ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
DEKAL / KLISTREMERKE KW SCHÆFER
8 CM / 4 STK
KAN PÅFØRES GLATTE OVERFLATER
KW SCHÆFER
(7332544120252)  
Veil. markedspris 73,00 
NOK 65,70
DEKAL / KLISTREMERKE KW SHÄFER
8 CM / 4 STK
KAN PÅFØRES GLATTE OVERFLATER
KW SHÄFER
(7332544120078)  
Veil. markedspris 73,00 
NOK 65,70
Hvorfor bør min hund ha et hundetegn?
Selv om det ikke er lovpliktig å bære hundetegn, kan det være en god idè at du oppgir ditt telefonnummer og hundens navn, slik at vedkommende som finner hunden enkelt kan komme i kontakt med deg. Derfor finner du hos Zoopermarked.no alltid et bredt utvalg av hundetegn fra markedets førende produsenter, som blant annet: KW, Trixie og Imarc.  

Hundetegn laget av aluminium og messing

Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av hundetegn i god kvalitet til både store og små hunder. Vi har hundetegn i mange forskjellige materialer, mønstre og farger, slik at du kan finne akkurat det hundetegnet som passer din hunds personlighet og halsbånd best. Som hundeeier, kan du fritt velge hva som skal stå på hundetegnet. Vi anbefaler dog alltid, at du som et minimum får med ditt navn og adresse. Hundetegn i aluminium er utrolig lette og irriterer derfor ikke hunden. Et hundetegn i aluminium er derfor også det ideelle valget til en hundevalp eller en liten hund.

Slitesterke hundetegn
Teksten på hundetegnet graveres i en spesiell maskin som gjør at skriften fremstår klart og tydelig, uansett hvor slitt hundetegnet skulle bli. Vi anbefaler dog ikke bruk av kjeder eller metallhalsbånd, da disse reduserer levetiden på ditt hundetegn kraftig. Hvis din hund elsker å svømme, så er det en god ide å bestille et hundetegn i metall, da disse lettere kan motstå saltvann enn de fargede hundetegnene. I tilfelle din hund skulle forsvinne, har påført andre skade, eller selv har kommer tilskade, er det viktig at man raskt kan finne frem til eieren. Når du bestiller hundetegn hos oss, er prisen inklusiv gravering og en metallring til å feste på halsbåndet.  

Lekre design

Et hundetegn kan saktens være lekkert og moteriktig! Hundetegnet er hundens smykke og bør derfor passer både i størrelse og farge, slik at hundetegnet kommer til å komplimentere din hund. Hos Zoopermarked.no kan du finne moderne hundetegn som er laget i mange spennende farger og med forskjellige mønstre, slik at hunden lever opp til sesongens mode. Velg for eksempel et hjerteformet hundetegn i en livlig farge eller et hundetegn i striper, formet som et kjøttbein. Vil tilbyr dog også mer klassiske hundetegn, slik som et rundt messingfarget hundetegn eller et sølvfarget hundetegn. Hvis du ikke ønsker et hundetegn til din hund, kan du også bruke en liten adressetønne, hvor du skriver en liten lapp med alle dine kontaktopplysninger, som du putter ned i tønnen. Når du skrur igjen adressetønnen, vil dine kontaktopplysninger være beskyttet for både vær og slitasje. Vi er sikre på, at du i vårt brede sortiment, kan finne et hundetegn som passer til din personlige stil.

Tydelige advarselsskilt
Plages du av innbruddstyver, eller bor du i et utsatt område? Med et advarselsskilt fra Zoopermarked.no kan du enkelt advare og skremme potensielle innbruddstyver med teksten ”farlig hund”- Forskning viser at hvis man har en hund og gjør innbruddstyvene oppmerksomme på dette, så er man markant mindre utsatt for innbrudd. I tillegg til advarselsskilt, har vi hos Zoopermarked.no også klebbare dekaler av de fleste hunderaser. Klistremerkene kan for eksempel settes på bilen eller på inngangsdøren. På denne måten kan du stolt fortelle hvilken vidunderlig hunderase du er eier av, samt skremme eventuelle ubudne gjester.

Hvilket hundetegn skal jeg velge?
Det er opptil flere faktorer som kan påvirke valget av hundetegn. For eksempel er det viktig at du tar hensyn til størrelsen på din hund, da en liten hund trenger et mindre hundetegn enn en stor hund. Det betyr også at det er mindre plass til tekst. Se de ulike mulighetene vi har hos Zoopermarked.no og velg akkurat det hundetegnet som matcher din hund og din livsstil best.

Slik bestiller du et hundetegn
Når du har bestemt det for hvilket hundetegn du ønsker, skal du bare bestille det – så leverer vi det direkte på døren. Slik bestiller du et hundetegn:  
1.   Velg det hundetegnet du ønsker
2.   Hvis hundetegnet får i flere forskjellige størrelser, så velg hvilken størrelse på hundetegnet du ønsker
3.   Velg om du vil ha teksten på forsiden, baksiden eller på begge sider av hundetegnet  
     - Vær oppmerksom på at noen av våre hundetegn kun har plass til tekst på en side.
     - Vær oppmerksom på at vi også har hundetegn i plast, hvor du selv kan skrive dine adresseopplysninger
4.   Fyll ut tekstfeltene. Du kan skrive 18-22 tegn i hvert felt
     - Vi foreslår at du fyller ut ditt navn og ditt telefonnummer, hvis dette er den enkleste måten å kontakte deg på
     - Hvis din adresse for eksempel er veldig lang, så kan du forsøke å forkorte det litt eller skrive den på to linjer i stedet for
5.   Klikk på ”Kjøp” og videre til ”Gå til betaling”
6.   Sjekk alltid at den teksten som skal graveres på hundetegnet er korrekt. Hvis du oppdager at noe er galt, kan du eventuelt forandre dette i innkjøpskurven
7.   Når du har fylt ut dine kontaktopplysninger, valgt leveringsmetode og betalingsmiddel, vil du motta ditt nye lekre hundetegn, i løpet av 1-3 hverdager  

Rask levering av hundetegn

Når du bestiller et hundetegn eller flere hos oss, leverer vi hundetegnet allerede innen 1 - 3 hverdager, direkte hjem til deg. Forventer du at du er borte på leveringstidspunktet, kan du også velge å få varene dine levert på ditt nærmeste postkontor eller at det blir satt utenfor døren, i carporten eller liknende. Skjem bort hunden fin med et nytt hundetegn fra Zoopermarked.no.  

Norges mest gunstige priser på hundetegn

Hos Zoopermarked.no finner du alltid et hav av flotte hundetegn til supre priser. Finner du mot forventning hundetegn som er billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen.  

Hos Zoopermarked.no har vi Prismatch
 
Finner du mot forventning et tilsvarende hundetegn eller skilt, rimeligere hos en av våre konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen en til en. Du bes bare om å vise en form for dokumentasjon når du bestiller online og sender dette til oss.
Du kan alltid kontakte vår kundeservice på telefon: 21 95 01 93, eller via følgende mail adresse: www.kundeservice@zoopermarked.no, hvis du er i tvil om noe vedrørende prismatch.    

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.