ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

HUNDEMAT TIL ALLE RASER ALL DOGS HUNDEFÔR
10 KG
Pris pr. kg NOK 17,00
ALDER: 1 ÅR -
ALL DOGS HUNDEFÔR
(5710535680138) Populær
 
NOK 170,00
TIL VALPER OG KATTUNGER/ SVAKE DYR HILLS DIET CANINE/FELI..
156 G
Pris pr. 100 gr NOK 15,00
ALDER: AVVENNING - 9 - 12 MÅNEDER
HILLS DIET CANINE/FELINE  A/D
(052742567006) Populær
Veil. markedspris 26,00 
NOK 23,40 pr stk v. 24 stk
HUNDEMAT MOT ALLERGI /ALLERGEN FREE HILLS DIET Z/D HUNDEFÔR
370 G
Pris pr. 100 gr NOK 7,58
FÔRALLERGIPROBLEMER
HILLS DIET Z/D HUNDEFÔR
(052742801803)  
Veil. markedspris 33,00 
NOK 28,05 pr stk v. 12 stk
Krav til hundefôr?
Når du bestiller hundefôr hos oss, er det viktig at du overveier hvilke krav du stiller til hundefôr. De viktigste faktorene som du bør være oppmerksom på er: Råvarer, opptakelighet, smak, samt pris. Er du i tvil om hvilket hundefôr du skal velge, er du velkommen til å kontakte oss. Vi har etter hvert mange års erfaring innenfor kjæledyrsbransjen og veileder deg derfor gjerne.

Hvilke råvarer bør hundefôr inneholde?
Din hund trenger proteiner, fett, kullhydrater, vitaminer og mineraler m.m. for å holde seg sunn og frisk. Se alltid på varedeklarasjonen og se alltid etter det som står først. Den viktigste proteinkilden bør være kjøtt. På den måten sikrer du at din hund får det kjøttet som en hund naturlig har behov for, siden kjøtt skal være hundens primære ernæringskilde til proteiner og fett. Det bygger og vedlikeholder hundens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighet – og som et pluss kan et korrekt fôr også redusere problemer med røyting.

Hundefôrets næringsopptak
Vær oppmerksom på hundefôrets opptakelighet. Næringsopptaket varierer, avhengig av fôrtype. Hundefôr med gode råvarer har en større evne til å bli omsatt til energi. Dermed mindre mengder fôr og mindre avføring. Så selv om et hundefôr virker dyrt i pris, kan det i lengden lønne seg å velge de dyre merkene som vanligvis har en vesentlig bedre opptakelighet. Hos oss finner du blant annet kvalitetsmerker som Royal Canin, Hills og ZiwiPeak.

Hvordan skal hundefôr smake?
Akkurat som for oss mennesker, setter din hund pris på variasjon i kosten – både i forhold til smak og konsistens. Tilby derfor din hund kvalitetsfôr med fjærkre, oksekjøtt eller fisk. Lam kan også være en god idé, hvis din hund for eksempel har følsom mage. Alternativt kan du prøve et hundefôr med en annen type hardhet, da den varierende konsistensen er god for både hundens munnhygiene og fordøyelse. For den mer unike smaksopplevelsen tilbyr Zoopermarked.no i tillegg produkter som inneholder henholdsvis hjort, bison, hest eller and – en smaksopplevelse som vil være en sikker ”hit” hos din hund.

Har din hund et høyt aktivitetsnivå?

Har du en veldig aktiv hund, skal du være oppmerksom på at hundefôret skal inneholde mye energi. En aktiv hund defineres som en hund, som for eksempel deltar i arbeid på gård, eller en annen form for daglige energikrevende aktiviteter. Et høyt aktivitetsnivå, defineres altså ikke at en hund innimellom deltar på jakt eller agility. Får din hund for lite energi, kan det medføre at den går ned i vekt og at kvaliteten på pelsen reduseres. Hunden blir dessuten ganske sløv og lat. Produkter som er velegnet til hunder med et høyt aktivitetsnivå, kan for eksempel være Royal Canin 4800, Arion Performance og Kingsmoor Sport.  

Hundemat til alle raser og størrelser
Det har etter hvert kommet ganske mange gode merker å velge mellom på markedet innenfor hundefôr. Så når du skal velge hundefôr, er det derfor relevant å tenke over hvorvidt det er spesielle ingredienser nettopp din hun foretrekker, eller om det eventuelt kan være ingredienser som din hun er allergisk overfor. Derfor finner du hos oss, et bredt sortiment av hundefôr fra de førende produsentene.

