ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Flotte dvergkanin hus til ditt gnagerbur
Kjøp ditt nye kanin hus til dvergkaniner hos Zoopermarked og få det levert direkte på døren. Når du anskaffer deg en dvergkanin, er det viktig at du skaffer det litt informasjon om hvordan ville kaniner lever ute naturen, da dette vil gi deg et bedre innblikk i hvordan du på best mulig måte kan passe på og stelle din dvergkanin. Ville kaniner foretrekker å leve i åpne terreng og på sandjord. Kaniner er kjent for å være meget sosiale dyr, som lever i store familier. En kaninfamilie bor i en kaningård som først og fremst består av et oppholdsrom, og derfra går det noen ganger. Kaningårder er helt tomme innvendig, men redeavdelingen ligger typisk et lite stykke unna oppholdsrommet og er fylt med gress, høy og pels som moren plukker av buken sin. For å gi kaninen samme trygghet, kan det være en god ide å investere i et passende kaninhus til gnagerburet. Når du skal finne det perfekte stedet til gnagerburet, er det flere ting som er verdt å huske. For eksempel er det ikke særlig godt å plassere kaninen på kjøkkenet, spesielt ikke hvis du har et lite kjøkken, siden kaniner (og andre dyr) generelt ikke tåler osen fra mat. Dessuten kan det også argumenteres for at det heller ikke er spesielt hygienisk med en gnager på kjøkkenet. Det kan heller ikke anbefales å sette gnagerburet i gangen, siden en gang ofte er et trekkfullt sted og folk går ut og inn. Derimot kan vi anbefale at du setter kaninburet i på et rom hvor det er liv i løpet av dagen, eller i stuen. På denne måten understøtter du også kaninens sosiale natur. Kaninen vil elske å være i selskap med deg. Selv om din kanin bor i et gnagerbur, er det fortsatt viktig at du gir den muligheten til å komme ut i naturen ved hjelp av en eventuell løpegård. Slik sikrer du deg at ditt kjæledyr føler seg godt tilpass.  

Flotte og hyggelige hamsterhus i naturtre og furutre til gnagerburet ditt

Hvis du synes at det er synd for din hamster at den bare skal ligge i strøet og sove, kan du gjerne investere i hamster hus. Hos Zoopermarked finner du alltid et bredt utvalg av flotte hamster hus i naturtre og furutre i et hav av ulike utforminger. Vi har for eksempel et utvalg av små hjørnehus til hamstere, som er særdeles plassbesparende og velegnet til alle gnagerbur. I tillegg har vi også gresshuler i forskjellige størrelser og utforminger. Hamstere er meget aktive dyr, og det er derfor særlig viktig at de har noe å beskjeftige seg med. Det får de blant annet ved hjelp av hamster hus i flere etasjer, hvor de får mange flere muligheter til å utfolde seg. I tillegg kan hamsteren trekke seg tilbake i hamsterhuset sitt, når den har behov for å være alene.  Kjøp det nye hamsterbur ditt hos Zoopermarked.no Når du velger å anskaffe deg hamster hus, bør du være oppmerksom på hullene som er i huset. For eksempel har noen gnagerhus små vinduer eller liknende. Med disse ellers så hyggelig utskjæringene, kan dessverre være en kilde til problemer hvis de har en størrelse som gjør at hamsteren eller dens hode kan risikere å bli sittende fast. Du bør derfor sikre seg at størrelsen på hullene ikke blir noe problem. Finner du et passende bunnstrø, vil hamsteren for det meste også kunne benytte det som redematerialer i hamsterhuset sitt.  

Billige og flotte marsvinhus til ditt gnagerbur

Da marsvin fra naturens side er underjordiske gangboere, liker de godt å ha et skjulested. Det kan for eksempel være gnager hus, når de trenger fred og ro rundt seg. Hos Zoopermarked, finner du alltid et bredt utvalg av flotte marsvinhus i naturtre og furutre i et hav av forskjellige utforminger. Vi har også et utvalg av praktiske marsvinhus i plast og nylon. Vi har marsvinhus i alle prisklasser med masse plass til å leke, gjemme seg, eller trekke seg tilbake når de har behov for det. Din gnager kan også klatre opp på taket av gnagerhuset, hvor den kan holde øye med det som foregår. Kjøp ditt nye marsvinhus hos Zoopermarked. Ditt marsvin vil elske å ha et av gnagerhusene våre i marsvinburet sitt. Våre gnagerhus er fremstilt av ubehandlet tre og kan derfor bites og gnages på uten at du trenger å være redd for at din gnager blir syk. Alt marsvinet gnager på huset sitt, fremmer dessuten slipingen av de konstant voksende gnagertennene.  

Gnager hus til markedets skarpeste priser

Vi vil ha de beste prisene. Derfor har vi hos Zoopermarked, prismatch. Det betyr at hvis du finner en identisk vare, til en lavere sum i en annen forretning, matcher vi naturligvis denne prisen. Ønsker du å benytte deg av prismatch via vår webshop, ber vi deg om at du i kommentarfeltet på din ordre gjør oppmerksom på dette, med for eksempel å legge til en link vedrørende gjeldende vare, på konkurrentens hjemmeside. Så justerer vi priser i henhold til denne.  

Kjøp trygt ditt nye gnagerhus hos oss

Hos Zoopermarked har vi alltid et stort utvalg av gnagerhus fra markedets førende produsenter i både tre, plast og nylon. Når du bestiller gnagerhus hos oss, leverer vi varene direkte på døren. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du også få varene levert til ditt nærmeste postkontor i stedet for. Er du i tvil om hvordan du skal passe på gnageren din, gir vi deg naturligvis råd om dette, enten det gjelder fôring eller pleie av gnageren din.  

Hos Zoopermarked.no har vi Prismatch
 
Finner du mot forventning et tilsvarende reptil gnagerhus rimeligere hos en av våre konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen en til en. Du bes bare om å vise en form for dokumentasjon når du bestiller online og sender dette til oss.
Du kan alltid kontakte vår kundeservice på telefon: 21 95 01 93, eller via følgende mail adresse: www.kundeservice@zoopermarked.no, hvis du er i tvil om noe vedrørende prismatch.   

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.