ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stort utvalg av mineralstein og vitaminer til din gnager
Leter du etter vitaminer og mineralstein til din gnager? Ja, da kan du ta deg en kikk her! Kosttilskudd kan være et verdifullt og nødvendig supplement til en gnagers kost. Grøntfôr og frukt dekker normalt gnagerens daglige vitaminbehov, men noen ganger er det nødvendig å gi den noen ekstra vitaminer og mineraler. Dette kan for eksempel bli aktuelt ved hud- og pelsproblemer. Du finner derfor alltid et stort utvalg av kosttilskudd til gnagere hos Zoopermarked.no. Gjennom mineralsteinen får din gnager et tilskudd av essensielle tilskudd som salt og mineraler, som styrker gnagerens immunforsvar. Samtidig slipes gnagerens tenner og klør, ved jevnlig bruk av mineralstein. I tillegg til mineralstein, har vi også et utvalg av essensielle vitaminer til din gnager. Uansett hvilket kjæledyr du har, er det en rekke ting du trenger for å sikre kjæledyrets trivsel og helse.
Hos Zoopermarked.no, finner du alt det du trenger av mineralstein og vitaminer for å sikre at din kanin, hamster eller marsvin vil trives. Det er viktig at du sørger for å gi din gnager de helt riktige vitaminene og mineralstein. Uansett hvilke vitaminer og mineralstein du kjøper hos oss, får du produkter av høyeste kvalitet. Se vårt store utvalg her på siden av mineralstein og vitaminer. Vi har mineralstein og vitaminer fra de førende produsentene innen kjæledyr. Her kan nevnes: Trixie, Vitapol og Vitakraft. Dette er din garanti for vitaminer og mineralstein av god kvalitet.  

Essensielle multivitaminer til din gnager

Hos Zoopermarked.no, har vi alltid et stort utvalg av essensielle vitaminer til gnagere, slik at du kan forsikre deg at din gnager ikke får ernæringsrelaterte sykdommer. Hos Zoopermarked har vi for eksempel forskjellige multivitaminer til gnagere som gis på daglig basis. Multivitaminene er med til å fremme gnagerens fordøyelse og knokkelvekst. Ved å gi din gnager multivitaminer daglig, minsker du dessuten risikoen for forkjølelse og eventuelle tarmsykdommer hos gnageren.  

Hold gnageren sunn med C-vitaminer
I tillegg til multivitaminer, har vi også et bredt utvalg av c-vitaminer, både i flytende og fast form. C-vitaminer inngår i dannelsen av bindevev og har dessuten essensiell betydning for oppbyggingen av både brusk- og knokkel vev. Det er allmenn viten at C-vitaminer finnes i langt de fleste grønnsaker, som blant annet, sitroner, appelsiner, solbær, poteter og kålrot, som er proppet med c-vitaminer. C-vitaminer opptas når gnagerfôret passerer tarmen. Derfor kan en gnager med diare, gjennom en lengre periode, plutselig mangle c-vitaminer. I slike perioder med diare, er det derfor en særdeles god ide å supplere gnagerens daglige kost med c-vitaminer. Enten i flytende eller fast form. Hos Zoopermarked finner du alltid et utvalg av begge deler. Dessuten produserer for eksempel marsvin selv, ikke c-vitaminer. Derfor er det viktig at du supplerer din gnagers daglige kost med tilskudd av c-vitaminer. Hvis din gnager mangler c-vitaminer, vil den typisk blø litt i tannkjøttet og den kan i verste fall få løse tenner som etter hvert vil falle ut. Hvis din gnager mangler c-vitaminer, vil heling av sår også skje vesentlig langsommere enn normalt. Et vitamintilskudd er livsviktig for noen av de gnagere som selv har problemer med å oppta det. Her kan nevnes marsvin, chinchillaer, jordekorn og deguer. C-vitamin i flytende form, blandes typisk i vannet til gnageren, men det kan også gis på litt salat eller på en agurk. C-vitamin i pulverform, drysses oftest over gnagerens daglige fôr.  

Bredt utvalg av mineralstein til gnagere

Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et stort utvalg av kalk-, salt og mineralstein til gnagere. Vi har mineralstein i mange forskjellige smaksvarianter, slik at du kan finne akkurat den mineralsteinen som din gnager liker aller best. Det er viktig at din gnager, hele tiden har tilgang til en mineralstein. Dette skyldes at mineralstein hjelper til med å slipe din gnagers tenner. Alle gnageres tenner vokser hele livet, derfor er det viktig at du fôrer gnageren med fødeemner som kan slipe gnagerens tenner, tilstekkelig. Hvis gnagerens tenner ikke vedlikeholdes på daglig basis, vil de vokse så fort at din gnager i verste fall ikke kan innta føde. Blir gnagerens tenner for lange, anbefaler vi deg å ta din gnager med til dyrlegen for å få de klippet. I tillegg til at mineralstein hjelper til med å vedlikeholde din gnagers tenner, hjelper mineralstein også med til å styrke gnagerens knokkel bygning, siden våre mineralstein inneholder essensielle mineraler. Vi har mineralstein med for eksempel tang, appelsin og gulrot. Ved å gi din gnager mineralstein, forebygger du ernæringsbetingede mangelsykdommer. Mineralstein brukes året rundt og kan med fordel henge på siden av buret.  

Saltstein fylt med essensielle mineraler og sporstoffer

I tillegg til mineralstein har vi også saltstein til gnagere. Alle gnagere skal daglig ha tilgang til saltstein, som gjerne kan henge sammen med vannskålen eller drikkeflasken. Saltstein gir din gnager mange essensielle mineraler og sporstoffer, hvilket sikrer din gnager en avbalansert kost. Hos Zoopermarked.no, finner du for eksempel saltstein med Himalaya-salt, som er steinhard, hvilket minsker risikoen for et eventuelt overforbruk. Dessuten kan denne saltsteinen enkelt henges opp inne i gnagerburet, slik at den ikke blir borte i høyet eller blir tisset på. Det er imidlertid ikke alle gnagere som benytter saltstein til å slipe og vedlikehold deres tenner, derfor anbefaler vi alltid at  du både har en saltstein og en mineralstein i gnagerburet.  

Kjøp mineralstein og essensielle vitaminer til din gnager online hos Zoopermarked
Når man kjøper mineralstein og vitaminer til gnagere, online hos oss, leverer vi det direkte på døren. Enklere blir det vel neppe å sikre din gnager trivsel og god helse. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du også få varene levert til ditt nærmeste postkontor.  

Kjøp flere vitaminer og mineraler av gangen – så sparer du mer
Hvis du kjøper flere vitaminer og mineralstein samtidig, sparer du også flere penger. Jo, flere du kjøper av gangen, jo flere penger sparer du. Varer som er angitt med flerstykkpris, blir billigere jo flere du kjøper. Kjøp dine vitaminer og mineralstein hos oss til markedets skarpeste priser. Med andre ord; Finner du, mot forventning, vitaminer og mineralstein til gnagere som er billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.