ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
HOBBY FIRST KANINFÔR
(5400515000475)  
 
NOK 268,00
GNAGERBLANDING UTEN PILLER KING PREMIUM GNAGERFÔR
15 KG
ALDER: 6 UKER -
KING PREMIUM GNAGERFÔR
(5420010030425)  
 
NOK 316,00
FÔRPILLER TIL MUS OG ROTTER HOBBY FIRST GNAGERFÔR
20 KG
ALDER: 6 UKER -
HOBBY FIRST GNAGERFÔR
(5400515000550)  
 
NOK 365,00
Gnagerfôr – stort utvalg av kvalitetsfôr
Det er viktig at du helt fra starten av velger det riktige fôret til din gnager, siden alle gnagere har forskjellige behov. Hos oss finner du et bredt utvalg av gnagerfôr til alle gnagere i alle aldre, slik at du kan finne akkurat det fôret som matcher din gnagers ernæringsmessige behov aller best.  

Hva trenger min gnager?
Gnageres behov for fôr, varierer veldig i forhold til hvilken art de tilhører. Kaniner har for eksempel behov for en avbalansert kost, bestående av høy, tørrfôr og grøntfôr. En kjælerotte derimot, trenger frukt, grønnsaker og animalske proteiner for å holde seg sunn og vital. Chinchillaer trenger gnagerfôr med et avbalansert innhold av fibre – i tillegg til den daglige porsjonen med høy, grøntfôr og frukt, naturligvis. Hamsteren skal derimot ha grøntfôr, frukt, høy og en porsjon protein av og til. Til marsvin har vi et bredt utvalg av marsvinfôr som holder ditt marsvin sterkt og sunt – både som suppleringsfôr og som fullfôr. Du kan lese mye mer om fordelene ved de enkelte typer fôr ved klikke deg inn på de forskjellige dyregruppene her på siden.  

Sunt og nærende fôr til dvergkanin
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av fôr til dvergkaniner. Vi har de førende fôrmerkene til de beste prisene, uansett om du søker kaninpiller eller en bestemt kaninfôrblanding. Kaninpiller utmerker seg ved at din dvergkanin ikke kan foreta et selektivt inntak av fôr. Dermed sikres din dvergkanin maksimalt utbytte av vitaminer og mineraler, da ingen deler kan velges bort. Hos oss finner du både dvergkaninfôr til juniordvergkaniner og seniordvergkaniner, samt et utvalg av glutenfritt fôr til dvergkaniner som fremmer fordøyelsen og forebygger fedme hos dvergkaniner.
 

Komplett og nærende hamsterfôr
Når du kjøper hamsterfôr hos Zoopermarked.no får du et komplett og nærende hamsterfôr, rikt på essensielle mineraler og vitaminer. Vi har alltid et stort utvalg av premium hamsterfôr, slik at hamsteren får alt det den trenger for et sunt og langt liv. Når du skifter hamsterfôr, bør du gjøre et gradvis bytte for å unngå diverse mage- og tarmproblemer. Husk: Hamsterfôr bør oppbevares på et tørt og mørkt sted for å bevare de viktige næringsstoffene.  

Nærende marsvinfôr rikt på vitaminer

Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av sunt og nærende marsvinfôr, enten du leter etter en marsvinfôrblanding eller marsvinpiller. Hvis du er den heldige eier av et kresent marsvin, kan vi anbefale marsvinpiller. Her er marsvinfôret presset til kompakte fôrpiller som hver og en inneholder de vitaminer og mineraler som marsvinet trenger. På denne måten unngår du selektivt inntak av fôr. Vi har også et utvalg av kornfritt marsvinfôr, spesielt sammensatt av kvalitetsingredienser som er med til å fremme fordøyelsen og forebygge fedme hos marsvin.  

