ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Katteskåler i et hav av farger, materialer og design
Det er forskjellig om din katt foretrekker sin skål i plast, melamin, keramikk eller stål. Alle katter er forskjellige, derfor har vi et stort utvalg i katteskåler i ulike materialer og størrelser. Vil tilbyr katteskåler fra forskjellige leverandører og har derfor et bredt utvalg i design. Du har derfor store muligheter til å finne akkurat den katteskålen som matcher ditt og din katts behov.

Skålunderlag til beskyttelse av gulvet
Det er en god idé å investere i et skålunderlag til kattens mat- og vannskåler. Noen katter liker nemlig veldig godt å ta maten ut av skålen for å spise på gulvet. Hvilket i lengden kan bli et irritasjonsmoment for noen katteeiere, da dette resulterer i ekstra rengjøring av gulvet. Med et skålunderlag unngår du at gulvet blir skittent. Et skålunderlag er enkelt og raskt å gjøre rent – det skal bare tørkes av med en fuktig klut.
Hos Zoopermarked.no, finner du derfor et bredt utvalg av forskjellige skålunderlag som beskytter gulvet mot både slitasje og matrester. Vi anbefaler et skålunderlag siden dette er praktisk og enkelt å rengjøre. Hos oss finner du mange flotte og morsomme skålunderlag i plast. Her på siden kan du finne dekorative, slitesterke og sklisikre skålunderlag som skåner og beskytter gulvet. Velg gjerne et skålunderlag som matcher din katts personlighet.

Enkelt med en fôr- og vannautomat
I tillegg til de klassiske fôrskålene og vannskålene, finner du også et bredt utvalg av vann- og fôrautomater. Ved å investere i en vann- eller fôrautomat, sikrer du at din katt alltid har friskt vann og fôr tilgjengelig – også når du ikke er hjemme. Hos Zoopermarked.no, finne du et bredt utvalg av de beste vann- og fôrautomater som finnes på markedet. Vi har vann- og fôrautomater til katter i mange flotte farger og design. Våre vann- og fôrautomater er med andre ord ikke bare praktiske, men også flotte å se på. Det vil gi deg langt mer frihet i hverdagen som katteeier. Husk alltid å rengjøre kattens vannautomat grundig, da det ellers kan samle seg masse bakterier.
Er du i tvil om hvilken type katteskål du skal velge, hjelper vår kundeservice deg gjerne.

Plassering av kattens fôr- og vannskål
Vi anbefaler at du setter kattens fôr- og vannskål sentralt i kattens territorium. Det er viktig at skålene ikke er plassert for tett på kattens kattebakke, da katter ikke bryr seg spesielt om dette. Samtidig er det viktig å sette kattens fôr- og vannskål et rolig sted, hvor katten føler seg trygg og kan få mulighet til å spise i fred og ro. Har du også en hund i hjemmet, kan det være en fordel å sette kattens fôr- og vannautomat oppe på et bord hvor hunden ikke kommer til. På den måten sikrer du at katten har sitt fôr i fred og ikke blir forstyrret.

Oppbevaring av fôr
Er du lei av å oppbevare upraktiske poser med fôr, så kikk nærmere her. Hos Zoopermarked.no, finner du et utvalg av smarte beholdere til oppbevaring av fôr. Vi har fôrbeholdere i flere forskjellige størrelser og farger. Med en fôrbeholder kan du oppbevare fôret tørt og godt. Kjøper du store poser med fôr, anbefaler vi at du heller omkring 2 kg over i en separat fôrbeholder som du tar av daglig. Den store sekken lukkes godt sammen og plasseres tørt og mørkt, for eksempel i et skap. På den måten sikrer du at fôret holder seg friskt og innbydende og unngår å bli tørt og kjedelig.

Praktiske dobbeltskåler
Alle katter har behov for både en mat- og en vannskål. Så hvorfor ha flere skåler stående, når man kan klare seg med en? En dobbeltskål har plass til både kattens fôr og vann. Ved å velge en dobbeltskål, slipper du for å ha flere katteskåler stående på gulvet. Vi tilbyr et utvalg av flotte og praktiske dobbelskåler til din katt i et hav av farger og mønstre. Dobbelskålene finnes i forskjellige størrelser og materialer, med eller uten gummikant. Velg mellom dobbeltskåler i plast og rustfritt stål. Fordelen ved en dobbeltskål i rustfritt stål er, at denne typen skål kan gå oppvaskemaskinen og dermed lette å rengjøre.

Fargerike plastskåler
Stort utvalg av fargerike plastskåler i mange forskjellige design og størrelser hos Zoopermarked.no. Flere av plastskålene har gummikant, slik at de ikke sklir rundt når katten spiser eller drikker. En plastskål er dessuten lett å rengjøre. En plastskål uten gummikant kan også med fordel benyttes utendørs i for eksempel en kattegård.


Flotte keramikkskåler
Vi tilbyr et stort utvalg av eksklusive matskåler og vannskåler i keramikk. Hos Zoopermarked.no, finner du mange flotte keramikkskåler til katter i flotte og unike design med søte og morsomme motiver. Den høye egenvekten gjør keramikkskålene stabile og vanskelige å skyve rundt. Herved unngår du at mat- eller vannskålene sklir rundt når din katt drikker eller spiser. Keramikkskåler er dessuten utrolig enkle å rengjøre på grunn av glasseringen.


Vann- og matskåler i rustfritt stål
En vann- eller matskål i rustfritt stål, er en elegant løsning som passer inn i de fleste hjem. Mange velger en mat- eller vannskål i rustfritt stål fordi den er enkel å rengjøre. Fôr- og vannskåler i rustfritt stål, tåler også en omgang i oppvaskemaskinen. Samtidig setter ikke bakterier seg så godt fast i skåler i rustfritt stål.
Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av vann- og matskåler i rustfritt stål i forskjellige størrelser med eller uten gummikant. Ved å velge en skål med gummikant, unngår du at vann- eller matskålen sklir rundt, mens katten spiser eller drikker.
Husk alltid å tømme og rengjøre kattens fôr- og vannskål grundig på daglig basis. Du unngår herved at det samler seg bakterier i skålene. Samtidig sikrer du at din katt alltid har adgang til friskt fôr og vann.

Skåler og underlag til moteriktige katter
Hos Zoopermarked.no, finner du flotte mat- og vannskåler i høy kvalitet fra United Pets. Mat- og vannskålene fås i mange flotte farger og forskjellige størrelser. Disse spesialdesignede mat- og vannskålene fra United Pets, tåler alle noen omganger i oppvaskemaskinen og i mikrobølgeovnen. Mat- og vannskåler fra United Pets, er med andre ord ikke bare flotte å se på, men også utrolig praktiske. I tillegg til mat- og vannskåler, finner du også flotte underlag fra United Pets, laget av slitesterk gummi som forhindrer din katts mat- og vannskåler å skli rundt omkring når katten spiser eller drikker.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.