ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Alt i tilbehør til gnagere og gnagerutstyr
Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et velassortert utvalg av gnagertilbehør og gnagerutstyr. Gnagere er en fellesbetegnelse for dyr, med fortenner som vokser hele livet. Gnageres behov for å gnage og slipe tenner er stort. Derfor finner du alltid et stort utvalg av for eksempel mineralstein og gnagergodbiter som kan hjelpe gnageren med å vedlikeholde tennene sine. Gnagerburet er det viktigste av alt gnagerutstyr du kommer til å kjøpe til ditt kjæledyr. Og siden det er der din gnager kommer til være det meste av tiden er det derfor viktig at det er nok plass, slik at den har god plass til å utfolde seg og leke. I tillegg skal gnagerburet også være enkelt å rengjøre og innrette, samtidig som det naturligvis også skal matche hjemmet.  

Når du har gnagere som kjæledyr…
… er det visse ting som du skal være oppmerksom på. For eksempel er gnagere kjent for å være noen skrøpelige dyr som ikke tåler å bli mistet i gulvet eller liknende, eller bli tatt for hardt i. Du bør også være oppmerksom på at det skal investeres mye tid før din gnager blir så tam at du kan holde den i hånden. Dette skyldes at gnagere er byttedyr og er derfor meget forsiktige av natur. Høye lyder, stemmer osv., kan derfor lett skremme dem. Gnagere holdes som kjent i bur, men har også utrolig godt av å komme seg ut, under oppsyn. Og de fleste gnagere elsker det. Derfor finner du hos Zoopermarked.no, alltid et bredt utvalg av innebur, utebur og løpegårder. Gnagere har dessuten et stort behov for aktivisering. Vi har derfor alltid et stort utvalg av gnagerleketøy. Når du skal innrette ditt gnagerbur, er det viktig at du prøver, så langt det lar seg gjøre, å etterlikne din gnagers naturlige omgivelser.
Hos Zoopermarked.no, har vi alltid et velassortert utvalg av naturhøy, halm og gnagertunneler. Samtidig skal buret være stort nok til at din gnager kan utfolde seg og ha det gøy med lekene sine. Det er heller ingen hemmelighet at gnagere blir kjønnsmodne meget tidlig og avler raskt. Derfor er det en god idè at du alltid får din gnager sterilisert, hvis den går sammen med andre, da det kan være vanskelig å se hvilket kjønn gnagere har.  

Når du skal velge en gnager

Det er mange forskjellige gnagere med vidt forskjellige behov og vaner. Det er derfor viktig at du gjør et grundig forarbeid for å finne nettopp den gnageren som matcher din livsstil aller best. Noen gnagere er meget aktive om natten, som blant annet hamster, rotter og chinchillaer. Andre gnagere er aktive om dagen, som marsvin. Noen gnagere er dessuten flokkdyr, som marsvin, chinchillaer, kaniner og mus, så du kan uten problemer samle flere av disse i ett bur. Andre gnagere begynner å sloss, hvis du setter dem sammen. Dette gjelder også selv om de er av motsatt kjønn, som hamster og dverghamster.  

Energirikt fôr til alle gnagere
Akkurat som oss, har gangere også behov for et variert og allsidig kosthold. Hos Zoopermarked.no, finner du derfor alltid et bredt sortiment av ernæringsmessig korrekt sammensatt gnagerfôr. Vi har noe til alle gnagere. Egnede friske grønnsaker bør også være en del av din gnagers daglige kost. Av og til anbefales også små mengder med frukt. De beste gnagergodbitene bør dog ikke inneholde sukker.  

Bunnstrø til gnagerburet

Det er en god idè å bruke høy, halm og trespon, som bunnstrø i gnagerburet, da disse materialene ikke bare sørger for at din gnager ligger behagelig i buret, men også isolerer og absorberer. De fleste gnagere bruker masse tid på å sove, derfor stilles det noen krav til deres soveområde. Soveområdet skal være fredelig, sikkert, rent, tørt og lunt for å etterlikne de naturlige omgivelsene for gnagere. Det er viktig at du nøye vurderer hvilket bunnstrø du vil velge å bruke i bunnen av gnagerburet, da dette avgjør hvor mye og hvor raskt ditt gnagerbur kommer til å lukte. Videre kan ditt valg av bunnstrø også ha innflytelse på dyrenes helse. Derfor finner du hos Zoopermarked.no, for eksempel et utvalg av Carefresh bunnstrø som er laget av naturlige fibre og som ikke støver.  

Klorebrett til gnagere
Ja, det høres kanskje merkelig ut med kloretrær til gnagere, men som du sikkert vet, er de fleste gnagere et gnagende dyr. Det er derfor de ynder å klore. Det kan derfor være en god idè å gi din gnager et godt klorebrett. Samtidig kan et klorebrett være medvirkende til å slipe gnagerens tenner. Du kan også bruke en sisalstolpe.  

Leketøy til gnagere
De fleste gnagere elsker å leke. Hos Zoopermarked.no, har vi derfor alltid et spennende utvalg av gnagerleketøy som baller, huler, løpehjul, hengekøyer og tunneler. Gnagerleketøy i god kvalitet vil holde i lang tid, men det er viktig at du fortløpende kontrollerer leketøyet for skader og bytter ut disse fortløpende, så din gnager ikke kommer til skade. Det er viktig at du gir din gnager forskjellige typer leketøy av hensyn til dens generelle sunnhet. Utfordrende gnagerleketøy gjør dagen litt mer spennende – spesielt når du ikke er i nærheten. En gnager som kjeder seg, kan begynne å oppføre seg dumt og til og med ende opp med å bli deprimert. Et løpehjul er en god måte å aktivisere din gnager på. Spesielt hamster er kjent for å være begeistret for løpehjul. Derfor finner du hos Zoopermarked.no, alltid et bredt utvalg av sikre løpehjul som du kan aktivisere din gnager med. Mange gnagere elsker dessuten å bruke hengekøyer. Særlig rotter setter stor pris på å kose seg i disse. Vi har derfor hos Zoopermarked.no, også alltid et utvalg av fargerike og bløte hengekøyer.  

Pelspleiemidler til gnagere
Hos Zoopermarked.no, finner du også et velassortert utvalg av pelspleiemidler til din gnager. Vi har for eksempel et stort utvalg av pelspleiemidler, som er særlig egnet hvis du skal ha din gnager med på utstilling, siden disse pelspleiemidlene hjelper til med å klargjøre pelsen og fremme særlige egenskaper i den. Vi har også et utvalg av sjampoer, som kan brukes til hverdags når din gnager har skitten pels og trenger å bli vasket. Vi har også sjampoer som hjelper mot flass, lukt eller andre hud- og pelsproblemer.  

Kjøp trygt din gnager og ditt gnagerutstyr hos oss
I tillegg til gnagerutstyr og gnagertilbehør, kan du også kjøpe din nye gnager hos oss.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

God pris på ønsket produkt
God pris på ønsket produkt, og etter noen dager sto leveransen på trappa. Blir å handle herfra flere ganger!
19.04.2018 - Viktoria Johnsen
Super bra service
Super bra service - kom etter 4 dager på døren. Sparte kr 1380 på min bestilling i forhold til hva jeg måtte betalt hos Veterinær. Mine hunder bruker spesialfor. Kommer definitivt til å handle her igjen :-)
18.04.2018 - Ina Bartz-Johannessen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.