ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Morsomme og utfordrende leketøy til kaniner og marsvin
Kaniner og marsvin er aktive og lekesyke dyr, som setter stor pris på underholdende og mentalt stimulerende leketøy. Din kanin eller ditt marsvin trenger med andre ord ting de kan klatre på eller under, hoppe omkring, grave og bite i. Samtidig skal du som kanin- eller marsvineier huske på at en kanin eller et marsvin som kjeder seg, ofte blir destruktive. Ved å gi din kanin eller ditt marsvin diverse leketøy som matcher kjæledyrets alder, kjønn og temperament, vil du kunne føle deg sikker på at hjemmet er kanin- og marsvinsikret. Derfor er det mye bedre å gi din kanin eller ditt marsvin for mange leketøy enn for få.
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et spennende utvalg av fargerikt kanin- og marsvinleketøy. Med det rette leketøyet unngår du at din gnager kjeder seg og begynner å skape ulykker, som å bite i sprinklene på buret, velte matskålen eller tisse oppover veggen.  

Slik kan du innrede gnagerburet med spennende kanin- og marsvinleketøy
Du kan gjøre veldig mye for å gjøre gnagerburet interessant. Du kan for eksempel henge opp grønnsaker eller annet fôr i toppen av gnagerburet, eventuelt ved hjelp av en fôrball. På den måten aktiviserer du kaninen, siden den da må stå på bakbeina og bruke en del krefter for å få noe godt å spise. Det er også er god idè å gi din kanin eller ditt marsvin noe leketøy av naturtre som den kan gnage på, uten at du trenger å bekymre deg om dens ve og vel. Huler, tunneler eller hus er også sikre investeringer, siden marsvin og kaniner elsker å gjemme seg. I sommerperioden kan det også anbefales at du gir kaninen din eller marsvinet ditt muligheter for å komme seg litt ut, for eksempel i en løpegård eller liknende med masse skjulesteder og gnage- og gravemuligheter slik står den også på den danske. På denne måten sikrer du deg at din gnager får tilstrekkelig med stimulans.
Når gnageren er utenfor, kan det også være en god idè å plassere litt forskjellig fôr og gnagerbiter rundt omkring i hagen eller i løpegården, slik at kaninen eller marsvinet kan aktiviseres med å lete etter det du har lagt ut. Akkurat som de gjør ute i naturen. Du bør dessuten også gi gnageren din grønnsaker som ikke er skåret ut. På den måten må gnageren din bruke litt ekstra krefter på å bearbeide det.      

Sørg for at din kanin eller ditt marsvin får tilstrekkelig med mosjon
I forhold til kaniners fysiologi, betyr det at de daglig trenger en del mosjon. Får de ikke mosjonen de behøver, så blir de lett overvektige. Dette kan du gi dem gjennom både bevegelse og graving. Hos Zoopermarked.no har vi et hav av spesielle kaninseler, slik at du kan gå tur med gnageren din og derved sikre deg at den får den mengden med mosjon som den trenger. Du bør dog være oppmerksom på at selene krever litt tilvenning. I tillegg til å gå tur med din gnager, kan du også dyrke agility. Det vil si at du lærer din gnager å gjennomføre forskjellige hindringer og utføre ulike øvelser. Hos Zoopermarked, finner du alltid et bredt sortiment av agility-utstyr.  

Finn det rette gnagerleketøyet til kaniner og marsvin her
Hos Zoopermarked, er det rikelig med muligheter for å finne det helt rette leketøyet til nettopp din kanin eller ditt marsvin. Med det rette leketøyet sikrer du deg at kjæledyret ditt holder seg i form, samtidig som du unngår at det kjeder seg. Er du i tvil om hvilket leketøy du skal velge, er det bare å kontakte vår kundeservice. Vi gir deg mer enn gjerne noen tips og råd på veien, så du kan finne akkurat det leketøyet som matcher din gnagers temperament aller best.  

Stort utvalg av fargerike og spennende leketøy til kaniner og marsvin
Hos Zoopermarked, har vi alltid et velassortert utvalg av fargerikt leketøy til kaniner og marsvin. Vi har for eksempel leketøy av naturlige bomullsmaterialer med to treklosser som kjæledyret ditt godt kan bite i og som det kan dytte runnt i buret med nesen. Med et leketau er det også rike muligheter for lek for din gnager. Vårt leketau er laget av rene naturmaterialer som gjør leketauet helt ufarlig for gnageren.  

Leketunneler av pil og kork til kaniner og marsvin
Vi har et hav av tunneler til gnagere i naturlig piletre og kork. Disse tunnelene er perfekte til lek og alle tiders som gjemmested. Ettersom våre gnagertunneler er laget av pil og kork, gjør det heller ikke noe at din kanin eller ditt marsvin gnager på dem. Gnagertunnelene i pil og kork er velegnet til både utendørs og innendørs bruk.  

Treballer med eller uten klokker til kaniner og marsvin
Hos Zoopermarked.no, finner du også treballer med eller uten klokker til kaniner og marsvin. De naturlige treballene er særdeles velegnet som aktivitetsleketøy. Og når vi først snakker om treballer som er laget av naturtre, kan din kanin eller ditt marsvin på en skånsom måte dytte dem med nesen, samt gnage på de, uten at du trenger å frykte for skader. Treballene kan brukes både innendørs og utendørs.  

Morsomme og fargeglade leketunneler i nylon
Skap ekte glede hos din kanin med en leketunnel i nylon. Med en leketunnel, etterlikner du de tunnelene som kaninene er vant til ute i naturen. Din kanin vil elske å gjemme seg i en leketunnel. Og når kaninen ikke bruger den, kan du enkelt folde den sammen og pakke den bort til neste gang. Kjøp din leketunnel online hos Zoopermarked.no og få den levert direkte på døren.  

Kjøp spennende kanin- og marsvinleketøy online hos Zoopermarked
Når du kjøper gnagerbur online hos oss, leverer vi det direkte på døren. Enklere blir det vel neppe å skjemme bort gnageren din. Finner du mot forventning leketøy billigere hos en av våre konkurrenter, så husk at vi har prismatch. Du skal gjøre din prismatch gjeldene senest 14 dager etter handelen. Husk i så fall å sende din kvittering og konkurransens annonse.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.