ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Få din hund sikkert transportert fra A til B 
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av metallbur, nylon bærevesker og transportkasser. Alt sammen til ekstremt fordelaktige priser, naturligvis. Vi har transportbur med plass til en eller to hunder med skrå eller rette sider og med en eller flere dører.

Finn transportkassen, transportburet eller transportvesken som passer til din hund her
Hos oss finner du transportbur, transportkasser og transportvesker i alle prisklasser. Vi har et stort utvalg av transportbur, transportkasser og transportvesker som er velegnet til bilen, bussen, toget, flyet eller sykkelen. I tillegg til å transportere din hund fra et sted til et annet, kan transportbur også benyttes som et tilfluktssted for hunden når den har behov for å være alene.    

Transportbur i høy kvalitet til hunder i alle størrelser
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av transportbur i metall i forskjellige design og størrelser. Naturligvis til særdeles fordelaktige priser. Vi har transportbur med plass til en eller to hunder med skrå eller rette sider, samt med en eller flere dører. Innen du kjøper et transportbur, bør du naturligvis overveie hvor stort transportburet skal være for at din hund kan føle seg vel tilpass i buret. Samtidig skal det jo også være plass til transportbur bilen. Det anbefales derfor at du tar mål av bilen innvendig før du går til innkjøp av et transportbur. I tillegg til transport av hunden, fra et sted til et annet, er transportbur også velegnet til bur trening, hvor hunden lærer å bli på et bestemt sted, eller område i perioder.  

Stort utvalg
I Norge er det enda ikke lovpliktig med transportbur til hunder, selv om transportbur forbedrer sikkerheten markant for både hund og passasjerer under kjøreturen.  Transportbur er derfor en riktig investering. En du i tvil om hvilket transportbur du skal velge, så kontakt oss gjerne! Vårt erfarne personale gir deg gjerne råd.  

Hunden med på flyturen
Det har etter hvert blitt mer og mer populært å ta med seg hunden på flyreisen. Og på en slik reise er det viktig at man har et transportbur som er spesielt egnet til en slik tur og spesielt når hunden skal transporteres i flyets lasterom. Langt de fleste av de etablerte flyselskapene er medlem av IATA (International Air Transport Association) som har utviklet en lang rekke internasjonale retningslinjer om hundetransport. Du bør derfor kikke etter under produktbeskrivelsen, om det gjeldende buret er godkjent av IATA, slik at organisasjonens retningslinjer overholdes. Uansett om du skal ha med deg hunden i kabinen eller om hunden skal være i et oppvarmet lasterom, finner du et bredt utvalg her hos Zoopermarked.no.    

Nylonvesker til små hunderaser
En nylonveske er velegnet til å transportere små hunderaser, når du skal til dyrlegen, på små turer, i bilen, skal med bussen eller toget. Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av moteriktige nylonvesker i mange spennende farger og mønstre, så nettopp deg og din hunds personlighet kan avspeiles i vesken. Samtlige av nylonveskene er utrolig praktiske og velegnet til enkel hundetransport av små hunderaser. Våre nylonvesker er laget i en slitesterk og vannavstøtende kvalitet som beskytter din hund mot all slags vær og vind.    

Finn den nylonvesen som passer til din hund her
Hos Zoopermarked.no tilbyr vi nylonvesker i et hav av farger og design med forskjellige funksjoner, slik at du kan finne nettopp den nylonvesken som matcher dine behov best. Hos Zoopermarked.no finner du både sykkelvesker, skuldervesker, ryggsekker og trillebager i solid nylon. Velg mellom mange forskjellige typer, som enten kan åpnes i enden eller på langsiden. Det følger en sele med på flere av nylonveskene, så du unngår at hunden hopper ut under transporten. Velg en nylonveske og ta hunden med deg i bilen, på flyet, i båten og på sykkelen, uten problemer!    

Transportkasser i plast
Som alternativ til et stort transportbur i metall, kan du velge en transportkasse i plast til din hund. Våre transportkasser er laget i en meget kraftig plast, i god kvalitet, slik at hunden oppnår den beste mulige sikkerhet. Transportkasser er til og med enkle å rengjøre og tørke av og er derfor velegnet til hunder som liker å gjøre seg skitne. Det er imidlertid viktig at transportkassen spennes godt fast i bilen, hvis du velger denne løsningen, da det ellers kan føre til fatale konsekvenser for hunden hvis du for eksempel skulle måtte bråbremse.  

Derfor skal du velge en transportkasse Det er ikke den store forskjellen på en transportkasse og et transportbur. Begge brukes til å transportere din hund sikkert, fra A til B. Den vesentlige forskjellen er imidlertid at du enkelt kan ta transportkassen ut av bilen og ta den med deg på bussen eller på toget i stedet for. Et transportbur er mer stasjonært, men kan til gjengjeld brukes som hundebur for en kortere periode. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av transportkasser i høy kvalitet.

Transportbur i flett
Til den litt mindre hunden, tilbyr Zoopermarked.no flotte transportbur, laget i god og kraftig kvalitet, i naturlig pileflett. En av de helt store fordeler ved et transportbur i naturmateriale, er at buret etter en stund oppnår en flott og naturlig patina. Transport burene, er spesielt velegnet til å feste på styret på sykkelen og vil både rent praktisk og estetisk passe ypperlig til mange sykkeltyper. Transportbur er i tillegg godt velegnet til å løfte og bære med seg, på grunn av et velformet håndtak. Alle sykkelkurvene leveres med gitter, slik at hunden ikke risikerer å hoppe ut under sykkelturen. Transportbur i flett, er spesielt velegnet til små hunder som gjerne vil med på en litt lengre tur.  

Når du velger transportbur
Så velg et transportbur som både er sikkert, praktisk og komfortabelt. Transportburet skal passe til ditt og din hunds behov. Transportkassen skal være sikker for hunden, samtidig som den skal være behagelig for hunden å ligge i og komfortabel for deg å transportere. Det skal være plass til en liten madrass eller teppe. Det skal være hull til luft og plass nok til at hunden kan snu seg og ligge i en naturlig stilling. Motsatt er det også viktig at buret heller ikke er for stort, siden den da lett kan hisse opp seg selv. Videre kan et for stort transportbur også ha sikkerhetsmessige konsekvenser for din hund i form av skader ved en eventuell kollisjon. Det skal derfor kun være plass til at hunden akkurat kan snu seg og ligge i en naturlig stilling. Hos Zoopermarked.no kan du velge mellom flettede sykkelkurver og transportbur i ulike størrelser og farger.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.