ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
SUPER CLUMP COMPACT KATTESAND SUPER CLUMP KATTEGRUS
15 KG
COMPAKT FINKORNET
SUPER CLUMP KATTEGRUS
(778466080156)  
 
NOK 146,00
SILIKAT LAVENDEL KATTESAND VITAKRAFT MAGIC CLEAN..
5 L
STERKT SUGENDE SILIKAT
VITAKRAFT MAGIC CLEAN KATTESAND
(4008239308740)  
 
NOK 61,00
SILICAT KATTEGRUS VITAKRAFT MAGIC CLEAN..
5 L
KRAFTIG SUGENDE SILICAT
VITAKRAFT MAGIC CLEAN KATTESAND
(4008239140357)  
 
NOK 61,00
SEPIOLITH KATTESAND CATSAN KATTESAND
10 L
SUGENDE KATTEGRUS
CATSAN KATTESAND
(4008429694608)  
 
NOK 73,00
COMPACT KLUMPENDE KATTESAND EXTREME CLASSIC KATTES..
14 KG
COMPACT FINKORNET MED BABYPUDDER
EXTREME CLASSIC KATTESAND
(0777979180148)  
 
NOK 158,00
COMPACT KLUMPENDE KATTESAND EXTREME CLASSIC KATTES..
14 KG
COMPACT FINKORNET UTEN BABYPUDDER
EXTREME CLASSIC KATTESAND
(0777979182142)  
 
NOK 158,00
Kattesand til konkurransedyktige priser
Som hovedregel, anbefales det at du rengjør kattebakken grundig annenhver dag og at du fyller på frisk kattesand daglig, når klumpene er fjernet. Det finnes imidlertid et hav av forskjellige typer kattesand på markedet. Hos Zoopermarked.no finner du for eksempel kattesand med eller uten lukt, store eller små perler og fin eller grov kattesand. Mange katteeiere foretrekker imidlertid sammenklumpet kattesand, da disse gjør det enklere å rengjøre kattebakken. Andre katteeiere anbefaler kattesand med duft, da dette kan minske sjenerende lukt. Hvis din katt ikke er så begeistret for den tradisjonelle kattegrusen, tilbyr vi også kattegrus av plantefibre. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et stort utvalg av kattesand til konkurransedyktige priser. Husk; Vi leverer kattesand direkte til din husstand, så du slipper å drasse rundt på store og tunge poser med kattesand. Det kan vel neppe bli enklere. Det er viktig at din katt bruker kattebakken. Hvilken type kattesand avhenger av din katt? Nedenfor kommer noen gode råd for hvordan du skal velge den riktige kattesanden og hvordan du holder bakken attraktiv for katten.  

Hold kattebakken ren

Hvis du vil at din katt skal bruke kattebakken, er det viktig at den opplever den som et rent sted. Bakken skal derfor rengjøres og skiftes med jevne mellomrom og etter behov. Det er viktig å bruke et tykt lag kattesand for å oppnå optimal virkning. Vi anbefaler derfor at man fyller opp bakken med 5 cm. Det er viktig at man fjerner alle klumpene hvis man benytter klumpende kattesand, flere ganger om dagen. Ved å fjerne klumpene jevnlig fra bakken, vil den hele tiden fremstå frisk og ren. Hvis det er nødvendig, fylles kattebakken daglig opp med litt ny kattesand, slik at det alltid er minimum 5 centimeter sand i bakken. Det kan være nok å rengjøre bakken i bunnen og fylle opp med helt ny grus 1-2 ganger om måneden, alt ettersom hvilket merke kattesand og type man benytter.

Rens kattebakken i forhold til hvilken type sand du bruker

Er den klumpete kattesanden i en god kvalitet, er det enkelt å fjerne klumpene med liten skje etter at du har ristet kattebakken. Ikke-klumpende kattesand i god kvalitet kan holde i opptil 1-2 uker uten å bli skiftet. Her tørker fast avføring raskt og kan enkelt fjernes fra kattebakken, mens kornene som har sugd opp urin, synker til bunns. Man rister kattebakken av og til, slik at øverste lag alltid er tørt og friskt.  