Allergivennlig fôr
Plages din hund med allergiproblemer, som resulterer i kløe og irritasjon i huden på din hund? Plages din hund ofte av treg mage? Som noe helt nytt, tilbyr Zoopermarked.no nå et kornfritt hundefôr, som ofte viser seg å ha en særdeles positiv innvirkning på allergiproblemer. Årsaken til dette kan være at korn ofte inneholder lagermidd, noe som er vanskelig å bryte ned for en hund. Dette kan resultere i hud og mageproblemer. Videre er et kornfritt hundefôr også kjent for at de ofte inneholder færre kullhydrater. Hunder trenger små mengder kullhydrat siden kullhydrater forhøyer blodsukkeret og dermed kan føre til overvekt. Proteiner og fett bør derimot utgjøre hovedparten av energitilførselen for optimal velvære hos din hund. Zoopermarked.no tilbyr blant annet kornfritt hundefôr fra Taste of the Wild og Kingsmoor Pure.

Kornfritt hundefôr
Har du mistanke om at din hund kanskje ikke tåler korn spesielt godt? Du har kanskje lagt merke til at hunden klør mye og huden virker irritert, eller pelsen virker tørr og trist? Hos Zoopermarked.no kan du finne mange forskjellige produkter innenfor kornfritt hundefôr. Hundefôr uten korn har vist seg å være særdeles godt til hunder som viser tegn på mulig fôrallergi. Kornfritt hundefôr dekker all din hunds ernæringsmessige behov og ved å fôre med et hundefôr uten korn, fôrer du din hund mer naturlig. Hunden er fra naturens side hovedsakelig kjøttetende. Så hvis din hund hadde levd vilt, ville kosten hovedsaklig bestå av kjøtt, mindre mengder bær, grønnsaker og frukt med mer. Hos Zoopermarked.no, finner du en rekke kornfrie hundefôr produkter som tilbyr hunden et mer naturlig fôr.

BARF – hundefôr av rent kjøtt!

Sundt og naturlig. Dette er kjennetegnene for fôr som følger BARF-prinsippet, siden de alle utelukkende inneholder 100 % rent kjøtt. En hund er fra naturens side skapt til utelukkende å spise kjøtt og hunden er derfor innrettet etter å spise rent kjøtt, hvilket betyr at en hund i utgangspunktet ikke har bruk for hverken korn, mais, ris, erter, poteter osv., som gjerne brukes som bindemidler i tradisjonelt hundefôr. Når man bruker BARF, er det derimot vanskelig å sikre seg at hunden får tilført den korrekte mengden av livsnødvendige mineraler og vitaminer, men med ferdigprodusert hundefôr etter BARF-prinsippet, sikrer man nettopp korrekt tilføring av disse. Med for eksempel hundefôr fra ZiwiPeak, som stolt følger BARF-prinsippet, får hunden et naturlig fôr som innholder utelukkende tørket kjøtt, slik som hjortekjøtt eller lammekjøtt. Alle dyr er avlet under høye dyreetiske og miljømessige krav i New Zealand og under tilsyn av førende internasjonale dyrleger for å sikre den ekstremt høye kvaliteten.

Kvalitets hundefôr til hundevalpen
Hver hunderase har sine ernæringsmessige behov. Derfor er det utrolig viktig at du helt fra starten av fôrer din valp med det riktige hundefôret i den rette mengden med riktige intervaller.
Dette kan imidlertid være vanskelig, da fôringsbehovet ofte varierer fra den ene hundevalpen til den andre. Hvis ikke du sikrer deg at valpen får sine ernæringsmessige behov dekket, risikerer du at den ikke utvikler seg korrekt, samtidig som at du risikerer at den desidert utvikler helsemessige problemer. For eksempel skal kalcuminnholdet overstige fosfor-innholdet for å sikre et sundt stoffskifte. Videre har hundevalpen behov for mer taurin enn mennesker. For lite taurin kan føre til hjerte- og synsproblemer. En ny hundevalp i huset er morsomt og spennende, men akkurat som en baby, leveres den ikke med noen bruksanvisning. Vi anbefaler derfor at du alltid setter deg grundig inn i hva en hundevalp krever i forhold til pleie.  

Billig hundefôr levert direkte på døren
Er du lei av å drasse med deg tunge fôrposer hjem? Så bestill online hos Zoopermarked.no. Vi leverer hundefôret helt frem til døren, innen 1 - 2 hverdager. I tillegg får du hundefôret til Norges beste priser.  Finner du mot forventing hundefôret billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.