ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
GRÅ KANIN- OG MARSVINBUR LIBERTY GNAGERBUR
120 X 50 X 59 CM
LETT Å RENGJØRE
LIBERTY GNAGERBUR
(5414365193003)  
 
NOK 730,00
LIBERTY GNAGERBUR
(5414365193027)  
 
NOK 974,00
Bredt utvalg av praktiske gnagerbur
Gnagerburet er din gnagers bolig, og du skal derfor sikre deg at gnagerburet har riktig størrelse. Vi i zoopermarked er opptatt at dyrene skal trives, og har derfor noen minimum mål på bur til gnagere:

•Hamster/mus 57 cm x 31 cm x 23 cm
•Marsvin  100 cm x 55 cm x 43 cm
•Kanin  100 cm x 55 cm x 43 cm

Samtidig som du skal sikre deg at gnagerburet er riktig størrelse, må det også innredes optimalt i henhold til den gnageren du har. Du bør ha in mente at gnagerburet skal fungere både som spiseplass, soveplass, toalett og lekeplass.
Hos Zoopermarked finner du alltid et stort utvalg av praktiske gnagerbur. Vi har gnagerbur i mange forskjellige størrelser, modeller og utforminger. Hos oss kan du med andre ord enkelt finne det helt riktige gnagerbur til din gnager, uansett om du har en kanin, chinchilla, hamster, marsvin, rotte eller tamilder. Alle gnagere er forskjellige og har derfor ulike behov. Alle våre gnagerbur har plastbunn og metall- eller plastoverdel. På den måten unngår du at din gnager kommer til skade. Når du skal innrette gnagerburet, er det viktig at du gir din gnager gode muligheter for å bygge seg skjul. Det kan eventuelt gjøres ved å legge masse høy i gnagerburet og usprøytede greiner til gnagere.
Hos Zoopermarked finner du alt det gnagertilbehøret du trenger for å innrede ditt gnagerbur optimalt. Vi har også et utvalg av starter gnagerbur som er perfekt for nybegynneren. Her følger det med alt det gnager tilbehøret som trengs for en god start. Enklere blir det vel neppe.  

Store gnagerbur velegnet til chinchillaer og jordekorn

Hos Zoopermarked finner du alltid et utvalg av gnagerbur til chinchillaer og jordekorn som trenger stor bevegelsesfrihet, da de liker å springe og klatre rundt omkring. Det er viktig å velge det riktige gnagerburet helt fra starten av, siden dette har stor betydning for hvordan din gnager vil trives i buret eller ikke. Både gnagerburet og gnager tilbehøret, skal med andre ord være beregnet til en gnager som skal bo der. Gnagerburet skal være stort nok til at din gnager både skal kunne spise, leke og sove der. I chinchillaburet skal det, i tillegg til en sovekasse, hvor den kan finne ro om dagen, også være plass til en sandkasse, hvor den kan sandbade og pleie pelsen. Gnagerburet skal dessuten plasseres lyst, tørt, uten trekk og unngå direkte sollys, da chinchillaer og jordekorn ikke kan ha det altfor varmt. Kjøp ditt chinchilla- eller jordekornbur hos Zoopermarked.

Romslige bur til fritte/tamilder
Hos Zoopermarked finner du alltid et stort utvalg av bur til tamildere. Tamilder burene er meget romslige, da tamildere som kjent trenger stor bevegelsesfrihet. Husk: Jo, lengre tid din tamilder skal oppholde seg i buret, jo større skal tamilder buret være. Det er viktig å velge det riktige gnagerburet fra starten av, siden det er av stor betydning for hvor mye din gnager vil føle seg godt tilpass eller ikke i gnagerburet.  

Stort utvalg av store og flotte bur til rotter
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av bur til rotter med stor nok plass til at din rotte kan utfolde seg og føle seg sikker og godt tilpass. Når du kjøper et rottebur, er det dessuten viktig at du kjøper et bur som er innredet slik at rotten ikke kommer til å kjede seg. På den måten unngår du at rotten begynner å bite i gitteret og bunnen med mer. Derfor leveres alle våre rottebur med innhold.  

Flotte og fargerike hamster bur i høy kvalitet
Hos Zoopermarked finner du et bredt utvalg av fargeglade hamsterbur med mange aktivitetsmuligheter for din hamster. Hamsterens hjem er buret. Det er her den skal føle seg trygg. Derfor er det viktig at du velger det riktige hamsterburet helt fra starten av. Når du skal velge et hamsterbur, er det viktig at du sikrer deg at hamsterburet er stort nok til at hamsteren kan spise, leke og sove der. Hamstere elsker generelt å flytte rundt på saker og ting, lage huler, gjemme mat med mer. Så hvis din hamster ikke har plass nok til dette, risikerer du at hamsteren din kommer til å kjede seg og begynner å bite i gitteret, plasten og liknende.  

Morsomme Crittertrail hamsterbur
Hos Zoopermarked finner du også et bredt utvalg av morsomme og fargerike hamsterbur fra Crittertail. Crittertail hamsterbur kjennetegnes ved at de er praktiske, solide og flotte. Fordelen ved Crittertail hamsterbur, er at det er mulighet for å koble flere bur sammen ved hjelp av diverse former for tunneler og rør. På denne måten får din hamster, på en enkel måte, enda mer plass til å utfolde seg på, samtidig som du unngår at den kjeder seg.  

Spennende utvalg av rør og tunneler

Nå blir det enda enklere å gi hamsterburet ditt et personlig uttrykk. Hos Zoopermarked finner du et bredt utvalg av fargerike rør og tunneler, slik at du enkelt kan bygge ut buret.

Leter du etter et flott og praktisk kaninbur?
Så kikk her og gjør en god handel. Hos Zoopermarked finner du et stort utvalg av kvalitetsbur i plast. Alle burene har plastbunn og metall- eller plastoverdel. Før du investerer i et kaninbur, bør du sikre deg at buret har den riktige størrelsen til nettopp din kanin. Kaniner føler seg generelt mest trygge i store bur, hvor det er plass nok til at de kan hoppe rundt og leke. Dessuten skal buret være så stort at det er plass til både høyhekk, kaninhus, m.m. Vi har også et utvalg av starterbur fra Vitakraft som er perfekte for nybegynnere. Her får du alt du trenger for en god start.  

Får ditt kaninbur levert direkte på døren Når du kjøper ditt kaninbur eller et av våre andre gnagerbur online hos oss, leverer vi det direkte på døren. Så slipper du selv å drasse med deg et kaninbur hjem. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du også få varene levert til ditt nærmeste postkontor.  

Alt i gnager tilbehør

I tillegg til kaninbur, finner du dessuten et bredt utvalg av gnager tilbehør. På den måten kan du enkelt innrette et hyggelig hjem til ditt kjæledyr. Når du skal velge fôr- og vannskåler til din kanin, anbefaler vi skåler som kan festes til metall overdelen. Kaniner har nemlig en tendens til å velte skålene, hvilket til syvende og sist betyr mer arbeid for deg.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.