ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Hundegodbiter velegnet som belønningsgodbiter
Alle hunder elsker å få en hundegodbit. Enten de skal skjemmes bort eller som belønning når de har utført en oppgave tilfredsstillende. Vi har mange lekre hundegodbiter som både er velsmakende, fettfattige og tannrensende. Vi har også et spennende utvalg av hundegodbiter som er spesielt egnet som treningsgodbiter, da disse er raske å spise for hunden i forbindelse med treningen. Din hund fortjener kun det aller beste! Derfor har vi hos Zoopermarked.no alltid et bredt utvalg av bløte godbiter, gnagerbein, tyggebein, knokler, løse kjeks, natursnacks og tannrensende hundegodbiter. Uansett om du leter etter hundegodbiter til en stor eller liten hund, så kommer du ikke forgjeves til oss. Vi har også godbiter som er leget spesielt til hunder med allergi.

Velg riktig hundekjeks

Ved å velge de riktige hundekjeksene, får du en gladere og sunnere hund. Når du skal velge hundekjeks, kan det lønne seg og ikke kjøpe de aller billigste hundekjeksene, da disse ofte inneholder store mengder tilsettingsstoffer, konserveringsmidler, kornprodukter og sukker. Det er derfor lurt alltid å lese innholdsfortegnelsen innen du kjøper. Hundekjeksen skal ha et så naturlig råvareinnhold som mulig. Samtidig som det er en fordel at den har et høyt innhold av fiber. På denne måten sikrer du deg at din hund får en følelse av metthet i lang tid. Hundekjeks skal være sunne og nærende.  

Spennende utvalg av natursnacks
Hos Zoopermarked.no finner du også et stort utvalg av naturlige hundesnacks og hundegodbiter, hvor det hverken er tilsatt konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Våres natursnacks er sunne og velsmakende. Flere av våres natursnacks er ikke bare velsmakende, men har også en tannrensende effekt, samtidig som hundens gummer og kjever styrkes. Hunder elsker natursnacks. De mest populære natursnacksene er griseører, grise føtter, okseklover, grisehaler, tørket kjøtt og fisk.
Hvis din hund trøbler med overvekt, kan de tradisjonelle griseørene eventuelt erstattes med okse ører, som har et vesentlig lavere fettinnhold.  

Bløte godbiter til både trening og lek

Uansett om du er på trening, utstilling, lek eller på annen måte aktiviserer din hund, er det å belønne hunden en utrolig viktig del av aktiviseringen. Det er derfor viktig at belønningen alltid er interessant og variert. Ved å bruke en type bløt godbit, skåner man i tillegg hundens tenner – dette er spesielt viktig på valpestadiet. Din hund fortjener utelukkende det beste. Derfor tilbyr Zoopermarked.no mange forskjellige bløte godbiter, slik at du alltid har mulighet til å tilby din hund noe nytt og spennende.  

Hundegodbiter som er velegnet til trening
Vil tilbyr blant annet forskjellige Lick Treats fra Treateaters. Med Lick Treats får du en helt ny måte å belønne din hund på, som for eksempel i forbindelse med treningen. Lick Treats virker akkurat som en ”Roll-On”, hvor hunden slikker på den velsmakende kulen. Videre har vi også et utvalg av smørbar paté, som også kan brukes som belønningsgodbit og samtidig gjøre medisinering av hunden lettere. Husk: Alle hunder fortjener en velsmakende hundegodbit i ny og ne.  

Stort utvalg av tannrensende hundegodbiter
Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av tannrensende hundegodbiter til store og små hunder. Vi tilbyr et hav av tannrensende hundegodbiter i mange forskjellige former, farger og figurer. Tannrensende hundegodbiter holder hundens munn sunn og frisk. Ved å gi hunden et tyggebein, knokler og gnagerbein, sikrer du, at din hund bruker tennene sine og på denne måten minimerer utviklingen av tannstein – samtidig som det kan redusere din hunds dårlige ånde. Hunden kan bruke flere timer på å tygge på diverse gnagerbein og knokler. Disse er derfor særlig velegnet når hunden for eksempel skal være alene hjemme eller av andre årsaker skal holdes beskjeftiget med noe. Knokler og bein har den perfekte balansen av kalsium og fosfor som holder din hund sunn. Vi har også et stort utvalg av tyggebein som du kan fylle med di hunds favorittgodbiter.  

Lekre gnagebein og knokler til din hund
Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av velsmakende gnageben og knokler. Når du gir din hund gnageben og knokler sørger du for at din hund bruker sine tenner, samtidig som risikoen for utvikling av tannsten og dårlig ånde minskes betydelig. Gnagerbein og knokler holder med andre ord din hund beskjeftiget i mange timer – på en sunn måte – og er derfor ytterst velegnet til å holde din hund opptatt når den skal være alene hjemme. I rå gnagerbein finnes en perfekt balanse mellom kalsium og fosfor som medvirker til å holde din hund sunn. Knokler er også et godt alternativ, da du selv kan fylle dem opp igjen med nye og spennende godsaker når din hund har spist opp innholdet. Knokler er utrolig tidkrevende for din hund, men din hund vil elske dem. Du finner et hav av knoker i forskjellige smaksvarianter og Zoopermarked.no.  

Kan min hundevalp også få en knokkel å gnage på?
Hundevalper kan gjerne få en knokkel å hygge seg med når de eventuelt skal være alene hjemme. Du bør dog ikke gi hundevalpen ben fra fjærkre eller ribbe fra griser, da disse knoklene veldig lett kan dele seg i skarpe små stykker når hundevalpen tykker på dem. Du bør derfor velge okse- eller kalveknoker, da disse er robuste nok til å bli gnagd på.

Velg det riktige tyggebein

Når du skal velge tyggeben, så velg et tyggeben som er langt nok, slik at det når helt inn til kinntennene, hvor tannsten ofte dannes. De såkalte Gnawlers, er kjent for å være særdeles hardt pressede tannrensende hundegodbiter som kan holde mange hunder beskjeftiget i timevis. Sjekk vårt alltid store utvalg og få rask levering helt til døren.
Hos Zoopermarked.no finner du tannrensende hundegodbiter til deg som gjerne vil hjelpe til med å beskytte dine hunds tenner.  

Tyggebein til store og små hunder

Hunder elsker generelt å få tyggebein som de kan kose seg med. Alle hunder fortjener et tyggebein i ny og ne. Derfor finner du et hav av tyggebein i forskjellige former, størrelser og farger hos Zoopermarked.no. Du kan garantert finne et tyggeben hos Zoopermarked.dk som matcher din hunds størrelse, kjevestyrke og smaksløk. Din hunds alder kan også spille en rolle i forhold til valg av tyggebein. En eldre hund med svakere kjever, skal for eksempel ha bløtere ben enn yngre hunder, med sterkere kjever.  

Øvrige hundegodbiter
Utover de tradisjonelle hundegodbitene, finner du også et bredt utvalg av øvrige hundegodbiter som både er morsomme og delikate.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.