan du også bruke frisk frukt og grønnsaker.  
Vi anbefaler at du blant annet bruker følgende:  
 • Bananer
 • Mandler
 • Brokkoli
 • Ananas
 • Agurk
 • Blomkål
Fôrer du dine papegøyer med frukt og grønt ved siden av deres daglige fôr, anbefaler vi at du fôrer i separate skåler. Frøfôr må ikke bli vått, siden det raskt vil mugne.              

Sprø godbiter og snacks til parakitter og dvergpapegøyer
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et velassortert utvalg av artskorrekte fuglegodbiter og snacks til din parakitt eller dvergpapegøye. Vi har fuglegodbiter laget av kvalitetsingredienser som oppfyller fuglens ernæringsmessige behov. Prøv blant annet våres velsmakende frøstenger som aktiviserer din parakitt eller dvergpapegøye samtidig som fuglen får slipt både nebb og klør. Vi har mange forskjellige smaksvarianter, slik at din fugl kan få avveksling i hverdagen. Både parakitter og dvergpapegøyer kan i tillegg til en lekker fuglegodbit i ny og ne sette pris på litt frisk frukt og grønt. Så hvis du virkelig vil skjemme bort din parakitt eller dvergpapegøye, kan vi foreslå følgende frukt og grønt:  
Til parakitter og dvergpapegøyer:  
 • Agurk
 • Ananas
 • Bananaer
 • Erter
 • Brokkoli
Ved fôring med frukt og grønt, husk at du da fôrer i separate skåler. Frøfôr må ikke bli vått, da det risikerer og mugne.  

Knasende lekre godbiter og snacks til din undulat
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et velassortert utvalg av artskorrekte fuglegodbiter til undulaten. Vi har blant annet velsmakende og sunne frøstenger, som aktiviserer din undulat, samtidig som fuglens nebb og klør slipes. Vi har mange forskjellige smaksvarianter, så din undulat kan få en morsom avveksling i hverdagen. Undulater er akkurat som andre fugler glad i friskt grønt. Så hvis du ønsker å skjemme bort undulaten din litt ekstra, kan vi anbefale at du tilbyr din undulat frukt og grønt i tillegg til det daglige fôret. Vær dog oppmerksom på at ikke alle undulater tåler frukt like godt som grønt, da frukten har et større vanninnhold. Undulater er fra naturens side ikke designet til å ta inn særlig store mengder av frukt. Så for å unngå dårlig mage, bør frukt sjeldens gis.  
Vi foreslår følgende frukt og grønt til undulater:  
 • Brokkoli
 • Løvetann
 • Persille
 • Kål
 • Eple
 • Aprikos
  Supplerer du det daglige fôret med frukt og grønt, bør du fôre i separate skåler. Herved unngår du at det blir vått og mugner.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.