ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Spennende katteutstyr til både kattunger som voksne katter
Vårt sortiment blir løpende utvidet, hvilket betyr at du alltid vil kunne finne noe nytt og spennende katteutstyr til din katt hos oss. Katter elsker å leke, derfor er det viktig at din katt har mulighet for å holde seg i aktivitet – spesielt når det alene hjemme. Ved å investere i det riktige katteutstyret, skåner du også møbler, potteplanter med mer.   Levering direkte på døren Er du også lei av å drasse rundt på tunge sekker med kattesand, kattefôr og annet utstyr? Få levert kattesand, kattefôr eller annet katteutstyr direkte hjem, helt til døren og spar deg selv for å slepe tunge sekker med deg hjem.

Stort utvalg av tilbehør til katter

Katter er hengivne dyr og som er lette å bli glad i. Men, katter er også aktive dyr og trenger derfor stimuli i hverdagen. For at katten skal få et godt liv, har de behov for tilbehør og utstyr. Vi er overbevist om at du kjenner din katts behov. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi rådgivning i valg av katteutstyr, slik som kattebakker, kattesand, kattesenger, katteleketøy og pleiemidler. Zoopermarked.no kan tilby et stort utvalg i de forskjellige kategorier. Det rette katteutstyret stimulerer katten og gir den en allsidig hverdag.  

Komplett sortiment av katteleketøy

Lek styrker båndet mellom menneske og katt. Katter er lekesyke av natur og trenger å få tilfredsstilt dette behovet. Lek og aktivisering er også med til å styrke kattens ledd og intelligens. Aktiviseringsleketøy kan med fordel benyttes hvis du har en innekatt. Aktiviseringsleketøy er med på å utfordre kattes intelligens gjennom forskjellige utfordringer som ligner de utfordringer som katten naturlig vill bli utsatt for, hvis den for eksempel hadde tilgang til å være ute. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi aktivitetsleketøy i mange forskjellige utforminger og nivåer. Hos oss kan du alltid finne katteleketøy som tilfredsstiller nettopp din katts behov.   Kattunger leker med alt mulig. Vi anbefaler små baller og mus for å aktivisere kattungen. Vi anbefaler også at du holder kattungen borte fra plastposer, snor, og små ufordøyelige produkter. Lek kan også være med til å mosjonere katten og utvikle dens utholdenhet. Har du for eksempel en overvektig katt som trenger å gå ned i vekt, kan 5 minutters lek, hver dag, være med til at katten går raskere ned i vekt og derved også raskere oppnår sin idealvekt.   Hos Zoopermarked.no finner du masse katt tilbehør, slik at du enkelt kan velge et leketøy som passer til akkurat dine og din katts behov. Prøv for eksempel leketøy på en snor og både du og katten vil bli underholdt i timevis. Eller en kunstig mus med pipelyd som er med til å vekke kattens interesse. Og hvis man sprayer litt catnip på musen, kan du være sikker på at kattens interesse er fanget og den ville jakten er rakst i gang. Med en kunstig mus, er det heldigvis leketøyet og ikke en ordentlig mus som blir offer for kattens lek. Når leken er forbi, anbefaler vi at leketøyet fjernes og at det kun benyttes under oppsyn.  

Pleie av katten
I tillegg til riktig fôr og stimulans, har katter også behov et for å bli stelt. Velg det rette kattetilbehøret når du skal velge loppemiddel, kattesjampo eller klosaks. Zoopermarked.no har det komplette utvalget av kattetilbehør. Gå på oppdagelse hos Zoopermarked.no og bli inspirert til å gi din katt den aller beste omsorg. Er din katt mye ute, anbefaler vi at du behandler katten med et loppe- og flåttmiddel hver fjerde uke. Har din katt lang pels, kan det være en fordel å venne den til å få børstet sin pels daglig. Denne børstingen er, i tillegg til å holde kattens pels flott og ren, med til å knytte bånd mellom katt og eier. Vi anbefaler at du gjør pelspleien til en hyggestund og skjemmer den bort med litt ekstra kattesnop. Zoopermarked.no tilbyr mange forskjellige varianter av kattegodbiter, så vi har helt sikkert en kattegodbit som din katt også vil elske.  

Innekatt eller utekatt?
Katter har forskjellige behov for kattetilbehør eller katteutstyr, avhengig av om de har adgang til å komme seg ut eller ikke. En innekatt trenger mer stimulans enn en katt som har anledning til å komme seg ut i det fri og dermed har anledning til både å snuse på bakken og klatre i trær. Utstyret til en innekatt skal derfor nøye velges ut, slik at katten får et inspirerende liv. Med katteseler, er det også mulig å lufte katten, så den kommer seg ut, uten å løpe fritt.

Huskatt eller rasekatt?
Det er alltid interessant å velge en ny katt. Siden katter kan bli helt opptil 15-20 år, er fordi katter nå om dagen kan få så god pleie, at dere alder forlenges. Visse raser er avlet for å fremheve spesielle trekk, som for eksempel, rolige av natur, temperament eller en spesiell pels. Zoopermarked.no har spesialtilpasset katteutstyr som passer til de ulike katterasene – også den helt alminnelige katt.

Fra kattunge til senior – kattens livssyklus
Katter har ulike behov i de forskjelllige stadiene i livet. Kattunger er aktive, lekesyke og fulle av rare spillopper. Kattunger trenger derfor et fôr som er næringsrikt og avbalansert, slik at det møter alle kattungens behov i vekstfasen. Vekstfasen hos en huskatt, er ikke den samme som hos en maine coon, og du bør naturligvis velge et fôr som er tilpasset nettopp din katts rase. Zoopermarked.no tilbyr kattungefôr både til små og store raser. En ung katt derimot, trenger et fôr med mindre energiinnhold. Den eldre katten trenger et fôr som har et lavere energiinnhold. Eldre katter er ikke så aktive som den unge katten og har derfor behov for et fôr som er tilpasset et mindre aktivt liv for å unngå overvekt. Vi tilbyr fôr til både unge og gamle katter, både i tørr og våt form. Katter er ikke alltid like gode til å få i seg nok væske, derfor kan du hjelpe din katt med å få i seg tilstrekkelig med væske ved å supplere dens tørrfôr med våt kost. Våtfôret kan også benyttes som en ekstra snacks på en spesiell dag, som for eksempel på kattens bursdag eller til høytider. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi både tørrfôr og våtfôr fra de kjente merkene, til særdeles fordelaktige priser. Derfor kan du alltid finne et fôr som din kan liker. Har du funnet et fôr som din katt ikke synes noe særlig om, tilbyr vi smaksgaranti på alt vårt tørrfôr.    

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask leveranse og gode priser
Rask leveranse og gode priser
19.03.2018 - Eli K
Fornøyd kunde
Enkelt og greit!
20.03.2018 - Ina Therese Kämpe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.