ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
FÔRTØNNE FÔRTØNNE
35 L
ROMMER OPP TIL 15 KG FÔR
FÔRTØNNE
(5710303001608) Populær
Veil. markedspris 122,00 
NOK 109,80
Stort utvalg i hundeskåler, fôrstativer og fôrautomater
En hundeskål i rustfritt stål er en elegant løsning som passer inn i de fleste hjem. Mange velger dessuten en hundeskål i rustfritt stål fordi den er lett å rengjøre, samtidig som bakterier ikke setter seg fast. En hundeskål i plast finnes i mange forskjellige former og farger. Derfor passer en hundeskål i plast eller en keramikk hundeskål med et morsomt motiv, godt inn i det humoristiske hjem. Vi tilbyr også et utvalg av praktiske fôrstativer. Et fôrstativ er særlig velegnet til store hunder, siden fôr stativet beskytter hundens rygg, da den slipper å bøye seg så langt ned.
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av vann- og fôrautomater. Ved å investere i en vann- eller fôrautomat, sikrer du at din hund alltid har friskt vann og fôr – også når du ikke er hjemme. En vann- og fôrautomat vil gi deg en helt ny følelse av frihet. En vann- og fôrautomat er også pratisk å ha med seg for eksempel på stranden. Hos oss finner du garantert en hundeskål eller vann- og fôrautomat som passer til ditt hjem og din hund, uansett hunderase. Synes du det er vanskelig å velge den riktige hundeskålen eller synes det er vrient å bedømme hvilken størrelse hundeskålen du skal velge i forhold til den type hund du har, så hjelper vi deg naturligvis veldig gjerne.

Flotte hundeskåler og underlag til moteriktige kjæledyr

Hos Zoopermarked.no finner du utvalgte hundeskåler i høy kvalitet fra United Pets. Hundeskålene fås i mange flotte farger og størrelser. Disse spesialdesignede hundeskålene tåler alle sammen en omgang i oppvaskemaskinen eller i mikrobølgeovnen.  

Praktiske hundeskåler og skålunderlag
Hundeskålene fra United Pets, er altså ikke bare flotte å se på, men også utrolig praktiske. I tillegg til hundeskåler, finner du også underlag fra United Pets, laget av solid gummi som hindrer hundens mat- og vannskåler i å skli rundt. Samtidig beskytter våre skålunderlag også gulvene mot både slitasje og matrester. Hos Zoopermarked.no har vi alltid mange flotte og morsomme skålunderlag i plast. Har finner du dekorative skålunderlag som skåner og beskytter gulvet. Velg et skålunderlag som matcher din hunds personlighet. Alle skålunderlagene er enkle å rengjøre med en fuktig klut.

Praktisk dobbeltskåler til hunder
Matskåler og vannskåler har alle hunder bruk for. Men, hvorfor ha flere skåler stående, når du kan nøyes med en? Med en dobbelskål er det alltid et rom både til fôr og vann og du slipper å ha flere skåler stående. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et utvalg av praktiske dobbelskåler til din hund, i et hav av flotte farger og design. Dobbeltskålene fås i forskjellige materialer og størrelser med eller uten holder. Velg mellom dobbeltskåler i plast og metall. Fordelen ved en dobbelskål i metall, er at den kan puttes i oppvaskmaskinen.  

Hold hundefôret friskt med enkel og praktisk fôroppbevaring
Både hundefôr- og kattemat oppbevares best ved stuetemperatur eller kjøligere, akkurat som det er en god idè å sørge for at pakken minst mulig blir utsatt for å komme i kontakt med luft. Det kommer luft inn i pakken hver gang posen åpnes. Mange kjøper store poser hundefôr. Så for å holde fôret så friskt så mulig, og minimere at det kommer luft inn i posen, kan man kjøpe en liten fôrbeholder, hvor fôret daglig kan hentes fra. Denne beholderen bør være i en slik størrelse at den totalt rommer en ukes forbruk. Fôrbeholderen kan bare fylles opp igjen når den er helt tom, slik at den egentlige store fôrposen kun blir åpnet en gang i uken. Oppbevar den store fôrposen i en fôrbeholder og hell aldri ut fôr fra den opprinnelige emballasjen.

Flotte klassiske keramikkskåler til hunder.
En
matskål og vannskål er basisutstyr i ethvert hundehjem. Zoopermarked.no har derfor et stort utvalg av eksklusive matskåler og vannskåler til hunder i keramikk. Mange flotte keramikkskåler i unike design og søte motiver. Keramikkskålens høye egenvekt gjør at keramikkskåler er stabile og vanskelige å dytte rundt. Keramikkskåler er dessuten lette å rengjøre på grunn av glasseringen. Finn din nye matskål eller vannskål til hunden her hos Zoopermarked.no    

Praktiske matskåler i rustfritt stål
Stort utvalg av metallskåler i ulike størrelser, med og uten gummikant. Ved å velge en metallskål med gummikant unngår du at skålen rutsjer rundt om kring, mens hunden spiser. Vi har også et utvalg av valpeskåler i rustfritt stål i forskjellige størrelser. Valpeskålens høyde, forhindrer valpene i å løpe over dem og/eller sette seg oppi dem. Den store diameteren gir samtidig plass til flere valper. Metallskåler er utrolig enkle å rengjøre og tåler dessuten en tur i oppvaskmaskinen.  

Ha alltid friskt vann og hundefôr med våre vann- og fôrautomater
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av de beste vann- og fôrautomater som finnes på markedet. Vi har vann- og fôrautomater i et hav av farger og design, slik at du kan finne akkurat den vann- og fôrskålen som passer aller best for hunden og hjemmet.  

Fargerike plastskåler
Stort utvalg av fargerike plastskåler i mange forskjellige design og størrelser. Flere av plastskålene har gummikant, slik at de ikke sklir rundt på gulvet når hunden spiser eller drikker. I tillegg til plasskåler har vi også et utvalg av skåler laget av silikon. Skålens spesielle fasong, sørger effektivt for å holde hundens lange ører utenfor skålen, mens den spiser. På den måten unngår du illeluktende hundeører som følge av matrester fra hundeskålen. Hos oss finner du garantert en hundeskål som passer til ditt hjem og til din hund.  

Få dine hundeskåler og fôrautomater levert direkte hjem til deg
Når du bestiller online hos oss, leverer vi varene direkte hjem til deg, innen 1-3 hverdager. Hvis du forventer at du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du også velge å få varene dine levert hos ditt nærmeste postkontor, eller at de blir satt utenfor døren, ved garasjen eller liknende. Så det er ingen unnskyldning for at hunden ikke skal få seg en ny hundeskål.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.