ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Stort utvalg av lekre kattegodbiter
Her hos Zoopermarked.no, har vi alltid et stort utvalg av bløte kattegodbiter, natursnacks og tannrensende kattegodbiter. Vi har med andre ord mange lekre kattegodbiter som er velsmakende, sprø, fettfattig og tannrensende. Hos Zoopermarked.no kan du derfor alltid finne kattegodbiter som faller i god smak hos din katt. Du kan blant annet benytte kattegodbiter som belønning, enten når du trener med din katt eller bare som litt ekstra hygge.  

Slik trener du din katt

Har du noensinne forsøkt å trene din katt? De fleste vil nok riste på hodet. Katten har fått et rykte for å være vanskelig å trene, da den kun gjør kunster hvis den vet at den får noe ut av det. det er derfor meget viktig at katten alltid har en positiv opplevelse under treningen. Har din katt en yndlings kattegodbit, som du vet den vil gjøre alt for å få? Så velg denne type godbiter under treningen. Er din katt ikke særlig interessert i kattegodbiter, kan du også belønne den med dens yndlings leketøy. Du må aldri straffe katten hvis den gjør noe du ikke ønsker. Katten skal alltid ha en positiv opplevelse av treningen. Gjør katten noe du ikke ønsker, skal du helt enkelt ignorere det. Belønn kun den atferden du ønsker. Hos Zoopermarked.no har vi et stort utvalg av kattegodbiter som egner seg godt til trening.  

Tren din katt ved hjelp av kattegodbiter

Det er viktig at du allerede helt fra du henter din nye katteunge, begynner sosialiseringstrening. For å få en så harmonisk og glad katt som mulig, er det viktig at den helt fra starten av opplever positive erfaringer med fremmede mennesker og spesielt med dyrlegen. For å gjøre opplevelsene så positive som mulig, kan du med fordel benytte kattegodbiter når katten introduseres for nye mennesker. Gi kattens yndlings kattegodbiter til familie og venner når de kommer besøk. Bed dem så om å gi disse kattegodbitene til katten slik at den får et positivt inntrykk av de besøkende. Når du besøker dyrlegen, så ta med deg kattens absolutt beste yndlingsgodbit. Gi disse til dyrlegen og personalet på klinikken og bed dem gi de til katten. Herved opplever katten noe positivt ved besøket. Du kan med fordel ta katten med på hyggebesøk hos dyrlegen, hvor du gjør denne øvelsen uten at katten får et helsesjekk. Ved å gjøre denne øvelsen på katten, kan du hjelpe katten til å forbinde dyrlegen med noe godt. Kattegodbiter kan også med fordel benyttes når du daglig sjekker din katts tenner, ører og øyne. Gjør denne daglige rutinen til kattens favoritt tidspunkt og skjem bort katten med dens favoritt kattegodbiter.  

Gi din katt daglige utfordringer

Sover din katt mye i løpet av dagen og virker det som om det kanskje kjeder seg litt? Katter sover som regel opp til 18 timer i døgnet, så det er ikke unormalt, hvis katten sover mye. Men, hvis du synes at det virker som det kjeder seg i løpet av dagen, kan du med for fordel aktivisere katten ved hjelp av diverse aktivitetsleketøy. Prøv for eksempel en aktivitetsball. Aktivitetsballen fylles med kattens daglige fôr og katten må nå trille ballen for å få ut fôret. Hvis katten ikke virker spesielt interessert i ballen med fôr, kan du også fylle den med godbiter, hvis du bare ønsker å skjemme den bort litt. Så putt noen av kattens yndlings kattegodbiter inn i ballen. Duften av kattens favoritt kattegodbiter vil ganske sikkert fange dens oppmerksomhet og katten vil raskt finne ut hvordan ballen med fôr virker. Prøve for eksempel Vitakraft rolling snack. Denne kattegodbiten kan både fylles i den medfølgende ballen eller du kan bare kaste kattegodbitene direkte til katten. Din katt vil ganske sikkert blir glad for denne formen for lek. Du kan selvsagt også benytte andre av kattens favoritt kattegodbiter for denne type lek. Du kan også legge kattens daglige fôr rundt omkring i leiligheten eller huset, og vil også på denne måten få katten til å bevege seg litt rund i løpet av dagen. For å gjøre katten ytterligere interessert i leken, kan du med fordel blande litt av kattens yndlingsgodbiter.

Skjem bort katten med bestselgeren ”Cat-Sticks”

En kattegodbit trenger ikke alltid å være usunn! De populære Cat-Sticks fra Vitakraft, hører til blant våre mest solgte kattegodbiter og er kjent for å ha et ytterst høyt innhold av kjøtt og derved også et høyt proteininnhold. Katter trenger primært proteiner i deres daglige energiinntak, da kattens muskelmasse herved vedlikeholdes og utvikles. Videre er Cat-Sticks kjent for å ha et lavt kullhydratinnhold, sammenliknet med andre kattegodbiter. Og dette er positivt i det kattens daglige inntak av kullhydrater bør holdes på et så lavt nivå som mulig.

Kattegodbiter med gode tilsettingsstoffer

I tillegg til å tilføre katten energi, kan en kattegodbit også brukes til å lure katten til å få i seg for eksempel malt eller gjær, som har gode egenskaper i forhold til mage- og tarmsystemet, samt pels. Ved å gi malt, hjelper du din katt til å fordøye hår vesentlig bedre og er således med til å skåne mage- og tarmsystemet markant. Alternativt kan man også gi kattegodbiter som har en tannrensende effekt. Det er ingen katter som er like og hver katt har sin preferanse til kattegodbiter. Noen katter foretrekker bløte godbiter, hvor andre foretrekker harde godbiter. For å finne frem til hvilken type godbiter som din katt foretrekker, anbefaler vi at du prøver litt forskjellig. Hos Zoopermarked.no, finner du mange forskjellige typer kattegodbiter og alltid til priser som passer alles lommebøker.

Fordelaktige priser

Kattegodbiter er en vare som man som katteeier kommer til å bruke mange av. Det er vi hos Zoopermarked.no klar over, derfor tilbyr vil særdeles konkurransedyktige priser på kattegodbiter, slik at du alltid har råd til å kjøpe masse godbiter til å kjemme bort katten med.  

Naturgodbiter til katten

Er din katt lite for godbiter av kjeks, kan du hos Zoopermarked.no naturligvis også finne naturgodbiter til katten. Prøv for eksempel laksegodt fra Henne Pet. Disse godbitene er helt naturlige og har et høyt innhold av omega 3 og 6. Kattegodbitene har en knasende konsistens og dufter kraftig av laks. Godbitene kan med fordel benyttes som treningsgodbiter da de er enkle å dele i flere biter.  

Vær forsiktig med å gi for mange godbiter

Akkurat som med fôr, skal du passe på at du ikke gir katten for mange godbiter. For mange kattegodbiter på daglig basis, kan føre til overvekt hos katten.  

Stempelkortordning på kattegodbiter

Hos Zoopermarked.no, kan du samle på stempler hver gang du kjøper kattegodbiter. Kjøper du for eksempel 90 stk. Vitakraft mini Cat-sticks innen 18 måneder, gir vi bort 10 stykker gratis. Du trenger ikke kjøpe alle 90 stykkene på en gang, du skal bare huske å være logget inn som medlem når du foretar kjøpene dine.  

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi
Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.