ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Flotte og komfortable seler til gnagere
Hos Zoopermarked har vi alltid et bredt utvalg av gnagerseler, velegnet til rotter, marsvin og kaniner. Med en gnagersele kan din gnager komme utenfor og betrakte verden. Når du kjøper en gnagersele, skal du sikre deg at størrelsen er riktig. Det vil si at gnagerselen skal kunne rekke rundt gnagerens mage og hals, uten å sitte for stramt eller for løst. Som en rettesnor, sier man at det skal være plass til ca. 2 fingre. Det er viktig at gnagerselen sitter riktig slik at trykket blir fordelt over hele brystet i stedet for bare rundt halsen. Og husk: Det skal føles godt for din gnager å ha på seg sele!  

Gnagerseler til marsvin
Marsvin er sosiale dyr som har behov for sosial kontakt. Marsvin kan bli meget tamme, hvis de regelmessig er i kontakt med mennesker helt fra ung alder. De kan trenes ved hjelp av bestemte lyder og godbiter til blant annet at de kommer når du roper på de. Marsvin har behov for daglig mosjon for å unngå overvekt. Dette er spesielt viktig hvis de oppbevares i små bur og ikke får mulighet til, på daglig basis, til å bevege seg på et større område, for eksempel i en løpegård. Med en gnagersele kan du mosjonere din gnager, samtidig som du kommer nærmere kjæledyret ditt. Alle marsvin kan lære å gå med gnagersele og faktisk nyte det. Du må dog ikke forvente at ditt marsvin går like pent i gnagerselen, som din hund gjør i sin hundesnor. Dette skyldes marsvinets rykkvis, men naturlige gange. Det kan anbefales å gi marsvinet ditt noe ekstra godt når dere er ute på tur, for på denne måten får du marsvinet til å assosiere det å gå tur, med noe positivt. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et spennende utvalg av lekre gnager godbiter. Det kan også være en god idé å gjemme ulike godbiter og grønnsaker i haven, slik at marsvinet aktiviseres og stimuleres til å lete etter godbitene. Marsvin er kjent for å være nysgjerrige dyr i omgivelser hvor det er tilstrekkelig med stimulans.  

Gnagerseler til kaniner
Hos Zoopermarked, finner du alltid et velassortert utvalg av gnagerseler til kaniner. Sørg for at din kanin får masse bevegelse. Kaninens fysiologi betyr at de daglig trenger en hel del mosjon. Denne mosjonen bør de få, både ved at de får anledning til å løpe rundt omkring, samt å grave. Det anbefales derfor at du daglig setter av et par timer til å mosjonere kaninen. Enten ved å la den utforske verden i en løpegård, hvor den også kan grave, ved å trene agility med den, eller gå en tur, utstyrt med gnagersele. Kaniner er sprintere og kan ved hjelp av deres lange, kraftfulle bakbein, komme seg raskt rundt omkring. Det betyr også at de plutselig og ved høy hastighet kan skifte retning. Dette bør du også være oppmerksom på når du går tur med din kanin i gnagerselen. Din kanin vil på sikt komme til å elske å bli med deg på tur, men det krever dog, at den venner seg til gnagerselen. Det kan derfor være en god idè å mosjonere den ved hjelp av noen sunne og lekre gnagergodbiter. I naturen bruker kaniner daglig mange timer på å lete etter føde, derfor er det også en gode idè å plassere gnagergodbiter rundt omkring i hagen, så kaninen aktiviseres med å lete etter godbitene og på den måten også vil forbinde gnagerselen med noe positivt.
Vi har gnagerseler fra markedets førende produsenter, hvilket sikrer deg smarte og fargerike gnagerseler i god kvalitet og som til og med sitter godt på kaninen. Vi har seler i nylon med tilhørende liner fra Trixie, som er særdeles velegnet til å kontrollere kaninen når den er ute og løper i det fri og perfekt til trendsporten kanin-agility. Settet vårt, med både gnagersele og line, gjør at din kanin kan utforske den store verden. Våre gnagerseler er enkle å sette på og lukkes med en stabil klikk-lukking. Det fleksible nylonmateriale er robust og legger seg fint rundt kroppen, slik at kaninen unngår å få gnagsår, hvis den vel og merke brukes korrekt. Våre gnagerseler er justerbare og passer derfor til de fleste kaniner.  

Gnagerseler til rotter
Tamme rotter er avlet til å være meget fredelig gnagere. Og rotter som helt fra de er unge er vant til mennesker, biter derfor meget sjeldent. Rotter er dessuten kjent for å være utrolig lærenemme og aktive dyr. Derfor er det viktig at du sørger for daglig å aktivisere og stimulere den. En god måte å stimulere din rotte på, er for eksempel å gi den adgang til et vannbad, gjerne i et større basseng, hvor den kan svømme litt rundt. I tillegg kan det også være en gode idè å gjemme forskjellige godbiter rundt omkring i hagen eller inne i boligen, så rotten kan lete etter dem. Til begge formålene kan en gnagersele være særdeles velegnet. Hos Zoopermarked har vi alltid et velassortert utvalg av smarte og slitesterke gnagerseler til rotter. Vi har gnagerseler fra markedets førende produsenter, slik at du kan finne akkurat den gnagerselen som matcher ditt kjæledyr aller best.  

Gnagerseler til markedets skarpeste priser
Hos Zoopermarked har vi prismatch, hvilket betyr at du alltid sikrer deg varen til markedets absolutt laveste pris. Så hvis du finner en identisk vare til en lavere pris, i en annen forretning, matcher vi naturligvis prisen èn til èn. Ønsker du å benytte deg av prismatch via vår webshop, ber vi deg om, at du i kommentarfeltet på din ordre, for eksempel legger ved et link vedrørende den gjeldende varen, fra konkurrentens hjemmeside. Så justerer vi prisen i henhold til det.  

Vi leverer din gnagersele direkte på døren
Hos Zoopermarked.no, har vi alltid et stort utvalg av gnagerseler fra markedets førende produsenter. Når du bestiller din gnagersele hos oss, leverer vi varen til deg  helt frem til døren. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du også få varene levert til ditt nærmeste postkontor i stedet for. Er du i tvil om hvordan du best skal passe på gnageren din, så gir vi deg mer enn gjerne råd, enten det gjelder fôring eller pleie av din gnager.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.