ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Ekorn
Ekorn løper for det det meste rundt omkring i skogen og er derfor ikke så ofte nå se i alminnelige boligstrøk, men finnes det grantrær der du bor, kan den saktens dukke opp fra tid til annen. Enkelte ekorn har tilpasset seg byverdenen, så de kan ses i parker og grønne villaområder. Ekorn er modige hvad angår menneskelig kontakt og løper ikke bort når man møter de. Ekorn er kun 20 cm lange, og halen er omtrent like lang, hvilket får dem til å se større ut. Ekorn trenger faktisk ikke så stor plass, da de er noen små gnagere til tross for den store og pjuskete halen. Norske ekorn er primært brune. Ekorn spiser helst nøtter, frø fra nåletrær og frø fra bøk og eik. Ekorn spiser også små fugleunger og andre smådyr og egg som ikke er ruget ferdig. Hvis du vil fôre ekornet, har Zoopermarked.no en fôrkasse som passer perfekt til formålet. Fôrkassen gjør det enkelt å fôre de søte små ekornene, og fôret holder seg tørt og friskt inne i kassen. Selvom ekorn som oftens selv vil bygge deres egne reder, kan du bruke redekasser med litt større åpning enn til de helt små fuglene. Disse kassene kan kles med halm og vil dermed tiltrekke seg ekorn. Du finner redekasser under tilbehør fugler, spesielt til viltfugler.  

Ilder

Hos Zoopermarked.no har vi også ilderfôr og massevis av leketøy og tilbehør til din ilder også. Du trenger ikke å lete lenge for å finne flere ting til din ilder, siden du kan bruke de samme lekene som til katter. Ildere og katter minner mye om hverandre, både i måten å leke på, måten de hygger seg på og med tanke på størrelsen. Du finner både leketøy og seler under fanen «katt», hvor du kikker etter kattunge utsyr når det handler om størrelse – spesielt når det gjelder seler og liknede produkter. Ilderen er lekesyk og livlig, så fjær, pels og ting med lyder som for eksempel rangler, er ofte noe ildere nyter. En hule eller noe annet hvor de kan kose seg og gjemme seg, eller en radiatorseng, det pleier også å gi et positivt utslag hos ilderen siden de er noen sovedyr som nyter å kose seg, akkurat som katter.

Stell av høns

Zoopermarked.no har også et godt utvalg av utstyr til høns, så du kan fôre dem med kvalitetsfôr og sette opp et flott hønsehus som dekker alle deres behov. Hønsehusene er også praktiske, da de kan kobles sammen og dermed gi enda større plass. Noen lager en ekstra gård mellom de husene de har, slik at hønsene kan vandre fritt rundt og ha litt adskilte boliger. Når det blir kaldt ute, kan du saktens fortsette å gi friskt vann til dine høns. Vi har hos Zoopermarked.no et utvalg av varmeelementer som gjør det mulig å holde vannet over frysepunktet og derved vil de alltid ha tilgang til friskt vann uten at du behøver å bekymre deg for det.  

Næringsrikt pinnsvinfôr

For å sikre pinnsvinet et godt og langt liv, trenger pinnsvinet en god grunnkost. Hos Zoopermarked.no finner du et velassortert utvalg av sunt og nærende tørrfôr og våtfôr til pinnsvin og som er spesielt beregnet på pinnsvinenes ernæringsmessige behov. Pinnsvinfôret er produsert av markedets førende produsenter og er kjent for sitt innhold av forskjellige råstoffer som innsekter, bløt- og krepsedyr, kjøtt, grønnsaker, frukt, egg og levertran. Pinnsvin trenger spesielt energirikt pinnsvinfôr om våren og høsten siden pinnsvin i denne tiden er nødt til å fylle opp energireservene sine, før og etter vinterdvalen. Du kan også hjelpe pinnsvinet ved å sette ut en kasse. Du kan for eksempel bruke vårt gnagerhus, slik at de kan overvintre i hagen. Når du har satt ut kassen, fyller du den bare med halm, så de kan gjemme seg og få varmen. I kanten kan du sette mat og vann, slik at de får dekket deres ernæringsmessige behov i vinterhalvåret også. Du kan varme vannet ved å bruke varmeelementer, som man normalt bruker til høns eller til utendørs gnagere, så vannet ikke fryser til is og blir utilgjengelig. Pinnsvin er loyale dyr og kommer gjerne tilbake, hvis de føler seg trygge og blir pleiet godt. Så her har du venner for livet hvis du tar godt vare på de små søte dyrene.  

Effektive musefeller

Hos Zoopermarked.no finner du også et utvalg av musefeller laget av plast, som effektivt fanger mus, men ikke slår dem ihjel. Etterpå kan du slippe de små dyrene løs i skogen, uten å påføre dyret skade. Hvis du vil unngå at musen eller gnageren kommer tilbake til hjemmet, eller i området rundt boligen, skal du slippe den ut langt hjemmefra. For å sikre deg best mulig for at skadedyret ikke returnerer, skal du ca. 2 kilometer bort, før du setter den fri. Sett den gjerne ut i et skogsområdet eller på den motsatte siden av byen, hvilket vil gjøre det særdeles vanskelig for musen å finne til tilbake igjen.

Hvilke fugler kan jeg finne i hagen?

Du kan finne mange forskjellige fugler i hagen, og de mest alminnelige er disse:  
-      Spurv, spesielt gråspurv
-      Linerler
-      Kjøttmeiser
-      Kråker
-      Stær
-      Ugler
-      Meis
-      Kråker
-      Skjærer
-      Hakkespetter  

Fuglene har veldig forskjellige behov og det er derfor en god idè å ha forskjellige størrelser på redekassene, samt forskjellige typer fôr i hagen. Sørg også for forskjellig fôr til de forskjellige fuglene, og i ulike høyder. Dette skyldes at fuglene ikke har samme behov og gjerne vil fôres på vidt forskjellige måter. Små fugler vil gjerne at fôret henger høyt, slik at de kan holde øye med eventuelle trusler. Mellomstore fugler vil enten fôres på bakken eller på et stort fôrbrett, hvor det er plass nok. Det kan for eksempel være et fôrbrett uten tak. Store fugler har problemer med å sitte på en fôrball eller liknende, derfor vil de gjerne fôres på bakken.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe
Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.