ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Optimal trafikksikkerhet for deg og din hund
Mange hunder synes det er morsomt og spennende å bli med på sykkeltur. Samtidig som det kan det være ganske utfordrende å håndtere en hund med en tradisjonell hundesnor når man sykler, samt holde styr på selve sykkelen og trafikken. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi derfor også en rekke sykkelliner som kan festes direkte på sykkelen eller rundt livet, slik at du kan konsentrere deg om å sykle, og fortsatt ha god kontroll over hunden. På denne måten oppnår både deg og din hund en vesentlig forbedret trafikksikkerhet. For eksempel har vi Trixie Biker-Set, som er et optimalt produkt for de som ofte har behov for å ha med hunden, når de skal ut å sykle. Biker-Settet har en krok som gjør at linen følger hundens bevegelser. Samtidig er det en velcro stropp, som frigir linen fra sykkelen, hvis det kommer et hardt trekk. Dette er med til å øke sikkerheten for både deg og din hund.  

Kople en hundehenger på din sykkel
Langt fra alle hunder egner seg til å løpe ved siden av en syklist, som for eksempel på grunn av deres fysiske form eller helsemessige stand. For disse hundene kan det være en god idè med en sykkelhenger, slik at hunden fortsatt kan bli med på herlige sykkelturer, bare under mer skånsomme og komfortable forhold. Sykkelhengere tilbys i flere forskjellige størrelser, så du kan finne en som passer akkurat til din hunds størrelse og vekt. Tilhengerne passer også til alminnelige standardsykler og er dessuten ytterst enkle å montere på sykkelen. I utviklingen av sykkelhengere er det blitt lagt vekt på at hunden skal ha optimale forhold, som for eksempel gode muligheter for lufttilførsel og det er benyttet robuste og slitesterke materialer. Hos Zoopermarked.no har vi også en rekke slitesterke og holdbare sykkelkurver i flettet pil til hunder. Sykkelkurvene kan enkelt monteres på din sykkel og er særlig velegnet hvis du skal på tur med en mindre hund.  

Skal du på løpetur sammen med din hund?             
Prøv og bruk en jogging line, fremfor en tradisjonell hundesnor, neste gang du skal ut å løpe. Med en jogging line slipper du å bruke en hånd til å holde i snoren, da en jogging line festes rundt livet på løperen. Du vil derfor oppleve i lagt høyere grad av bevegelsesfrihet på en løpetur, og dermed vil løpeturen bli vesentlig mer komfortabel. Hos Zoopermarked.no finner du også det populære Hurtta Motivation løpebelte. Dette løpebelte er enkelt og behagelig for deg å ha rundt livet. Løpebeltet har også lommer til nøkler, mobiltelefon, hundeposer og en avtakbar lomme til hundegodbiter. I tillegg har Hurtta også produsert en belteveske som har plass til hundeposer, godbiter, nøkler, mobiltelefon og andre viktige elementer. Bærevesken har i alt en kapasitet på en liter. Både Hurtta Motivation løpebelte og Hurtta Motivation bærevesken har ringer, slik at du enkelt kan ta med deg andre ting også, som for eksempel en vannflaske.  

Alt i utstyr til lange gåturer           
Skal du og din hund ut på en lengre gåtur? Så prøv en av de smarte vannflaskene med innebygget vannskål, med neste gang, så du ikke risikerer at hunden dehydrerer. Vi tilbyr også sammenleggbare skåler og solid gummi, slik at du også kan ha med deg litt mat på de lange turene. De sammenleggbare hundeskålene fyller minimalt i ryggsekken. Hundeskåler som er velegnet til reiser, produseres i meget lette, men holdbare materialer. Hos Zoopermarked.no finne du alltid et bredt utvalg av praktiske reiseskåler, som er enkle å ta med på reisen.  

Ta en joggetur sammen med din hund

Å lære din hund å jogge en tur sammen med deg, er forholdsvis enkelt, samtidig som det krever en viss grad av tålmodighet. Først og fremst er det viktig at du ikke tar din hund med på lange turer, når hunden fortsatt bare er valp. Dette skyldes at valpenes knokler fortsatt ikke er fullt utviklet og at en lang tur kan forårsake varige skader. Når du jogger sammen med din hund, så vær oppmerksom på at dere skal finne en felles rytme. Det kan også være en god idè å starte med å ha hunden i en forholdsvis kort jogging line på de første turene, slik at man unngår at hunden hele tiden stopper opp for å snuse. I takt med at din hun kommer i bedre form og blir mer fortrolig med situasjonen, kan du forlenge jogging linen. Det er flere faktorer som spiller inn om hvor lenge du kan jogge med hunden. Først og fremst er det viktig at du tar hundens tilstand i betraktning. Både hundens alder og størrelse spiller en viktig rolle. For eksempel så løper er liten hund saktere og nær så raskt og langt som en større hund. Samtidig kan en stor og tung hund heller ikke orke å løpe en lang tur hver dag. Videre kan det være viktig å tenke på været og underlaget når du kjører eller går en lang tur. For eksempel kan salt på veiene om vintere, skade hundens poter. Hvis det er veldig varmt, er det også viktig at du er oppmerksom på at hunden kan bli overopphetet.
Hos Zoopermarked.no finner du alt det utstyret som du og hunden trenger når dere gjerne vil ut å løpe en god lang tur. Når du og din hund finner en felles rytme, så er vi sikre på at begge vil nyte joggeturen sammen.  

Skal du ha din hund med på reise?
Så finn alt hva du trenger i reiseutstyr hos oss. Vi har et stort utvalg av sykkelkurver, sykkel liner, sykkelhengere, reiseskåler, sammenleggbare vannskåler, jogging liner og løpebelter. Bestill ditt reiseutstyr hos oss og få det levert direkte på døren. Så blir det neppe enklere å ta hunden med på reise.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.