ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Kong, Buster, Nina Ottosson m.fl.
Vi har samlet noen av markedets beste merker, som blant annet Kong, Nina Ottosson, Trixie, Starmarks, Busy Buddy og Buster. Med en korrekt hundeleke, blir det dobbelt så morsomt å aktivisere hunden. Derfor finner du hos oss, både produkter til aktivisering, apportering, vann og lek. Velger du en aktivitetsleke fra for eksempel Nina Ottosson, kan hund din saktens holdes beskjeftiget i en lengre periode. Det er dog viktig at du holder et våkent øye med den, mens den leker, for å unngå at den får løse deler galt i halsen når den leker.  

Vannhund eller tyggeglad hund?
Vi har hundeleker som både er robuste, lekre, annerledes og interaktivt. Hvis du har en hund som er glad i å tygge på ting, kan du også finne passende tyggeleke hos oss. Når hunder tygger, stimuleres produksjonen av spytt, samtidig som hundens tenner pleies.  Derfor er det ofte en god idè å anskaffe hundeleker som stimulerer hundens tyggebehov. Er du den heldige eier av en skikkelig vannhund, har vi også mange forskjellige hundeleker til lek i vann. De fleste hunder elsker hundeleker med lyd, og det er ofte en god måte å stimulere hunden på.

Aktivitetsleker som utfordrer din hund

Hos oss finner du et spennende utvalg av aktivitetsleker som du og din hund kan more dere med sammen. Vi tilbyr også aktivitetsleker som kan holde din hund beskjeftiget en stund på egen hånd. Det er viktig at din hund blir utfordret i hverdagen. Derfor er en hundeleke et helt opplagt valg. Aktivitetsleker bidrar til at du får en glad, sunn og avbalansert hund som ikke er understimulert. Med en avbalansert hund, forhindrer du uønsket atferd, slik som aggresjon og bjeffing. Aktivitetsleker stimulerer hundens sanser og instinkter for å undersøke og jakte, samtidig som hundens intellekt utfordres.  

Apportering
Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av solide hundeleker som er velegnet til apportering. Det er kun din egen fantasi som eventuelt kan begrense for hva du kan benytte til apportering. Når det er sagt, er det selvfølgelig viktig at du 
også velger leketøy som hunden fysisk er i stand å bære. Samtidig som det er det viktig at du velger leketøy som din hund er begeistret for. Dessuten er det lurt å variere apporteringslekene, slik at din hun lærer å apportere forskjellige ting.

Morsomme baller til hunder

Hos Zoopermarked.no finner du et spennende utvalg av baller til hunder i et hav av farger, materialer og størrelser. Det finnes etter hvert mange lekeballer på markedet – hvor noen er bløte, andre harde og noen baller har til og med en snor i seg. Bløte baller er særdeles velegnet til valper. Baller med snor, gjør det lettere å leke trekkleken med hunden, siden du slipper å ha fingrene inne i munnen på hunden for å få tak i ballen. Baller med snor, er dessuten også velegnet til apportering. Baller som ikke spretter, også kalt dødballer, er derimot velegnet til å kaste med.    

Unngå å la hunden leke alene 
Hunder elsker å leke, men de færreste hunder liker å leke alene. Bruk derfor det nye leketøyet flittig sammen med hunden. Dette vil styrke deres evner til å samarbeide og gi dere begge mange timer med moro og underholdning. Finn dine hundeleker her. Hos Zoopermarked har vi også hundeleker i gummi, vinyl og latex, som kan brukes til apportering. Har din hund en tendens til å tygge i stykker lekene sine etter kort tid, bør du velge en hundeleke laget av latex, da dette materiale er langt mer robust. Selv den mest ”bitesikre” hundeleken kan dog ødelegges av en veldig iherdig hund. Hold derfor alltid din hund under oppsyn, når den leker. 

Solide hundeler fra Kong

Kong hundeleker er robuste hundeleker som er velegnet til alle hunder. Spesielt hvis du er den heldige eier av en hund som har en tendens til raskt å ødelegge lekene sine. Kong hundeleker er en populær serie av hundeleker. Kong hundeleker fås i flere varianter, farger og gummityper til hunder i forskjellige aldre og størrelser. Din hund blir aldri for gammel til å leke og har behov for å leke hver dag. Innen du kjøper et nytt leketøy, bør du ta hensyn til hundens alder, størrelse og temperament.  

Leketau til alle hunder

Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av leketau til både store og små hunder. Vi har leketau i forskjellige farger, med eller uten knuter. Leketau er velegnet til aktive hunder som elsker å leke med tau. Leketau er et fabelaktig interaktivt leketøy, når du skal tilbringe kvalitetstid sammen med din hund.  

Hunden bør ikke leke alene med et leketau

Har du en hund som ødelegger leketøyet sitt, bruk et leketau sammen med din hund i korte perioder hver dag, fremfor at det ligger fremme hele tiden. På den måten sikrer du at hunden synes at leketauet forblir spennende, samtidig som du kan holde øye med den, slik at den ikke ødelegger leketøyet sitt. Med et leketau, får din hund masse oppmerksomhet og mosjon. Samtidig som det fremmer hundens munnsunnhet. Med et leketau med knuter, får du et skikkelig godt tak, slik at du kan dra og ruske litt rundt.  

Nina Ottosson aktivitetsleker 
Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av spennende aktivitetsleker fra Nina Ottosson til din hund. Nina Ottosson er kjent blant hundeiere for å lage aktivitetsleker til hunder som utfordrer hundens intelligens og samtidig bidrar til å utvikle en sunn og tilfreds hund som fungerer godt sosialt.  

Gode aktiviteter sammen med din hund
Nina Ottosson aktivitetsleker kan også bidra til å styrke forholdet mellom deg og din hund, siden mange av aktivitetslekene fra Nina Ottosson, i aller høyeste grad legger opp til at du leker sammen med hunden. Lad hunden få bruke hjernen! Gjem godbitene og hold hunden beskjeftiget i timevis.  

Stort utvalg av hundeleker i bløt plysj
Mange hunder finner trygghet i et plysjleker. De synes ofte at det er hyggelig å ha en bløt bamse som de kan drasse med seg til hundekurven eller opp i sofaen. Andre hunder elsker å rive og slite i bamsen. Dette avhenger i høy grad av hundens temperament.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.