ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Hvorfor skal min katt bruke kattetegn?
Det er en god idè å gi katten et kattetegn i tilfelle den skulle bli borte. Ved hjelp av et kattetegn, kan den som finner katten raskt komme i kontakt med deg, siden dine kontaktopplysninger står på kattens tegn. Hvis katten ikke har noe kattetegn, kan det være du får behov for en dyrlege for å identifisere katten ved hjelp av kattens microchip. Er katter øretatovert, kan man søke i diverse katteregistre, men det krever at den som finner katten vet om dette. Bærer katter derimot en navneanheng, er det enklere for vedkommende som finner katten å kontakte deg! Et kattetegn kan dog aldri erstatte en microship eller en øretatovering. