ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
KW KLIKKER
(5705574040418)  
Veil. markedspris 91,00 
NOK 81,90
METALLFLØYTE TIL HUNDETRENING TRIXIE FLØYTE
5 CM
ENSARTET TONEFREKVENS
TRIXIE FLØYTE
(4011905022536)  
Veil. markedspris 36,00 
NOK 32,40
Trening av din hundevalp
Når du begynner å trene din hundevalp, er det ofte en god ide å starte innendørs, hvor det ikke er så mange distraksjoner. Husk dessuten at en hundevalp ikke kan klare å konsentrere seg om noe særlig lenge om gangen, så det er viktig at du smører deg med tålmodighet. Derfor vil det ofte være en riktig god ide å dele opp treningen i mange små, korte økter i løpet av dagen. Det er også viktig at valpen synes det er morsomt å trene. Så husk å bruke leketøy og godbiter som belønning. På den måten vil valpen ganske sikkert synes at det er langt morsommere å trene og den vil kunne bevare fokus lengre tid. Samtidig er det også viktig at du ikke prøver å trene alle kommandoer på en gang. Øv i stedet for en kommando av gangen. På den måten vil din valp ha lettere for å skille mellom de ulike kommandoene. Sjekk det store utvalget av leketøy og godbiter hos Zoopermarked.no og finn masse inspirasjon til treningen.  

Stort utvalg av godbitvesker
Du finner alltid et spennende utvalg av stilige godbitvesker hos Zoopermarked.no. Ved å kjøpe en godbitveske, slipper du fettete godbiter i lommen. Samtidig blir det mye enklere å plukke opp godbitene. Våre praktiske godbitvesker kan festes på jakken, buksene, osv.

Er du lei av at hunden din bjeffer i tide og utide?

Da kan du ta en nærmere kikk her. Hos Zoopermarked.no finner du mange forskjellige anti bjeffebånd som kan være en enkel, smertefri og ytterst effektiv løsning. Hver gang hunden bjeffer, utløser den elektroniske bjeffesensoren en lyd eller vibrasjon, som gjør at hunden blir oppmerksom på uønsket atferd.  

Snuteseler velegnet til hundetrening
Hvordan benytter man en snutesele? En snutesele festes rundt hundens snute og fungerer etter nesten samme prinsipp som en hestegrime. Hundesnoren settes fast i ringen under hundens hake. Når hunden trekker, vris hodet til siden og kroppen følger etter i samme retning. Det betyr at hunden ikke kan trekke fremover og det gjør det enklere for eieren å holde hunden. En snutesele bør kun brukes i forbindelse med hundetrening og må ALDRI brukes sammen med en rulleline, da det kan skade hunden.

Snuteseler og gå-pent-seler i mange forskjellige størrelser
Hvis din hund har en tendens til å trekke voldsomt når dere går tur, kan du trene den opp til å gå pent ved hjelp av for eksempel en snutesele. En snutesele settes rundt hundens snute og fungerer nesten etter samme prinsipp som en hestegrime. Hundesnoren settes fast i ringen under hundens hake. Når hunden trekker vris hodet til siden og kroppen følger dermed etter i samme retning. Det betyr at hunden ikke kan trekke fremover. Du kan også velge å kjøpe en gå-pent-sele. Gå-pent-selen har en ring foran på hundens bringe, hvor karabinhaken fra hundesnoren festes. Et hardt trekk i snoren resulterer i at hunden i stedet for går sidelengs eller baklengs.  

Alt du trenger til agility
Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av slalompinner, ringer, vipper og tuneller som du kan brukes til agility. Du kan dyrke agility i din nærmeste hundeklubb, men du kan også enkelt sette hindrene opp i din egen hage. Din hund vil elske agility. Kom godt i gang med agility. Kjøp det nødvendige utstyret for en god start hos Zoopermarked.no  

Hva er agility
Agility er en sport for alle hunder. Agility er samvær, samarbeide og respekt, hund og eier i mellom. Ved å dyrke agility med din hund, øker du kontakten mellom eier og hund på en morsom og utfordrende måte. Agility er en aktivitet som skaper mange timers lek og moro – både for hund og eier.

Hva er klikker trening
Klikker trening handler om å utnytte hundens lyst til å oppnå et gode (godbiter, lek, klapp og ros) til raskere, bedre, morsommere og mer positive resultater i treningen. Klikkertrening er en treningsform som passer for alle treningsdisipliner. Klikkeren brukes til å fortelle hunden nøyaktig når den gjør det, som vi gjerne vil at den skal gjøre. og at det den gjorde, i det øyeblikket, medfører en belønning. Når hunden først har lært at klikk-klikk betyr at nå får den en godbit, er det ingen grenser for hva du kan lære din hund med klikker-trening.

Hundefløyter
En hundefløyte kan brukes til å tilkalle hunden om å komme til deg, på de daglige spaserturene, på jakt eller i forbindelse med hundetrening. Det finnes et hav at hundefløyter å velge i mellom. Hvis du ikke tidligere har brukt en hundefløyte, så velg en fløyte hvor du selv også kan høre signalet. Om vinteren bør du ikke bruke en hundefløyte av metall, da den kan skade tunge og lepper, fordi den kan sette seg fast.  Hos Zoopermarked.no finner du høyfrekvente fløyter med konstant frekvens som muliggjør klare kommandoer. Endelig finner du et utvalg av trillefløyter i metall.

Stort utvalg av munnkurver og munnkurvstropper
En munnkurv eller munnkurvstropp i nylon, kan være en effektiv løsning hvis din hund av sikkerhetsmessige grunner har behov for det. Dessuten kan en munnkurv være en effektiv løsning hvis din hun har en tendens til å glefse etter forbipasserende dyr og mennesker når dere går tur.
Du finner alltid et stort utvalg av munnkurver og munnkurv stropper hos Zoopermarked.no i en særdeles slitesterk kvalitet.

Sikkerhet til hunder

Det er ingen lov som sier at din hund skal sitte fastspent i bilen, men det er likevel en gode idè å beskytte ditt husdyr på denne måten. Om ikke hunden sikres i et transportbur eller sikkerhets sele, risikerer både hund og passasjerer å komme til skade ved en eventuell kollisjon.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.