ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

VOKSEN KATTEFÔR ALL CATS KATTEMAT
15 KG
Pris pr. kg NOK 18,67
ALDER: 1 ÅR -
ALL CATS KATTEMAT
(5710535780050) Populær
 
NOK 280,00
Krav til kattemat?
Katter trenger kattemat som inneholder kullhydrater, fett og proteiner i en optimal balansegang, avhengig av hvilken fase din katt er i. Denne balansegangen påvirkes i tillegg av kattens rase og fysiske tilstand. Det kan for eksempel være at din katt er kastrert eller sterilisert (nøytralisert), eller er overvektig, hvilket stiller spesielle krav til kattemat. Hos Zoopermarked.no er du alltid velkommen til å kontakte oss for å få gode råd og veiledning, slik at du velger det den riktige kattematen nettopp til din katt. Derved sikres din katt en optimal sunnhet og velvære.  

Hvor i livet er din katt?
Når din katt er i livets første fase som kattunge, trenger den store mengder fett og proteiner til optimal oppbygging av kattens muskulatur. Det er helt avgjørende at kattematen i kattungestadiet er optimal i denne perioden, da en god og ordentlig oppbygging av muskulatur nettopp skjer på kattunge stadiet og er særdeles vanskelig å innhente senere i kattens liv. Når katten har blitt voksen, skal man vedlikeholde den allerede oppbygde muskulatur, og derfor skal kattemat til voksne katter inneholde et lavere energiinnhold per pille enn hva en kattunge har behov for. I kattens gylne år som eldre katt, skal katten derimot ha et høyere energiinntak, da en eldre katt har vanskeligere for å oppta matens energi. På den måten forhindres underernæring. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi også et variert utvalg at kattemat til alle faser av din katts liv.  

Er din katt kastrert eller sterilisert?

Når din katt enten blir kastrert eller sterilisert (nøytralisert), endrer kattens behov seg vesentlig. I forbindelse med en nøytralisering opplever katten en endring i stoffskifte og er derfor ekstra utsatt for å bli overvektig. Derfor inneholder kattemat til nøytraliserte katter et lavere energiinnhold. Videre drikker og urinerer en nøytralisert katt dessuten mindre enn en ikke nøytralisert katt og opplever derfor oftere urinveisproblemer. Kattemat til nøytraliserte katter er derfor tilpasset denne situasjonen med en optimal mengde av salt og mineraler. Videre er kattemat produsert slik at kattens urin holder seg på et lavt pH-nivå, hvilket minsker risikoen for urinveisproblemer, som blant annet krystalldannelse, markant.

Trøbler din katt med hårballer og dårlig ånde?
Katter opplever noen ganger å være sterkt preget av hårballer og at disse kan sette seg fast i fordøyelsessystemet med noen ganger fatale følger. Katter er av natur særdeles renslige dyr og bruker adskillelige timer om dagen på rengjøring og vedlikehold av sin pels, hvorfra hårballer oppstår. Dannelsen av hårballer kan dog ved hjelp av riktig mat, minskes markant og risikoen for alvorlige følger minskes deretter. På samme måte kan dårlig munnhygiene gjennom korrekt mat reduseres. Du kan eventuelt prøve, Royal Canin Oral Care, eller, Hill´s Oral Care.  

Hud- og pelsproblemer kan enkelt behandles
Plages din katt med hud- eller pelsproblemer? Zoopermarked.no fører et bredt sortiment av kattemat som inneholder store mengder av omega 3 & 6 oljer. Disse oljene gir din katt en smidig og glansfull pels som sikrer optimalt velvære for din katt.  

Motvirker allergiske reaksjoner

Korn er ofte en medvirkende årsak til allergiske reaksjoner hos din katt som kan gi utslag i dårlig og treg mage, samt kløe og irritasjon i huden: Årsaken til dette, er at katten har problemer med å bryte ned lagermidd som uunngåelig finnes i alt korn. Som noe nytt, kan Zoopermarked.no tilby kornfri kattemat i høy kvalitet fra Taste of the Wild, Kingsmoor og ZiwiPeak. Ved å velge denne type mat, kan du være med på å forhindre allergiske reaksjoner hos din katt.

