ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Alle former for katteleker
Zoopermarked.no, tilbyr mange forskjellige typer katteleker. Vi har katteleker, katteutstyr og kattetilbehør til alle kattestørrelser. Gå på en liten opptakelsesferd på siden denne og la deg inspirere – din katt vi elske noe nytt leketøy og utstyr. Generelt tiltrekkes de fleste katter av bevegelse, siden katten er et rovdyr. Vi vil derfor anbefale at du benytter en fiskestang / ertepinne, når du gjerne vil delta i leken sammen med katten din. Foretrekker katten å leke alene, kan vi anbefale en plysjmus og diverse baller som et opplagt valg av leketøy. Eller kanskje du bare synes at katten din fortjener å skjemmes bort litt? Så kan en ny katteleke med fordel være et opplagt valg. Viser det seg at den nyinnkjøpte katteleken ikke vekker noen særlig interesse hos katten, kan vi anbefale at du sprayer catnip / baldrian på katteleken. Dette vekker ofte begeistring hos langt de fleste katter. Kjøp ditt nye katteutstyr hos Zoopermarked.no  

Katter er begeistret for kunstige mus
Mange av de norske kattene lever som innekatter. Derfor er det viktig å aktivisere katten slik at den får den mosjonen det trenger. For å unngå overvekt hos din katt, hjelper det at katten bare er godt aktiv i minimum 5 minutter om dagen. Innfør derfor et spesielt tidspunkt hver dag, hvor du og katten har leketime. Katter er spesielt glade i kunstige mus. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et stort utvalg i morsomme kunstige mus i plysj, med kort eller lang pels, som din katt vil kunne leke lenge og ofte med. I naturen jager katter mus og fugler. En kunstig mus vil således stimulere kattens jaktinstinkt. Katter er utrolig begeistret for kunstige mus.  

Ertepinner og fiskestenger
Bredt utvalg av ertepinner og fiskestenger hos Zoopermarked.no. Vi har ertepinner og fiskestenger i et hav av farger med baller, fjær og kunstige mus. En ertepinne eller fiskestang gir din katt avveksling i hverdagen. Med en ertepinne eller fiskestang kan du leke med katten uten å bli klort!  

Katteleker med katteurt
Katteurt er bladene på planten Nepeta Cataria og har en duft som holder utrolig lenge. Katter elsker katteurt. Det er spesielt denne særlige duften de fleste katter reagerer på. Katteurt kan også benyttes til å gi nytt liv til kattens gamle leker. Påfør bare et par dråper og du vil kunne se at katten livner opp og får fornyet interesse for katteleken sin. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et bredt utvalg av katteleker med katteurt som vil holde katter beskjeftiget i timevis. Vi har katteleker med katteurt i et hav av farger, former og materialer.  

Spennende utvalg av aktivitetsleker til katter
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av aktivitetsleker til lekesyke katter. Med en korrekt katteleke, stimulerer du kattens jaktinstinkter og forhindrer at den kjeder seg. Vi tilbyr et spennende utvalg av aktivitetsleker som du og katten kan være sammen om. Vi tilbyr også aktivitetsleker som kan holde katten beskjeftiget en stund på egen hånd. Aktivitetsleker medfører at du får en glad, sunn og avbalansert katt som ikke er understimulert. Med en avbalansert katt unngår du at katten skaper ulykker i hjemmet. Aktivitetsleker stimulerer kattens sanser og instinkter for å undersøke og jakte, samtidig som kattens intellekt utfordres.  

Aktivitetsleker fra Catit

Catit produserer aktivitetsleker til katter i høy kvalitet. Aktivitetsleker motiverer din katt til å bruke sine medfødte instinkter. Ved hjelp av lekre godbiter, kan du stimulere katten til å lære ferdigheter som for eksempel å flytte puslespillbrikker. Synes du at katten din spiser fôret sitt for raskt? Da kan du forsøke med fôrlabyrinten fra Catit. Fôret legges øverst i fôrlabyrinten og katten skal herfra jobbe for å få fôret ned i skålen som er plassert i bunnen av labyrinten. Katten blir herved aktivisert og utfordret. Catit fôrlabyrint har et sklisikkert underlag, og dermed unngår du at katten dytter labyrinten rundt omkring. I tillegg til fôrlabyrinten kan du også kjøpe Catit speed, lekesenter, massasjesenter, gress stasjon og kloresenter. Alle disse produktene kan settes sammen på kryss og tvers, så du selv kan designe den utgaven som passer til din katts behov best. Kort sagt, hos Zoopermarked.no, finner du katteleker, katteutstyr og kattetilbehør til alle kattens behov.

Katteleker i et hav av farger, former og materialer
Finn den katteleken du ikke ante at du manglet, her. Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av skumballer, plastikkballer, pelsballer med eller uten klokke, samt søte bamser i bløt plysj. Katten vil elske å få noen nye og spennende leker. 

Katteleker fra Trixie
Trixie tilbyr et stort utvalg av katteleker, katteutstyr og kattetilbehør. Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av Trixies sortiment og vi utvider hele tiden vårt utvalg av katteleker. Du kan ganske sikkert finne noen katteleker som faller i god smak hos din katt. Fra Trixie finner du også den populære serien Cat Activity aktivitetsleker til katter. Denne serien er laget av hard plast og er derfor enkel å rengjøre etter bruk. I serien finner du et hav av forskjellige produkter som alle utfordrer katten og tilfredsstiller dens behov for aktivisering.  

Nina Ottosson aktivitetsleker
Aktivitetsleker fra Nina Ottosson utfordrer kattens naturlige instinkter. Mix Max Puzzle er et aktivitetsleker i tre forskjellige vanskelighetsgrader. Disse Puzzels kan enkelt settes sammen, så du selv kan mikse sammen, alt etter kattens behov og evner. Gjem noen av kattens favoritt godbiter i Mix Max Puzzle og din katt vil bli aktivisert og utfordret mentalt. Når du introduserer katten for aktivitetsleker, anbefaler vi at du de første gangene hjelper katten med å løse oppgaven. Når katten er fortrolig med den nye aktivitetsleken, kan du overlate løsningen til katten selv. Vi anbefaler at katten kun holder på med aktivitetsleken under oppsyn. Leketøy kan benyttes av alle katter.  

Finn den perfekte leken til din katt
For oss i Zoopermarked.no, er det viktig at katten er glad og fornøyd. Derfor tilbyr vi et stort sortiment innenfor katteleker, katteutstyr og kattetilbehør, slik at du alltid vil kunne finne den perfekte katteleken til din katt og som oppfyller dens behov for aktivisering og lek. Er du i tvil om hvilket produkt du skal velge, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Vi vil på best mulig måte guide deg til det helt riktige produktet som passer til kattens behov.      

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi
Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.