ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Hvorfor bruke en hundeluke?
En hundeluke gir din hund mulighet for at hunden kan gå ut og inn uten at du behøver og verken åpne og lukke døren hver gang. Derved sikres hunden en stor bevegelsesfrihet og skaper en større livsglede hos hunden. Videre gir en hundeluke også større fleksibilitet i eierens travle hverdag, da hunden på denne måten selv kan bestemme når den vil ut, uten at eieren behøver å bli innblandet.
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av hundeluker i aluminium og plast som passer til alle størrelser og type hunderaser. Hundeluker i aluminium er ofte mer solide enn hundedører i plast. En annen måte å bruke hundeluker på, kan være inne i huset mellom de forskjellige rommene og værelsene. Her kan man montere hundeluker mellom de rommene som hunden selv kan velge å ferdes mellom. Hos Zoopermarked.no har vi hundeluker som kan monteres i stort sett alle typer materialer.

Hvordan lærer jeg min hund å bruke hundeluken?
Når du har bestemt deg for å anskaffe en hundeluke og har en hund som skal lære å bruke den, må du først og fremst smøre deg med tålmodighet. I begynnelsen kan du for eksempel tape fast selve hundeluken inntil hunden har blitt trygg på å gå gjennom åpningen.

Passer hundeluken til min dør?
Hos Zoopermarked.no har vi flere former for hundeluker og i forskjellige størrelser. På grunn av mange forskjellige størrelser og tilhørende utbyggingsmoduler, kan du alltid finne en hundeluke som passer til din dør. Du bør selvfølgelig alltid undersøke hva døren er laget av. Er den i metall, massivt tre eller er den i finér. Ellers passer hundeluker fra Zoopermarked.no til stort sett til alle dører. Hvis du har behov for å plassere hundeluken andre steder enn på dører, er dette også mulig. Du kan saktens montere en hundedør, på for eksempel en vegg – enten de er laget av tre, gips murstein eller betong.  

Finn den hundeluken som passer til din hund
Kvalitet, styrke, holdbarhet og god isolering er noen nøkkelord når du skal prioritere valg av hundeluke. Den bør være så lydløs som mulig, slik at hunden ikke blir redd for å benytte hundeluken. Hvis det i samme husstand er både en hund og en katt, bør man velge en hundeluke med bløte flapper, slik at motstanden for å komme ut og inn gjennom hundeluken er minimal. Når du skal velge den riktige størrelsen på en hundeluke, er det viktig at du tar utgangspunkt i hundens størrelse. Størrelsen på hunden skal sammenliknes med hundelukens innvendige mål, slik at disse er overens. Hvis din hund havner midt i mellom to størrelser, er det en god idé å velge den største størrelsen, slik at du er sikker på at hunden enkelt kan komme seg gjennom hundeluken. Zoopermarked.no har mange års erfaring med hundeluker, så hvis du er i tvil om hvilken størrelse som passer til nettopp din hund, er du velkommen til å henvende deg til vårt kompetente personale som veldig gjerne vil hjelpe og veilede deg i valget.

Hvor kan en hundeluke monteres?

Det er nærmest kun fantasien som setter grenser! De fleste hundeluker kan enkelt monteres i all slags tre murerverk – bare bor et hull på det ønskede stedet og skru fast hundedøren. Det vil ofte være en fordel å ta i betraktning, innen monteringen, hvilke værmessige forhold hundedøren vil bli utsatt for på det ønskede stedet.   Hvis påvirkningen er stor, kan man med fordel finne et mindre utsatt sted og dermed minskes risikoen for trekk og liknende. Hvis det er vanskelig å unngå en stor værmessig påkjenning, kan man med fordel velge en hundeluke i aluminium, da disse ofte er mer holdbare enn hundedører i plast. Det eneste emne som ikke egner seg til å montere en hundedør i, er glass og glassdører. Til alle hundeluker følger det med en monteringsveiledning.  

Hundeluker fra Trixie
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe hundeluke fra Trixie i en god og robust kvalitet. Hundeluken er laget i plast og metall og den fleksible plast døren er veldig støysvak. Hundedøren en låsbar og har en avtakbar bakplate som beskytter mot besøk av uvedkommende, samt vind, regn og annet dårlig vær. Hundeluken fås i 3 størrelser som passer til de flestes behov. Hundedøren kan utvides med flere tunnel elementer, slik at den vil passe til enhver veggtykkelse.  

Hundeluker fra Staywell
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe kvalitets hundedører fra Staywell. Vi fører flere modeller i plast med en fast gjennomsiktig plast dør, hvor det er montert en magnet som virker selvutløsende. Det gir beskyttelse for vær og vind. Modellen er to-veis, så du selv kan bestemme om din hund skal gå inn eller ut eller være låst. Den fås i flere størrelser og passer til alle hunder. En annen modell fra Staywell, er laget i aluminium. Den er også to-veis. Flappen er laget i bløt gummi og er nesten lydløs. Også denne modellen fører Zoopermarked.no i flere størrelser, slik at de passer til alle størrelser hund.

Dører til innendørs sikkerhet for hunden

Det kan være steder i hjemmet, hvor det ikke er hensiktsmessig at hunden skal komme inn. Det kan være ting som du ikke vil at hunden din skal ha adgang til, eller ting som hunden kan ødelegge. Du kan enkelt montere en dør i døråpningen og dermed forhindre din hund i å komme inn i det beskyttede rom. Våre dører er i god kvalitet så de holder lenge ved hyppig daglig bruk. Hos Zoopermarked.no finner du utstyr til hjemmet når du vil begrense adgangen i huset. Gitteret som også er velegnet til store hunder, fastmonteres med fire skruetvinger. Dermed unngår du borehuller. Sikkerhetshåndtaket kan åpnes med en hånd og døren kan dermed åpnes til begge sider. Gitteret er justerbart og kan forlenges med flere elementer.  

Alt i hundedører og luker hos Zoopermarked.no
Hos Zoopermarked.no får du adgang til et bredt utvalg av hundedører, som kan være med til å gjøre hverdagen med ditt kjæredyr mer sikkert og avslappet – hvilket gavner dere begge. Har du spørsmål, er du velkommen til å ringe eller skrive en mail. God fornøyelse med en hundedør fra Zoopermarked.no  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.