ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stor utvalg av praktiske matskåler og drikkeflasker til gnagere
Hos Zoopermarked.no, har vi alltid et stort utvalg av så vel praktiske som smarte matskåler og drikkeflasker til din gnager. Vi har plastskåler i et hav av farger, velegnet til å stå på bunnen av buret, rustfri metallskåler til å henge på siden av buret og flotte keramikkskåler med en viss tyngde og som enkelt kan festes i buret, slik at du kan være trygg på at din gnager alltid har adgang til rent vann.  

Innred gnagerburet riktig - med to matskåler
Det er viktig at du innreder gnagerburet riktig, slik at innredningen fungerer både for deg og for din gnager. Når du skal innrede et gnagerbur, er det viktig at du husker på at du skal bruke to matskåler til gnageren din. Det vil si, en matskål til fôrpiller og en annen matskål til grønnsaker. Når du skal velge matskåler, er det imidlertid viktig at du velger noen gode og tunge matskåler. De fleste gnagere synes nemlig ofte at det er fantastisk morsomt å bruke deres matskåler som leketøy og kaste dem rundt omkring i gnagerburet, hvilket jo resulterer i at det ligger gnagerfôr slengt rundt i hele gnagerburet. I tillegg til en matskål, kan du også benytte en fôrball. En fôrball er særlig egnet hvis du ønsker å aktivisere din gnager ved hjelp av mat.  

Skal jeg velge en vannskål eller en drikkflaske til min gnager?
Det kan være vanskelig å velge om din gnager skal drikke vann av en vannskål eller en drikkeflaske. Det er fordeler og ulemper med begge deler. De fleste gnagere foretrekker å drikke vann fra en vannskål. Velger du å gi din gnager en vannskål, er det viktig at du velger en vannskål som er stor og tung, så det blir vanskelig for gnageren å skyve vannskålen rundt omkring i gnagerburet eller velte den. Hos Zoopermarked.no, har vi derfor et hav av flotte keramikkskåler som er særdeles velegnet til formålet, siden de veier forholdsvis mye. Du kan også, som tidligere nevnt, velge å gi en drikkeflaske til gnageren din som kan henges på siden av gnagerburet. En av fordelene ved en drikkeflaske er helt klart at vannet forblir rent i drikkeflasken, uansett hvor mye din gnager roter, mens du derimot med en vannskål risikerer at det samler seg både høy og halm og rester av fôr i drikkevannet. Ulempen med enn drikkeflaske, er derimot av det raskt samler seg bakterier i tuten av flasken. Det er derfor viktig at du jevnlig rengjør den, med en flaskekost. Samtidig som du daglig bør sjekke at drikkeflasken ikke har tettet seg igjen. Enn drikkeflaske er dessuten meget anvendelig når du skal transportere din gnager fra A til B. Kort sagt, så er det mange fordeler ved å investere i noen gode, solide matskåler, vannskåler eller drikkeflasker i god kvalitet. Derfor finner du alltid et spennende utvalg av både praktiske og flotte matskåler, vannskåler og drikkeflasker hos Zoopermarked.no.
Finn den perfekte matskålen, vannskålen eller drikkeflaske til din gnager, her!  

Gnagerskåler og drikkeflasker som passer til alle gnagere

Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et velassortert utvalg av praktiske matskåler og drikkeflasker i topp kvalitet og som er velegnet til alle gnagere. Med en gnagermatskål, eller drikkeflaske fra Zoopermarked, er du sikker på å ha en matskål eller drikkeflaske som holder i lang tid. Våre matskåler og drikkeflasker til gnagere, holder til litt av hvert. Samtidig som din gnager får enkel adgang til både vann og fôr med en drikkeflaske og en gnagerskål fra Zoopermarked.
Når du kjøper din gnagerskål eller drikkeflaske hos oss, får du den til Norges skarpeste priser. Finner du, mot forventning, en gnagerskål eller drikkeflaske som er billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis den prisen. Se vårt store utvalg av gnagerskåler og drikkeflasker her på siden. Uansett om du nettopp har blitt eier av en gnager, eller om din gnager bare trenger å få piffet opp buret sitt litt med en ny gnagerskål eller drikkeflaske, så finner du den her.  

Hengekar til gnagerburet
Foretrekker du en gnagerskål eller vannskål som henger på siden av gnagerburet, finner du også et bredt utvalg av diverse hengekar, i mange forskjellige farger og størrelser hos Zoopermarked.no.  

Flotte matskåler til gnagere i keramikk
Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et velassortert utvalg av fargerike og fine gnagerskåler i keramikk. Vi har keramikkskåler i mange flotte farger, med fine motiver på yttersiden av keramikkskålene. Keramikkskålene er kjent for å være meget stabile, robuste og hygieniske, siden de er så enkle å rengjøre. Mange av våre keramikk skåler kan dessuten puttes i oppvaskmaskinen. Våre keramikk skåler er perfekte til tørrfôr og friskt grøntfôr.  

Praktiske drikkeflasker til gnagere

I tillegg til matskåler og vannskåler til gnagere, har vi hos Zoopermarked.no også et bredt utvalg av drikkeflasker til gnagere. Det er flere fordeler ved å bruke en drikkeflaske. Hos Zoopermarked.no, finner du drikkeflasker som enkelt kan festes på buret ved hjelp av ståltråden som følger med. Våre drikkeflasker er enkle for kjæledyrene å bruke.
Med en drikkeflaske fra Zoopermarked, har din gnager alltid enkel adgang til friskt vann.
Vi har for eksempel den populære og fargerike Sippy drikkeflasken, som fås i tre forskjellige størrelser, så du lett kan finne den størrelsen som matcher din gnager og ditt bur aller best. Sippy drikkeflaske er laget av særdeles holdbar plast. Det spesielle ved Sippy drikkeflasken er det spesielle metall munnstykke som ikke drypper. I tillegg er den enkel å åpne, slik at du kan fylle opp flasken med friskt vann. Sippy drikkeflaske leveres med justerbare skruer og sugekopper. På den måten kan du enkelt feste drikkeflasken på siden av gnagerburet, eller på en glassplate, alt ettersom hva du foretrekker. På Sippy drikkeflasken, er det dessuten en måleskala, slik at du enkelt og presist kan dosere eventuelt vitamintilskudd eller medisin.
Hvis du velger en drikkeflaske til gnagerburet ditt, er det imidlertid viktig at den regelmessig gjøres ren. Gjerne med en flaskebørste.
Derfor har vi hos Zoopermarked.no, alltid et bredt utvalg av flaskebørster. Som for eksempel en flaskebørste som er spesialdesignet til rengjøring av drikkeflasker. Med flaskebørsten kan du enkelt rengjøre både flaske og bunn. I håndtaket på flaskebørsten, finner du en ekstra liten børste som du kan bruke til å skrubbe munnstykket med.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde
Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.