ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Hundesenger i mange forskjellige materialer 
Hundesenger laget av plast er både hygieniske og robuste. De er enkle å rengjøre og innsekter kan ikke overleve i en hundeseng av plast. Hundesenger i imitert lær er også hygieniske og lette å rengjøre, mens en stoffseng er deilig bløt å ligge i. Finn den hundesengen du synes passer aller best, både for hunden og for hjemmet, her hos oss. Vi har hundesenger i mange forskjellige modeller, farger og materialer. Vi har alt fra hundesenger i plast, hundesenger i imitert lær, flettede hundekurver, stoffsenger, nylonsenger og metallsenger. En hundeseng hører hjemme i alle hundehjem. Den rette hundesengen vil få din hund til å føle seg komfortabel og trygg.   

Flotte hundekurver i flettet pil
 
Hunden din fortjener en god hundeseng eller en god hundekurv. Derfor har vi et stort utvalg av hundekurver og hundesenger. En hundekurv i pilflett, er blant annet utrolig flotte å se på, samtidig som de passer inn i de fleste hjem. Dog er det mange som ikke ønsker å ha en hundekurv i hjemmet, da de synes at hundekurver er utrolig klønete. Dette er bare en fordom som ikke stemmer helt med de kurver som blir utviklet i dag. Utviklingen innenfor hundekurver har skutt i været – både i forhold til utforming og komfort. I tillegg er hundekurver i dag designet med fokus på komfort, så din hund kan ligge godt og føle seg trygge. Hundekurvene er på denne måten tilpasset den enkeltes hunds kroppsfasong og størrelse. Vi har også et utvalg av selvoppvarmende tepper og madrasser, som er særlig velegnet til hunder med blant annet gikt.

Hundesenger i nylon 

Gi hunden din trygge rammer i hjemmet med en bløt, komfortabel og vaskbar hundeseng i nylon. En hundeseng i nylon, sikrer deg at din hund ligger behagelig, da den tilpasser seg hundens kroppsfasong. Videre er en hundeseng i nylon ytterst enkel å gjøre ren. 

Hvilken størrelse hundeseng passer til min hund?
 

Når du skal kjøpe en hundeseng eller hundekurv i plast, er det en god idè å måle, hvor mye plass din hund trenger av plass når den ligger nede og sammenlign med målene på vår hjemmeside. Vi anbefaler at du velger en hundeseng som er litt for stor, slik at det er plass nok til at hunden kan vokse og strekke seg. Du kan jo alltids fylle sengen med en ekstra pute eller to i mens, hvis du synes den det blir for mye plass eller hundesenger virker for stor. Er du i tvil om størrelsen på hundesengen du skal velge, ikke nøl med å ta kontakte med vårt personale. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne den rette størrelsen.   

 Hundesenger i stoff
 

Hundesenger i stoff og nylon har mange fordeler. En hundeseng i stoff eller nylon er deilig bløte for hunden å ligge på og fås i mange forskjellige design og farger, slik at du kan finne akkurat den hundesengen som matcher ditt hjem og din hund aller best. På denne måten kan du enkelt finne en hundeseng, som matcher både hjem og din hund. Videre kan langt de fleste hundesenger i stoff tåle en omgang i vaskemaskinen. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg i stoffsenger til så vel store som små hunder, fra markedets førende produsenter, som blant annet Trixie, Buster og Danish Design.   

Hundeseng i plast
 
Hundesenger og hundekurver i plast, kjennetegnes ved at de er billige, lette å rengjøre og solide. Plastsenger anbefales også til valper, som ofte har en tendens til å bite i hundesengen, da det skal mye til før en plastseng går i stykker. Hos Zoopermarked.no finner du dessuten et kjempeutvalg av bløte hendeputer og hundetepper, så du kan gi din plasthundeseng et mer personlig utseende og gjøre den meget innbydende for din hund å ligge, sove og oppholde seg i.

Hundetepper, madrasser og puter 

Hos Zoopermarked.no har vi et stort utvalg av hundetepper, madrasser og puter i flotte design, mønstre og farger. Mangler du en bløt pute eller madrass til hundekurven? Eller leter du etter et beskyttende hundeteppe til sofaen, transportkassen, hundeburet eller bilen? Så kikk gjerne nærmere på denne siden. Hundetepper, madrasser og puter til din hund, kan du enkelt vaske, og det finnes modeller for både store og små hunder. Vi har også bløte og fine hundehuler, velegnet til små hunder, hvis du har en hund som liker å ha sitt eget lille sikre skjulested.   

Buster Memory Foam hundesenger og selvoppvarmende hundesenger

Hos Zoopermarked.no har vi også et velassortert utvalg av selvoppvarmende hundesenger fra Oster. Hundesengens overflate reflekterer hundens egen kroppsvarme og blir derfor deilig varm for hunden å ligge på. De selvoppvarmende hundeputene og hundesengene, kan enkelt vaskes i vaskemaskin, hvis det blir nødvendig. Videre har vi også Burster Memory Foam hundeseng, som er særlig velegnet til større hunderaser, da madrassen former seg etter hundens kropp. Memory Foam hundesengene er laget i et moderne og stilfullt design, og de kan både maskinvaskes og puttes i tørketrommel, enkelt og greit!
   


Få din nye hundeseng, hundepute eller madrass levert direkte på døren
 
Bestill din nye hundeseng eller hundepute, online hos oss. Så leverer vi varen direkte til din dør i løpet av 1-3 hverdager. Enklere kan det neppe bli. Ønsker du derimot selv å hente varene dine hos ditt nærmeste postkontor, så er dette også en mulighet. 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.