ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Spennende utvalg av fargerikt leketøy til hamster og smågnagere
Hamstere er kjent for å være meget aktive dyr. Derfor er det viktig at du gir din hamster noe leketøy, tilpasset hamstere, som den kan beskjeftige seg med, slik at den blir stimulert. Hvis du får stimulert din hamster tilstrekkelig, får du også en hamster som blir mye roligere og dermed også enklere å håndtere, spesielt for barn.
Hos Zoopermarked.no finner du derfor alltid et spennende utvalg av morsomme leketøy til hamstere og smågnagere. Hamstere trenger, på samme måte som andre kjæledyr, noe leketøy til å holde de underholdt og glade. Leketøy til hamstere, trenger ikke å være komplisert eller dyrt for å være bra. De fleste hamstere vil nyte godt av noe leketøy og som et minimum gir de mulighet for å skjule seg på nye steder som gir de følelsen av trygghet.
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av leketøy til hamster, så din hamster kan holde seg i form og at den ikke kommer til å kjede seg. Vi har hamsterleketøy til markedets skarpeste priser. OBS! Velger du å bruke tre eller stein fra naturen i hamsterburet ditt, er det viktig at du aller først heller kokende vann over gjenstandene for å fjerne potensielle sykdomsfremkallende bakterier og organismer.  

Morsomme hamsterhjul i mange forskjellige modeller og farger

Gi din hamster et hamsterhjul og hold det beskjeftiget i timevis. Hamsterhjul er et ”must” i alle gnagerhjem. Et hamsterhjul kan holde din gnager opptatt i timevis. Hamstere er nattdyr, så hvis gnagerburet står i et soverom eller liknende, kan det være en god ide å investere i et så lydløst hamsterhjul som mulig, når det kjører rundt.
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av hamsterhjul i mange flotte farger, forskjellige materialer og modeller fra markedets førende produsenter av leketøy til hamstere og smågnagere. Hos oss finner du hamsterhjul i både metall, tre og plast. Vi har kun hamsterhjul som er utformet på en slik måte at de ikke risikerer å skade din hamster. Våre hamsterhjul i naturtre bråker nesten ikke når de er i bruk, derfor er disse et opplagt valg, spesielt hvis gnagerburet står på soveværelset.
Dessuten er alle våre hamsterhjul tilpasset de ulike artene, hvilket betyr at de har en optimal størrelse med både en stabil og bred flate. De fleste av våre hamsterhjul kan både stå løst på bunnen av buret eller monteres på gitteret. I tillegg til de alminnelige hamsterhjulene, har vi også de såkalte ”running discs”, som er gnagerhjul i plast med en flat overflate som minimerer belastningen på dyrets ryggrad. Den lette hellingen på disken gjør det mulig for dyret å løpe fremover, akkurat som i et alminnelig løpehjul, og det er enkelt for dyret å venne seg til den. Disse hamsterhjulene er både stillegående og meget solide. Disken er plassert på en stabil og bred fot, slik at de enkelt kan settes i buret uten at den velter.  

Gnagertunneler til hamstere
Ettersom hamstere i naturen lever i ganger under jorden, kan du, for å etterlikne disse gangene, investere i diverse gnagertunneler laget i ulike materialer. Hos Zoopermarked.no har vi alltid et velassortert utvalg av gnagertunneler i plast, tre, halm og pil. Ved å velge en gnagertunnel i naturmaterialer, trenger du ikke å være redd for at gnageren din skal spise den. Gnagertunneler i pil er velegnet både til innendørs og utendørs bruk. Vi har også tunneler til gnagere som består av uthulet naturtre som er fylt med for eksempel høy, gulrot og erter. Med en gnagertunnel i naturtre, sikrer du deg også at din gnager får slipt både tenner og klør. Hamstere elsker å grave, derfor kan det være en god ide å innrette din gnagers bur på en slik måte at den har mulighet for å grave underjordiske ganger – akkurat som de gjør i ute i naturen – og på det viset bli stimulert.
Hos Zoopermarked.no finner du også bløte gnagertunneler som kan henges opp i gnagerburet. De fleste smågnagere elsker å hygge seg, gjemme seg og ta seg en middagslur. Til disse formålene er en bløt gnagertunnel, i et slitesterkt materiale, særdeles velegnet.  

Spennende aktivitetsleketøy til hamster og andre smågnagere
I tillegg til gnagertunneler og hamsterhjul, har vi også et stort utvalg av aktivitetsleketøy til hamster og andre smågnagere, slik som mus. Vi har for eksempel et velassortert utvalg av stiger, tau, hyller, hengekøyer, broer og andre klatrematerialer som kan settes inn i hamsterburet. Videre har vi også forskjellige klatrevegger, tårn og lekeplasser i naturtre som din gnager kan underholde seg med. Gnagere trenger aktivitet, samt å ha noe å beskjeftige seg med. Med våre lekeplasser fra for eksempel Trixie, får kjæledyret ditt mange timer med lek og moro. Her kan kjæledyret ditt klatre, gnage, leke og slappe av. Flere av våre lekeplasser og tårn har dessuten en pleksiglassrute, slik at du kan følge med på  hva gnageren din holder på med, og da er det ikke bare ditt kjæledyr som har det moro mens de leker!  

Hyggelige, bløte hengekøyer til hamstere og andre smågnagere
Hos Zoopermarked.no har vi alltid et bredt utvalg av hengekøyer til smågnagere. Våre hengekøyer er et godt utgangspunkt for ekstra hygge, og passer til alle bur. Hengekøyene kan spennes fast i taket på buret. Hengekøyene leveres komplett med kroker og de aller fleste kan vaskes i maskin. Hengekøyene er laget i slitesterke og fargerike materialer.  

Stort utvalg av fleksible hengebroer til gnagere

Hos Zoopermarked.no finner du alltid et velassortert utvalg av hengebroer i naturtre til ditt gnagerbur. Hengebroene kan enkelt festes til buret og er meget fleksible i det de kan bøyes i mange forskjellige retninger. Din hamster vil elske en hengebro gnagerburet sitt.  

Stimulerende leketøy til hamster til Norges skarpeste priser
Hos Zoopermarked har vi alltid gode priser på leketøy til hamster og andre smågnagere. Finner du mot forventning en tilsvarende vare, billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Er du i den minste tvil, er det bare å kontakte vår kundeservice. Vi har leketøy til hamstere fra de førende produsentene på markedet. Dette sikrer deg hamsterleketøy i topp kvalitet.  

Få ditt hamsterleketøy levert direkte på døren
Når du kjøper hamsterleketøy hos oss, leverer vi det direkte på døren. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du også få varene levert til ditt nærmeste postkontor i stedet for. Enklere blir det vel neppe.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering og veldig gode priser!
Rask levering og veldig gode priser!
20.04.2018 - joakim
Flott å få hundemat og utstyr rett på…
Flott å få hundemat og utstyr rett på dør når vi ikke har dyrebutikk her vi bor👍😁
18.04.2018 - Randi Kvalvågnes

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.