ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
ELDORADO HUNDEHUS
(5701883294825) Populær
Veil. markedspris 852,00 
NOK 766,80
RAMMER TIL HUNDEGÅRD RAMMER TIL HUNDEGÅRD
L: 120 / H: 180 CM
BYGG DIN EGEN HUNDEGÅRD SELV
RAMMER TIL HUNDEGÅRD
(7330002022001)  
Veil. markedspris 791,00 
NOK 711,90
DØRRAMME TIL HUNDEGÅRD MED DØR DØRRAMMER: HUNDEGÅRD
L: 120 / H: 180 CM
BYGG DIN EGEN HUNDEGÅRD SELV
DØRRAMMER: HUNDEGÅRD
(7330002022018)  
Veil. markedspris 1 826,00 
NOK 1 643,40
Finn ditt nye hundehus eller din nye hundegård her!
Hunder som helt eller delvis lever utendørs, trenger sitt eget hundehus eller hundegård. På denne siden kan du finne utvalgte hundehus fra Trixie Natura og Sunny Pet i forskjellige design i furutre i høy kvalitet. Impregnert tre tåler fint å stå utenfor i både, sol, regn og snø. Et hundehus gir din hund et sikkert tilfluktssted, hvor den kan slappe av og hvile seg. Hvis hundehuset er godt isolert, kan det også brukes om vinteren. I tillegg til hundehus, har vi også et velassortert utvalg av bygg-selv-hundegårder som er laget i metall og dekket av plast. Hundegårdene er ytterst robuste og leveres komplett med dør med lås, samt føtter, så de enkelt kan festes i bakken. Hundegårdene finnes i ulike størrelser, så du kan finne akkurat den hundegården som passer best til din hund. Ved selv å bygge din hundegård, er du sikker på at du får den hundegård som er stor nok til hunden, samtidig som det passer inn i din hage. Ved å kjøpe de enkelte rammene, kan du enkelt montere din hundegård selv. Velger du selv å bygge din hundegård, trenger du tre side og en dør. En hundegård er optimal å bruke når du ønsker at din hund skal være utenfor, men ikke ønsker at det skal løpe rundt i hagen.  

Hvis din hund fortsatt er valp når du kjøper hundehus, så er det viktig at du har i mente hvor stor valpen på sikt kommer til å bli. På den måten er du sikker på å anskaffe deg et hundehus som også passer til din hund, når den ikke er valp mer. I tiden hvor den fortsatt er valp, kan du bare fylle hundehuset med puter og madrasser, slik at valpen fortsatt føler seg trygg.  

Hvilket hundehus skal jeg velge?
Det finnes mange forskjellige hundehus på kjæledyrsmarkedet, laget i for forskjellige materialer og i ulike stilarter. Det kan derfor noen ganger være vanskelig å velge hvilke type hundehus du skal velge til din hund. Hundehus får i forskjellige materialer, blant annet i tre, metall og plast, samt i forskjellige modeller. Noen hundehus er meget firkantede med flate tak, mens andre hundehus nærmest likner en miniatyrutgave av ditt eget hus. Det er viktig at du omhyggelig velger den riktige modellen, så din hund føler seg trygg. Størrelsen på hunden er også meget viktig å ta med i betraktningen, når du skal velge hundehus. Din hund skal enkelt kunne gå inn og ut av sitt hundehus, samtidig som den skal kunne ligge og stå i naturlige stillinger inne i hundehuset.
Hvis din hund er ute det meste at tiden, er det viktig at du velger et hundehus som beskytter hunden mot vind, regn, direkte sollys, samt holder hunder varm og tørr om vinteren. Derfor kan et hundehus med spisst tak være en god mulighet, da eventuelt snø vil skli av hundehuset. Det kan også være en gode idè å velge et hundehus som står på ben. På den måten vil kulden fra jorden ikke på samme måte trenge inn i hundehuset. Det vil dog fortsatt være en god idé å bruke halm som isolering og vinteren. Dessuten er det viktig at du kontrollerer at døråpningen til hundehuset ikke er for stor. Hvis døren til hundehuset er for stor, kan det kalde vinden og blåse direkte inn i hundehuset. Hvis du vil være sikker på at hunden får trekk, kan du eventuelt henge et stykke med plast eller et gammelt teppe i døråpningen. Det skal naturligvis være noe som hunden enkelt kan skyve til siden når den går inn og ut av hundehuset. Du kan med fordel legge en hundeseng, en hundepute, en madrass eller noen hundetepper inn i hundehuset, slik at hunden kan ligge behagelig og lunt om vinteren. Kontroller dog med jevne mellomrom at hundeputene ikke er fuktige og vask dem jevnlig. Kjøp ditt nye hundehus hos Zoopermarked.no og få det levert direkte på døren.

Plasser hundehuset korrekt

Når du kjøper et hundehus til din hund, er det ikke bare viktig at du velger det riktige hundehuset. Det er også viktig at du velger det rette stedet i hagen til hundehuset. Velg et sted som for det meste ligger i skyggen. Ved å sette hundehuset i skyggen, beskytter du ikke bare hunden, men hundehuset vil også holde lengre. Hvis det er mulig, er det også en god idè å plassere inngangen til hundehuset på en måte, så du unngår at vinden blåser direkte inn i hundehuset.

Praktiske løpegårder til hundevalper?
Hos Zoopermarked.no har vi også et utvalg av løpegårder, velegnet til valper. En løpegård er fin å bruke når hundevalpen skal venne seg til å være utendørs. I en løpegård kan din hundevalp utforske verden på en sikker måte – uten at du behøver å være redd for at valpen plutselig stikker av. Når valpen befinner seg i løpegården, er det viktig at du sørger for at den har adgang til vann og at løpegården ikke er plassert i direkte sol.  

Få din nye hundegård eller ditt nye hundehus levert direkte på døren
Bestill online hos oss, så leverer vi varene direkte på døren, innen 1-3 hverdager. Ønsker du derimot selv å hente varene dine på ditt nærmeste postkontor, så er det også en mulighet. Så blir det vel neppe enklere å skjemme bort menneskets beste venn.    

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.