ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Mange forskjellige muligheter for å ligge trygt og godt
Hos Zoopermarked.no, finner du et kjempeutvalg av senger, madrasser, tepper, puter, køyer, huler og tunneler. Alt du kan tenke deg av muligheter for å kunne skape de beste og tryggeste omgivelser for din beste venn.  

Stort utvalg av praktiske, bløte og flotte kattesenger

En katteseng gir din katt et fristed, hvor den kan hvile og kose seg. Katter trenger små trygge kroker og gjemmesteder, hvor de kan føle seg trygge og vel tilpass. De fleste katter foretrekker et rolig sted når de skal hvile seg eller sove. De fleste katter bruker mange timer i døgnet på å sove og slappe av. Og omgivelsene hvor de sover og hviler er ikke uten betydning. Vi anbefaler derfor at du finner et rolig, lunt sted, hvor din katt kan være helt uforstyrret.
Hvis du vil sikre deg at din katt har sitt eget lille oppholdssted, er det viktig at den kan ha dette stedet bare for seg selv. Det er viktig at katter har sitt eget teppe, seng eller hule, hvor de kan føle seg helt trygge.  
Hos Zoopermarked.no finner du mange forskjellige og spennende tilbud på hvordan du kan sørge for at din katt har et godt sted å sove eller hvile seg. Så slipper du forhåpentligvis for å kjempe om hvem som har enerett til en plass for eksempel i lenestolen eller i sofaen. Den riktige kattesengen gir din katt følelsen av trygghet. Og hos Zoopermarked.no har vi kattesenger og huler i mange forskjellige modeller, farger og materialer. Din katt fortjener en god katteseng. Hos Zoopermarked.no har vi et bredt utvalg av kattesenger fra Trixie, Rogz og Party Pet.

Flotte og praktiske radiatorkøyer

Katter elsker å legge seg og sove på steder hvor det er lunt og varmt. Hos Zoopermarked.no, har du mulighet for å kjøpe smarte radiatorkøyer. Våre radiatorsenger er bare til å montere på radiatoren hjemme, slik at din katt alltid har et lunt og hyggelig sted å hvile seg.
  Sengene er samtidig praktiske, siden de nesten ikke opptar noen plass i rommet og de tar heller ingen gulvplass. Zoopermarked.no har flere forskjellige design å velge mellom og din katt vil ganske sikkert glede seg til å bruke den neste gang den ønsker seg en hvil.
Hos Zoopermarked.no finner du bløte og praktiske radiatorkøyer som holder katten varm gjennom vinterhalvåret. Våre radiatorkøyer er enkle å montere og passer til både store og små katter. Radiatorkøyene tar minimalt med plass og kan enkelt også monteres på en dør. Hos Zoopermarked.no fører vi et bredt utvalg av radiatorsenger fra Trixie.  

Lekre tepper til katter
Hos Zoopermarked.no finner du bløte og behagelige tepper som katten vil elske å ligge på. Kattetepper kan brukes på flere forskjellige måter. De kan for eksempel legges over møblene. Dermed beskytter du møblene og katten har samtidig et varmt og trygt sted å hvile seg. Du kan også bruke teppene direkte på gulvet.
Det gir et godt varmeunderlag på et ellers kaldt gulv. Kan også brukes i bilen. Bløte tepper fås i flere størrelser og varianter, fra blandt annet Trixie. Gled din katt med et bløtt teppe fra Zoopermarked.no.  

Bløte katteputer og madrasser

Katter elsker å ha det bekvemt og hyggelig! Derfor er det viktig at du som katteier innretter en behagelig soveplass til din katt, hvor den kan slappe av.
Vi anbefaler at du finner et lunt og rolig sted i huset, hvor katten kan få sitt eget uforstyrrede sted. Katten skal naturligvis også ha en plass hvor den kan ligge sammen med familien. Det er også viktig at katten har en rolig plass, hvor den kan trekke seg tilbake og få være i fred. Hos Zoopermarked.no, finner du flotte og utrolig bløte katteputer, samt madrasser i en mengde farger og design. Med en kattepute eller madrass, vil din katt alltid ligge bløtt, varmt og behagelig.
Hos Zoopermarked.no fører vi katteputer og madrasser fra alle de kjente produsentene, som Trixie, Rogz, Catrine og Party Pet. Zoopermarked.no har et kjempeutvalg i katteputer og madrasser til priser som matcher hver en pengepung.  

Kattehuler
Katter liker å legge seg på steder hvor de slipper å bli forstyrret. De gjemmer seg gjerne i kattehuler da det gir dem en følelse av trygghet og velvære. Og hvem ønsker ikke det for sitt søte kjæledyr. Hos Zoopermarked.no, har vi et kjempeutvalg av flotte og bløte kattehuler, hvor din katt både kan leke, gjemme seg eller bare sove.
Hvis du gjerne vil sørge for at din katt alltid kan finne et sikkert og hyggelig sted å sove, så har vi hos Zoopermarked.no et stort utvalg av forskjellige kattehuler som passer godt både i stuen og andre steder. De forskjellige kattehulene fås i flere ulike varianter og størrelser. Felles for dem alle er at de er utformet med henblikk på at skape et trygt og behagelig sovemiljø, for både store og små katter. Kattehuler hos Zoopermarked.no får du fra Trixie og Catrine.  


Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.