ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Bredt utvalg av fargestrålende og morsomme fugleleker til alle fugler
Fugler er ytterst intelligente, nysgjerrige og lekesyke dyr, som trenger både menneskelig kontakt og stimulerende leketøy. Fugleleketøy aktiverer nebb og klør. Siden din fugl trenger beskjeftigelse og avveksling i buret, bør det ikke mangle noe leketøy i fugleburet. Hvis fuglen din ikke blir tilstrekkelig stimulert, vil den ganske raskt bli rastløs og begynne å oppføre seg dårlig. Din fugl trenger daglig avveksling og beskjeftigelse, samtidig som du skal sikre deg at de fuglelekene du kjøper, ikke kan gjøre skade på fuglen, hvis de skulle gå i stykker. Det er ok at et fugleleketøy i tre går i stykker, men plastleketøy må aldri kunne gå i stykker ved at din fugl biter i den. Hos Zoopermarked.no, finner du derfor alt i fugleleketøy som kan bidra til å gi din fugl den avvekslingen den trenger i hverdagen.
Vi har fugleleker både i plast, tre, metall og akryl. Vi har alt fra stiger, klokker, speil, gynger, klatretau og karuseller til leketøy med bjeller. Hos oss finner du fugleleker til undulater, parakitter og papegøyer. Noen fuglearter kan imidlertid være særdeles hårdhendte med leketøyet sitt. Derfor er det lurt å velge fugleleker i robust kvalitet, hvis din fugl har en tendens til å leke voldsomt med leketøyet sitt. Til dette formålet kan naturleketøy anbefales. Det er også stor forskjell på hvor mye de forskjellige fuglearter skal utfordres i lek.
Vi har derfor et bredt utvalg av fugleleketøy til både små og store fugler. Hos oss finner du garantert noen fugleleker som matcher din fugl og dens bur. Din fugl kommer ikke til å kjede seg med fugleleketøy fra Zoopermarked.no.  

Alt i morsomt, unikt og kreativt papegøyeleketøy
Din papegøye trenger beskjeftigelse og avveksling i fugleburet. Hos Zoopermarked.no, finner du et spennende og variert utvalg av papegøyeleketøy. Papegøyer elsker å leke. Derfor har vi for eksempel et bredt utvalg av ulike treleker, klokker, tau og aktivitetsleketøy som oppmuntrer til lek og stimulerer, samt aktiviserer papegøyen din. Vi har mange forskjellige slags hengeleketøy av lær, sisal og tre, med diverse perler til å prikke og hakke i. Spesielt de skinnende perlene pleier å fasinere fuglene. Hengeleketøyet kan enkelt henges opp i fugleburet. Et stykke tau med en knute, er ofte et meget populært leketøy hos mange papegøyer og et godt beskjeftigelsesmiddel. Du skal bare huske å forsikre deg om at tauet er laget av naturfibre, siden det er meningen at fuglene gjerne kan plukke de fra hverandre, hvis de ønsker det.  

Morsomme leker til parakitter og dvergpapegøyer
Parakitter og dvergpapegøyer elsker å leke og trenger derfor noe å beskjeftige seg med som avveksling i fugleburet. Det må med andre ord ikke mangle noe fugleleketøy i buret. Hos Zoopermarked finner du alltid et spennende og variert utvalg av fargerikt fugleleketøy som oppmuntrer til lek, stimulerer, samt aktiviserer din fugl. Skjem bort fuglen din med noe nytt fugleleketøy i høy kvalitet fra Zoopermarked som ikke går i stykker, selv om fuglen skulle bli litt for begeistret. Våre fugleleker holder til mange timers lek og moro. Et gjentagende tema ved alle de forskjellige typene av fugleleketøy, er at man gjør det utfordrende for fuglen å spise fuglefôret sitt. På den måten aktiviserer du din fugls naturlige instinkter på enn sunn og morsom måte.  

Underholdende fugleleketøy til undulater, kanarifugler og tropefugler
Hos Zoopermarked finner du et bredt utvalg av fargerike og morsomme fugleleker, velegnet til undulater, kanarifugler og tropefugler. De fleste fugler elsker å leke og vil sette stor pris på avveksling i fugleburet. Vi har fugleleketøy i høy kvalitet som oppmuntrer til lek og stimulerer din fugls intellekt. Vi har for eksempel et bredt utvalg av gynger i naturtre, som du enkelt kan henge opp i fugleburet. Når du velger fugleleketøy i naturtre, trenger du ikke være engstelig for at din fugl skal bli syk av å bite og hakke i det. I tillegg til gynger, har vi også fleksibelt tau av tvunnet bomull. Disse tauene er fuglene meget begeistret for å bruke som sittepinner, siden de gir etter og beveger seg – akkurat som en gren i vinden.
Det er de færreste fugler som ynder å sitte på bakken hele dagen. Derfor er det en god idè med flere sittepinner i fugleburet, så fuglene dine kommer litt opp i høyden og samtidig får styrket føttene sine. Så det kan være en god idè å samle noen grener å legge inn i fugleburet, slik at fuglen kan slipe både nebb og klør på disse. Undulater kjennetegnes ved at de er flokkdyr, hvilket betyr at de trives best sammen med artsfeller. Har du flere undulater i samme bur, vil de motivere hverandre til å fly og leke. Din undulat vil med andre ord leve et mer aktivt liv hvis den har selskap.  

Hvilket leketøy skal jeg velge?
Er du i tvil om hva slags leketøy du skal velge til din fugl, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, som mer enn gjerne gir deg de rådene du trenger, slik at du kan finne akkurat det fugleleketøyet som matcher din fugleart aller best. Vi har fugleleketøy fra markedets førende produsenter, hvilket er din garanti for fugleleker i høy kvalitet. Så helt galt kan det tross alt ikke gå. Vi gleder oss til å høre fra deg!  

Rimelig fugleleketøy, levert direkte på døren
Bestill ditt nye fugleleketøy online hos Zoopermarked og få det levert direkte på døren. Enklere blir det vel neppe å fornye ditt fuglebur.  

Hos Zoopermarked har vi prismatch
Det kan være ganske kostbart å ha fugler som kjæledyr. Derfor er det ingen grunn til å betale for mye for dine varer. Hos Zoopermarked tilbyr vi prismatch. Det vil si, finner du en identisk vare til en billigere pris i en annen forretning i Norge, matcher vi naturligvis totalbeløpet inkl. eventuelle fraktomkostninger. For at prismatchen skal gjelde, ber vi om at konkurrentens annonse eller link til hjemmesiden sendes inn. Ønsker du å ta i bruk prismatch via vår webshop, skal det legges ved en kommentar i kommentarfeltet i din ordre, som for eksempel ved å innsette linket til den gjeldende vare fra konkurrentens hjemmeside. Så justerer vi prisen slik at den tilsvarer. Prismatch skal anmeldes innen 14 dager etter ditt kjøp. Husk at kvittering og konkurrentens annonse skal fremvises.
Vi matcher alle norsk-baserte forretninger. Spesielle tilbud som åpningstilbud, samt varer med begrenset antall, matcher vi ikke. Benytter du prismatch, gjelder ikke andre øvrige rabatter. Du kan alltid kontakte vår kundeservice på telefon 21 95 01 93 eller via mail på kundeservice@zoopermarked.no, om du har spørsmål.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde
Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.