Stort utvalg av nærende chinchillafôr

Hos Zoopermarked.no finner du alltid supre priser på nærende chinchillafôr som inneholder alle vitaminer og mineraler som din chinchilla trenger. Vi har et bredt utvalg av chinchillafôr fra markedets førende produsenter. Chinchillafôret er utviklet på bakgrunn av den nyeste vitenskapelige forskningen og har gjennomgått en tøff kvalitetskontroll. Så når du kjøper chinchillafôr hos oss, får du riktig fôr til riktig art og som er spesielt velegnet etter chinchillaers næringsmessige behov.
 

Komplett og nærende rottefôr
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av komplett og nærende rottefôr som inneholder alle de frukter, grønnsaker og animalske proteiner som din rotte trenger for et sunt og langt liv. Vi har rottefôr med anti-lukt kompleks og rottefôr i pilleform. Ved å velge et rottefôr i pilleform, unngår du selektiv spising, siden alle livsnødvendige og verdifulle ingredienser er samlet i hver enkelt fôrpille. Kjøp ditt rottefôr her hos Zoopermarked.no og få en glad rotte.
 

Gnagerfôr til smågnagere

Er du den heldige eier av en mus, en degu eller et jordekorn? Se nærmere på vårt store utvalg av smågnagerfôr i premium kvalitet på denne siden. Vi har den riktige fôrtypen, spesielt tilpasset smågnagernes ernæringsmessige behov. Velg det riktige gnagerfôret helt fra starten av og gi din gnager en sunn fordøyelse,  god tannhygiene, blank pels og en perfekt helse. Kjøp fôr til din gnager her hos Zoopermarked.no og få det levert direkte på døren innen 3-7 hverdager.  

Slik supplerer du ditt daglige gnagerfôr

Du kan supplere gnagerfôret med for eksempel urter. Urter er en sunn og velsmakende måte å sikre at dine gnagere får i seg alle nødvendige vitaminer og mineraler. Det finnes etter hvert et stort utvalg av velsmakende urter, som til og med er fiberrike og inneholder mange gagnende egenskaper som din gnager kan nyte godt av.
Hos Zoopermarked.no, finner du derimot også et utvalg av spennende blandinger, som inneholder både urter, blomster og gress. Noen gnagere som blant annet mus, hamster og rotter, trenger dessuten et spesielt høyt proteininnhold til deres gnagerfôr. Det kan du sikre ved å gi dem gnagerfôr som også inneholder animalske proteiner. Alternativt kan du også supplere gnagerfôret med diverse lekre innsekter. Din gnager bør daglig også få en porsjon fôrpiller, siden den herved sikres alle de essensielle vitaminer og mineraler som den trenger for å dekke sitt daglige behov for vitaminer. Gnagere trenger masse grønt, spesielt om vinteren hvor du jo ikke kan fôre med friskt gress, planter og urter. Din gnagers daglige kost kan med fordel også suppleres med daglige grønnsaker, da disse er med til å tilføre vitaminer og ekstra væske, samt holde gnagerens mage i gang.
Din gnager skal også daglig ha en porsjon med høy, da dette inneholder livsviktige fibre som din gnager trenger for at dens mage skal arbeide korrekt. Samtidig er høy også med til å slipe og vedlikeholde gnagerens tenner, på en naturlig måte. En gnagers tenner vokser hele livet, så hvis de ikke blir slipt, risikerer den å få sykdom i tennene og et skjevt bitt. Det kan derfor være en god idè å sørge for at din gnager alltid har litt frukt, en grein av piletre- eller bøketre i gnagerburet.
Hvis du skifter gnagerfôr eller begynner å gi din gnager nye grønnsaker, er det viktig at du gravis venner den til de nye grønnsakene, da dette kan gi gnageren fordøyelsesproblemer. Det er en god idè å fôre din gnager to ganger daglig og sørge for at det alltid er rikelig med grønt tilgjengelig.  

Kjøp gnagerfôr online hos Zoopermarked.no
Når du kjøper gnagerfôr online her hos oss, leverer vi det direkte på døren og innen 3-7 hverdager. Enklere blir det neppe. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du også velge å få gnagerfôret levert til  ditt nærmeste postkontor.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Leverer kjapt og utmerket service:)
Leverer kjapt og utmerket service:)
23.04.2018 - Stein
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.