ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Hundetøy til små hunder
Mange hundeeiere til små hunder, velger å kle opp hunden. Hundetøy til små hunder er både søtt og praktisk. Spesielt når man går mot kaldere tider hvor de små hundene ofte fryser. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av hundetøy til små hunder.  

Stort utvalg av så vel varmende som kjølende hundetøy

Korthårede hunder, som har et tynt lag hår, kan ha behov for litt ekstra hjelp om vinteren for å holde varmen. Derfor finner du hos Zoopermarked.no alltid et bredt utvalg av varme, forede hundefrakker. Videre finnes det også hunderaser som kan ha bruk for litt hjelp til å kjøle seg ned om sommeren. Hos Zoopermarked.no har vi derfor også et utvalg av lekre kjølejakker fra for eksempel Hurtta, som beskytter din hund mot å bli overopphetet om sommeren.

Slitesterke og vannavisende hundejakker hundefrakker
Vi har et bredt utvalg av hundejakker og hundefrakker i slitesterke materialer, som er lette og kle på hunden. Hundejakkene er justerbare ved magen og brystet. Alle jakkene er vaskbare ved 30 grader. Videre finner du hos oss, mange forskjellige regn- og vinterjakker som beskytter din hund mot kulde, vind og regn. Vi har for eksempel softshelljakker som holder din hund varm, samtidig som den lar kroppen få puste. Jakkene er utrolig lette å tørke av.  

Hundeskjerf og redningsvester
Hos Zoopermarked.no har vi har også et stort utvalg av hundehalsskjerf som ikke bare er stilige, men også meget nyttige i hverdagen. Skjerf med refleks gjør for eksempel at hunden er mer synlig i mørket og øker dermed sikkerheten for både hund og eier i trafikken. Når det er kaldt, varmer skjerfet til og med hundens hals. Vi tilbyr også diverse redningsvester som er ytterst velegnet til seilas, lek og trening i vann. Så surf deg litt rundt på siden og finn akkurat den jakken du leter etter.

Søker du et hundedekken

Se her! Hos Zoopermarked.no tilbyr vi et velassortert utvalg av praktiske hundedekken i god og slitesterk kvalitet. Vi har noe til alle hunderaser og størrelser i forskjellige materialer og farger. Et hundedekken skal holde din hund varm og tørr om vinteren, samtidig som at din hund skal kunne bevege seg fritt. Et hundedekken er spesielt velegnet hvis din hund skal delta i utendørs aktiviteter i vinterhalvåret. Du bør også investere i et hundedekken hvis din hund trøbler med ledd- eller ryggproblemer, slik at den beskyttes mot kunden når du går tur med den. Utover hundedekken har vi også et utvalg av regn- vinterfrakker, samt kjølefrakker - til særdeles gode priser.  

Hundedekken i den riktige størrelsen?
Det kan være vanskelig å finne et hundedekken i den riktige størrelsen. Derfor kommer det har et par retningslinjer. Når du skal finne det helt riktige hundedekken i den helt riktige størrelsen, skal du måle din hun mens den stor oppreist! Når du måler er det dessuten viktig at du måler avstanden fra hundens hals og til haleroten. Skulle du være uheldig å bestille et hundedekken i feil størrelse, er du velkommen til returnere den, slik at du kan få byttet til en annen størrelse.

Stilig og praktisk hundetøy i stoff og strikk

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av stilig hundetøy i stoff og strikk som er velegnet til alle hunderaser og størrelser. Vårt utvalg av hundetøy i stoff og strikk er både praktiske, funksjonelle og morsomme.  

Finn det hundeplagget som passer til dere
Når du velger hundetøy, er det viktig at du sikrer deg at hundeplagget har en god passform, slik at plagget ikke er sjenerende for hunden. Hundetøy skal ikke bare være stilig, men også praktisk, samt få din hund til å føle seg godt tilpass. Den norske vinteren kan være ganske kald og røff, spesielt for de små hundene. Derfor kan det være en god idè og kjøpe diverse hundetøy i stoff og strikk. Vi har hundetøy i stoff og strikk til enhver smak.  

Hundeskjerf og sløyfer til enhver anledning
Bruk hundeskjerf som tilbehør i den kjølige perioden, eller bare som en stilig detalj, når du skal ha med hunden på ”byen”. Hundeskjerf kan brukes til alle anledninger! Du kan vise din hunds personlighet med et hundeskjerf. Vi har også et utvalg av søte sløyfer til hunden og som fås i utallige mange flotte farger. Hundesløyfene er velegnet til hundeutstillinger, men er også velegnet som ekstra pynt i hverdagen.

Vinterfrakker til kalde dager

Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av vinterfrakker fra markedets førende produsenter. Vinterfrakkene er i god kvalitet og fås i mange forskjellige størrelser og farger. En vinterfrakk er en perfekt beskyttelse til din hund når det er kaldt ute. Vinterfrakker i softshell, er helt vann- og vindtett. Vinterfrakkene er også foret med fleece som holder hunden varm og sikrer at jakken er behagelig for din hund å ha på.  

Når du kjøper en vinterfrakk bør du huske…

At din hund ikke bare skal se stilig ut. Den skal også føle seg tilpass. Vi har vinterfrakker til så vel store som små hunder. Selv om det ofte er små hunder som fryser om vinteren, kan de større hundene med kort pels også ha bruk for en varm vinterfrakk. Spesielt når det er ekstra kaldt og det blåser mye.  

Bestill online og få varene dine levert direkte på døren
Når du kjøper ditt hundetøy hos oss, leverer vi det direkte til din dør, innen 1-3 hverdager. Hvis du foretrekker det, kan vi også sende varene til ditt nærmeste postkontor hvor du selv kan hente pakken, når det passer deg. Det blir vel neppe enklere.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.