La katten selv velge sand

Forskjellige katter foretrekker forskjellige typer kattesand. Man bør derfor prøve seg frem. Har man langhårede katter, kan det være en fordel å benytte en type kattegrus med babypudder i. Babypudderet avhjelper at grusen henger seg fast i den lange pelsen på katten og i stedet forblir i bakken. Vi anbefaler ved valg av kattesand, at man begynner i den billige enden og med vekt på de egenskaper man synes er viktigst. Har man flere katter, kan det være nødvendig å bruke forskjellige typer sand i bakkene.  

Bruk eventuelt flere typer kattesand

Noen katteeiere blander forskjellige merker sand for å få den helt riktige virkningen til den beste prisen – at man for eksempel kan blande klumpende med ikke-klumpende sand. Hos langhårete katter, henger noen typer kattesand seg fast i pelsen og blir dratt ut fra kattebakken. Til kattunger, kan det være en god idé å bruke en form for naturstrø i begynnelsen, da de kan finne på å spise sanden - klumpete sand og en liten kattunges mage, er ingen god kombinasjon.

Husk å vaske hender

Det er viktig å vaske hender når man har vært i kontakt med kattesand – det gjelder spesielt for gravide (spør på apoteket etter mer informasjon). Mange bruker engangshansker under rengjøringen. Man skal aldri skylle kattesand ut i toalettet, da dette kan føre til forstoppelse i avløpet.

Zoopermarked.no har et kjempeutvalg av forskjellige typer kattesand

Eldorado Fresh Pearls absorberer væske og lukt! Du trenger kun å fjerne ekskrementene. Det er veldig enkelt å håndtere. Økonomisk i bruk. Kun 1 av 8 deler går tapt i forhold til leiresand. Lukt- og giftfritt. Millioner av mikroskopiske porer i hvert enkelt korn suger omgående opp væsken som en svamp. Lukt og urenheter fanges opp. Slutt med våt urinleire. Fresh Pearls holder luften og omgivelsene rene. Den spesielle formen og størrelsen av de enkelte korn i Fresh Pearls, gjør at det ikke klistrer seg i kattens pels og poter og det er ikke noe støv som irriterer kattens øyne og nese. Fresh Pearls er et naturprodukt, fri for gift og miljøvennlig.  

Vitakraft Compact Ultra

Super økonomisk klumpende bentonitt strø. Ekstremt god sugeevne. Alt flytende blir straks samlet i faste klumper. Klumpene kan etterpå enkelt fjernes og det etterfylles med litt strø.  

Extreme Classic

Hygienisk og super absorberende. Klumper øyeblikkelig, støvfri og 100 prosent naturlig. Fyll 8-10 cm., i bakken og kast aldri noe ut.

SuperClump

Klumpende kattesand. Fint som sand. Med babypudder som minsker sjenerende lukt.  

Vitakraft Magic Clean

Ekstremt god sugeevne. Super økonomisk. Varer i opp til 4 uker for en katt.  

SuperKat kattesand

Kjennetegnes ved flere gode egenskaper:
  • Forhindrer lukt gener
  • Klumper straks
  • God sugeevne
Everclean
Ekstra kraftig klumpende og fremstilt for å være luktfri for katter (og mennesker!), som er følsomme overfor lukt.  

Ultra Clump

Ekstra stor absorberingsevne Hurtig klumpende egenskaper – begrenser sjenerende lukt Kun klumpene fjernes – sparsomt forbruk Ekstra kompakt klump – lettere rengjøring av kattebakken  

Vitasan

Kraftig absorberende kattesand av hvit sand og kalk. Granulat av kalsium hydro-silikat, absorberer væsken øyeblikkelig som en svamp.  

Cat's Best Øko Plus kattesand

Er 3 ganger så drøy som alminnelig kattesand, fordi vesken blir bundet effektivt sammen av de naturlige plantefibrene. Cat's Best Øko Plus, er meget økonomisk i bruk, siden den kan brukes mer sparsomt enn annen kattesand.  

Catrine kattesand

Har enestående egenskaper på en lang rekke områder som klumping, luktreduksjon, absorberingsevne og ikke minst økonomi. Dette er markedets drøyeste kattesand.  

Canada Litter kattegrus

Øyeblikkelig klumping – klumpene er solide og faller ikke fra hverandre, hvilket gjør det enklere å fjerne de. Samtidig er den raske klumpingen av sanden med på å minske sjenerende lukt. Kattesanden inneholder en liten del babypudder for ytterligere å minske eventuell ubehagelig lukt.  

Zoopermarked.no har et kjempestort utvalg av kattesand

Og selvfølgelig til markedets beste priser.  


Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.