ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Vi holder deg oppdatert
Hos Zoopermarked.no er vi stolte av å kunne si at vi også forhandler utstyr til både hest og rytter. Du besøker oss ikke forgjeves. I tillegg til masse spennende utstyr til både ponny eller hest, har vi også et stort utvalg av utstyr til rytteren. Vi tilbyr blant annet ridehjelmer, sikkerhetsvester, jodphurstøvler, grimer, hestegodbiter, tilskuddsprodukter og ikke minst strigler og børster. Vi har alltid et stort utvalg av billige og spennende tilbehør til hesten eller ponnyen. Hos oss finner du alt det hesteutstyret og ryttertilbehøret du trenger – og masse mer.  

Hos Zoopermarked.no finner du flere kjente merker innenfor utstyr til hest og rytter

Vi er stolte av å kunne presentere et bredt utvalg av utsyr til både rytter og hest, slik at du kan finne akkurat det som matcher deg og din hest aller best. Derfor har vi også utstyr i flere prisklasser. Vi fører dessuten alle de kjente merkene, så du kan sikre deg hesteutstyr og hestetilbehør av høyeste kvalitet. Vi forhandler blant annet merker som Catago og Carat, og de nøye gjennomtestede pleieproduktene fra Kruuse.          

Vi har rytter- og hesteutstyr til supre priser

Vi kjøper stort inn og gir rabatten videre til våre kunder. Finner du mot forventning hesteutstyr eller tilbehør billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Vårt mål er å tilby utstyr til hest og rytter i god kvalitet, som sikrer størst mulig tilfredshet hos våre kunder og til de aller beste prisene.  

Skjem bort hesten med hestegodbiter fra Zoopermarked

 Din hest eller ponny skal da også skjemmes bort en gang i blandt eller kanskje du ønsker å belønne den for vel utført arbeid. Med hestegodbiter fra Zoopermarked er du sikker på at hesten eller ponnyen setter pris på det. Vi selger hestedrops i mange forskjellige smaksvarianter, som blant annet lakris, eple, gulrot og banan. Hestegodbiter er både praktiske og gode belønninger når du trener hesten, både til daglig oppdragelse og i forbindelse med ridning eller annen trening. Har du flere hester og bruker en del hestegodbiter, kan du kjøpe en hel kasse med 25 kilo av gangen.  

Den viktige pelspleien

Det er viktig å børste og strigle hesten eller ponnyen, jevnlig. Dels holder det pelsen ren og i god tilstand, samtidig som du får en ypperlig mulighet for å sjekke hesten for eventuelle skader. Når hesten feller, er det selvfølgelig også godt for både hesten, og deg selv, at den får fjernet en masse av den løse pelsen. Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe alt du trenger til en grundig soignering (pleie) av hesten eller ponnyen din. Du finner både plaststrigler, børster, hovrensere, svamper og mye mer.  

Alt i grimer og trekktau

 Har din hest eller ponny behov for en ny grime? Eller kanskje er det gamle trekktauet blitt slitt og kjedelig? Da kan du hos Zoopermarked.no enkelt og raskt finne dette. Vi tilbyr et hav av forskjellige grimer i mange forskjellige størrelser og farger. Alle våre grimer kan justeres, slik at de kan tilpasses perfekt til både hest og ponny. Det er viktig at grimen hverken er for stor eller for liten til hesten eller ponnyen, da du ellers risikerer at den kaster den på inngjerdingen. Når du skal fange hesten eller ponnyen din fra inngjerdingen eller fra engen, er det også en fordel for deg at hesten eller ponnyen bærer grime. Når hesten eller ponnyen alltid har på grimen, er den enklere å fange fra inngjerdingen og det er enklere å trekke den enten på stall eller flytte den til en annen inngjerding. I tillegg til en solid og robust grime, bør du også ha et godt trekktau eller et grimeskaft. Hos Zoopermarked.no finner du både grimer og trekktau.  

Stort utvalg innen ridestøvler, ridehansker og ridehjelmer

 Både hest og rytter skal være kledd korrekt til både de alminnelige hygge-rideturene, men også når det gjelder stevner og andre konkurranser. Vil tilbyr derfor et stort utvalg innenfor blant annet ridestøvler. Vi har både den klassiske lange ridestøvlen og den korte jodphurstøvlen.   Derfor er det alltid mulig å finne et par støvler hos oss som matcher dine behov. Rir du mye utendørs, kan et par ridehansker være en fordel, da disse både beskytter mot vind og vær og mot eventuelle blemmer på hendene. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av ridehansker i mange forskjellige farger og modeller. Ridehjelmen er nok den viktigste delen av utstyret ditt og derfor har vi nøye utvalgt et sortiment av hjelmer, slik at du alltid har mulighet for å finne nøyaktig den ridehjelmen som passer til nettopp dine behov.  

Trenger du en ny sikkerhetsvest?

 Om du er barn eller voksen, er din egen sikkerhet noe du alltid bør ha i tankene når du har med hester å gjøre. Det skal så lite til før det går grusomt galt, og et fall fra en hest kan i verste fall resultere i brukne bein. Hos Zoopermarked.no mener vi derfor, at sikkerheten alltid bør være av ypperste klasse, og tilbyr derfor et utvalg i sikkerhetsvester til meget gode priser. Alle våre sikkerhetsvester er godkjente og gjennomtestet, slik at du alltid kan være sikker på å få et kvalitetsprodukt når du handler hos oss.  

Vi leverer alltid direkte på døren
Hos Zoopermarked.no har vi gjort det enkelt og raskt å handle rideutstyr. Når du bestiller rideutstyr hos oss, kan du forvente levering helt frem til døren. Ønsker du i stedet å få levert varene til for eksempel stallen, kan dette naturligvis også la seg gjøre. Du skal bare opplyse om dette under betalingspunktet i feltet «Alternativ leveringsadresse». Så blir det vel neppe enklere å kjøpe nytt rideutstyr til både deg selv, til hesten eller ponnyen.  

Trenger du råd og veiledning vedrørende kjøp av rideutstyr?

Trenger du råd eller veiledning rundt kjøp av ridehjelm, sikkerhetsvester, pleiemidler, ridestøvler eller annet rideutstyr, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, enten på mail eller telefon. Vi sitter alltid klare til å gi råd og veiledning når det gjelder kjøp av nytt rideutstyr.          

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

God pris på ønsket produkt
God pris på ønsket produkt, og etter noen dager sto leveransen på trappa. Blir å handle herfra flere ganger!
19.04.2018 - Viktoria Johnsen
Super bra service
Super bra service - kom etter 4 dager på døren. Sparte kr 1380 på min bestilling i forhold til hva jeg måtte betalt hos Veterinær. Mine hunder bruker spesialfor. Kommer definitivt til å handle her igjen :-)
18.04.2018 - Ina Bartz-Johannessen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.