Til den kresne katt

Alle katteiere har sikkert opplevd situasjonen hvor ens katt nekter å spise det de får servert av mat. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi mangeartede smaksvarianter, slik som kattemat basert på kylling, fisk og lam og du kan derfor tilby katten en variert smaksopplevelse, hvor du minsker risikoen for at katten avviser maten. Zoopermarked.no tilbyr smaksgaranti på store deler av vårt sortiment av kattemat, hvilket innebærer at du kan returnere maten og få refundert kjøpsbeløpet. På denne måten tar du ingen risiko, hvis katten din ikke skulle synes at maten er interessant nok.  

Mat til den drektige eller diende katt

For en katt i lykkelige omstendigheter – en drektig eller diende katt – er det uhyre viktig at kattemoren får tilført et ekstraordinært tilskudd av energi gjennom kosten, da graviditet og diegiving er særdeles fysisk krevende for kattemoren. Hvis moren ikke er fysisk tilpass, får ungene det unektelig vanskeligere med å oppnå en god start på livet.  

Best pris og helt til døren

Vi har et bredt sortiment av kattungemat, voksenmat, seniormat, samt spesialmat til for eksempel steriliserte, overvektige eller drektige katter i alle prisklasser. Maten blir til og med levert direkte til din dør, slik at du slipper å transportere maten hjem fysisk fra en butikk. Enkelt og greit!

Royal Canin, Hills, Eukanuba, Arion

… Vi fører alle de kjente merkene, så du kan finne kattemat som oppfyller akkurat nettopp din katts ernæringsbehov.  

Kattemat
… og hva jeg skal velge? Det finnes utrolig mange forskjellige typer og merker innenfor kattemat. Så det kan noen ganger være en utfordring for den alminnelige forbruker å velge den beste kattematen, samtidig som den skal være rimelig. Som hovedregel er det alltid en god idè å gå etter kattemat som gir katten en skinnende pels, har et ernæringsmessig optimalt innhold, samt gir en sunn fordøyelse. Og kattemat er ikke bare mattemat. Katter er mer rovdyr enn hunder og har derfor et annet behov for ernæring. Man kan for eksempel ikke gi katten fôr som er beregnet til hunder. Heller ikke bare fordi hundefôret er billigere. Husk at du hos Zoopermarked.no alltid kan finne billig kattemat. Vi har den beste kattematen til de beste prisene. Du kan handle kattemat online her på Zoopermarked.no.  

Den beste kattematen

Hva som er den beste kattematen, er det mange meninger om. Generelt består den dyrere kattematen av dyrere råstoffer og ingredienser enn den billige kattematen. Det sier seg selv: Kvalitet koster. Samtidig, ikke helt! For ofte kan du kjøpe billig kattemat online hos Zoopermarked.no. Vi har mange gode tilbud og på den måten får du jo råd til å kjøpe kvalitetskattemat på tilbud. En annen faktor som også spiller inn når det gjelder valg av kattemat er din katt. Hvis den er litt kresen, hjelper det lite om du kjøper dyr eller billig kattemat. Så her er det nok best å følge kattens smak. Den beste kattematen, er den som gjør katten glad.  

Kjøp kattemat online

Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe kattemat online – hele døgnet og hele året rundt. Web-butikken er alltid åpen og frister med både den beste kattematen og den billigste kattematen. Her finner du alle de kjente merkene – og noen mindre kjente. Zoopermarked.no har kattemat i alle prisklasser og i alle kvaliteter. Og vi har alltid et godt tilbud på kattemat til deg og din beste venn. Vi har kattemat i alle størrelser, slik at du kan velge akkurat den størrelsen som passer deg best. Og kjøper du for mer enn 399 kroner, får du levert den beste kattematen helt frem til døren – helt uten omkostninger.  

Kattemat på tilbud
Hos Zoopermarked.no finner du alltid gode tilbud på kattemat. Utover å spare penger på kattemat, får du som medlem av Club Zoopermarked også 4 % i bonus. Videre har vi mengderabattordninger. Kjøp fler og spar mer. Samtidig er det enkelte merker kattemat som inngår i vårt stempelkort ordning. Det vil si at du for eksempel får den 10 ende pose gratis. Alt i alt betyder det at du kan spare mange penger, samtidig som du får den beste kattematen billig.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi
Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.