ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Lekre gnagergodbiter i alle prisklasser
Hos Zoopermarked.no finner du et kjempeutvalg av lekre og velsmakende godbiter til din gnager. Gnagergodbiter er en god måte å supplere din gnagers daglige kost på, og man kan si at gnagerbiter generelt har to formål: For det første, hjelper godbitene til med å holde din gnagers tenner sunne, samtidig som de slipes. For det andre, kan godbitene være med til å aktivisere din gnager, for å unngå at de kjeder seg. Gnagergodbiter er også særdeles velegnet som belønning i forbindelse med for eksempel agility-trening av kaniner.  

Spennende gnagergodbiter fra Hanseaten, Vitakraft, Trixie m.fl.

Hos Zoopermarked.no finner du gnagergodbiter fra alle de førende produsentene, til særdeles gode priser. Vi har et utvalg av gnagergodbiter fra blant annet Nobby, Hanseaten, Vitakraft og Trixie. Vi har noe for enhver smak – og enhver lommebok. Vi har morsomme gnagergodbiter som burgere, sandwicher, kremmerhus og slikkepinner, i tillegg til eplegrener, frø ringer og vitamindrops. Hos oss finner du et bredt utvalg av gnagergodbiter – så husk å skjemme bort ditt marsvin, din kanin eller kjælerotte.  

Stort utvalg av næringsrike godbiter til dvergkaniner

Hos Zoopermarked.no tilbyr vi et bredt utvalg av lekre godbiter til dvergkaniner. Vi har alt i gnagergodbiter helt fra gnagerdrops og smakers til forskjellige tørkede grønnsaksbiter og frø stenger, som blant annet vedlikeholder kaninens tenner. I tillegg bidrar godbitene også til med essensielle vitaminer.  

Lekre godbiter til din chinchilla
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av velsmakende chinchilla snacks. Chinchillaer har et meget følsomt fordøyelsessystem og trenger fôr med masse fibre via kosten for å holde fordøyelsessystemet sunt. Vi tilbyr derfor velsmakende godbiter til din chinchilla, som både er rike på fibre, samtidig som de vedlikeholder chinchillaens tenner. Chinchillaer elsker godbiter, men pass på at du ikke gir de for mange, da chinchillaer generelt har en tendens til å bli overvektige. Prøv eventuelt å gjemme godbitene rundt omkring i buret for å aktivisere din chinchilla.  

Velsmakende og morsomme hamstersnacks
Hamstere elsker avveksling. Hos Zoopermarked.no finner du derfor alltid et spennende utvalg av lekre hamstersnacks som er rike på vitaminer og vedlikeholder din hamsters tenner. Gnagergodbiter er dessuten ytterst velegnet til aktivisering av din hamster. Vi har alt i godbiter til din hamster. Hos oss finner du alt fra gnagerdrops og smakers til tørkede grønnsaksgodbiter og vitamindrops.    

Lekre og velsmakende marsvinsnacks
Marsvin elsker godbiter. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av velsmakende godbiter til marsvin, som inneholder c-vitaminer og fibre. Godbitene hjelper til med å opprettholde en sunn fordøyelse hos ditt marsvin og vedlikeholde ditt marsvins hurtigvoksende tenner. Videre er godbitene særdeles velegnet til aktivisering av marsvin. Prøv eventuelt å gjemme godbitene rundt omkring i marsvinburet.  

Spennende utvalg av velsmakende rottesnacks
Stort utvalg av lekre rottesnacks hos Zoopermarked.no. Vi har et spennende utvalg av velsmakende godbiter som er rike på vitaminer og vedlikeholder din rottes tenner. Gnagergodbitene er dessuten ytterst velegnet til trening av din rotte. Vi har alt i godbiter til din rotte – alt fra gnagerdrops og smakers til tørkede grønnsaksgodbiter og vitamindrops. Kjøp rottesnacks her hos Zoopermarked.no, hvis du vil skjemme bort rotten din litt.

Stort utvalg av øvrige gnagersnacks
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av velsmakende gnagersnacks, som vedlikeholder din gnagers fordøyelsessystem og tenner. Gnagere elsker avveksling i form av gnagergodbiter, men de fleste gnagere har en tendens til overvekt, slik at du skal passe på at du ikke gir din gnager for mange godbiter. For å aktivisere din gnager, kan du eventuelt prøve å gjemme godbitene på forskjellige steder i gnagerburet.  

Vi har noe for enhver smak – og enhver lommebok!
Vi har morsomme gnagergodbiter, som burgere, sandwich, kremmerhus og slikkepinner, samt eplegrener, kjerneringer og vitamindrops. Hos oss finner du et bredt utvalg av gnagergodbiter – så husk å skjemme bort ditt marsvin, hamster, din kanin eller kjærerotte. Rask levering, direkte på døren!  

Lekre og velsmakende gnagergodbiter når din gnager skal skjemmes bort
Hvis din gnager skal skjemmes bort, så kikk for all del nærmere på denne siden. Det er alltid godt å se sin gnager nyte en god lekkerbisk. Det finnes i dag et hav av forskjellige gnagergodbiter på markedet. De fås i dag med alt, fra blåbær, epler, fersken og honning til nøtter, grønnsaker, popkorn og så videre. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et utvalg av spennende og velsmakende gnagergodbiter som du kan bruke når du ønsker å skjemme bort eller temme din gnager. Gnagergodbiter kan dog også brukes til annet enn bare å skjemme bort og belønning. Vi har også et hav av tannrensende gnagergodbiter som er utformet på en slik måte at de hjelper med å vedlikeholde og slipe gnagerens tenner. Dette gjelder for eksempel diverse gnagerstenger. I tillegg har vi også diverse vitamindrops, som for eksempel er meget velegnede i aktivitetsballer. Dette er en god måte å aktivisere din gnager på, samtidig som den får i seg essensielle vitaminer. Hos Zoopermarked.no, har vi kun gnagergodbiter av høyeste kvalitet, slik at din gnager sikres det beste av det beste. Vi har gnagergodbiter fra alle de førende produsentene på markedet. Vi har gnagergodbiter fra Trixie, Vitakraft og Vitapol. Selv om kvaliteten av våre gnagergodbiter er høy, gjelder ikke dette prisen. Vi vil ha Norges skarpeste priser på gnagergodbiter. Så, skulle du finne en tilsvarende vare, billigere hos en av våre konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen. Sjekk vårt store utvalg av gnagergodbiter og gjør en god handel.  

Bestill online hos Zoopermarked og få dine gnagergodbiter levert raskt
Når du bestiller gnagergodbiter hos oss, leverer vi dine gnagergodbiter  direkte på døren. Så blir det vel neppe enklere å skjemme bort gnageren din. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du også få varene levert til ditt nærmeste postkontor.  

Kjøp flere gnagergodbiter av gangen og spar mer
Hvis du kjøper flere gnagergodbiter av gangen, sparer du også flere penger. Varer angitt med flerstykkpriser, blir billigere jo flere du kjøper. Kjøp dine gnagergodbiter hos oss til markedets skarpeste priser. Med andre ord sagt; Det er alltid en god grunn til å skjemme bort din gnager med lekre og velsmakende gnagergodbiter fra Zoopermarked.no

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.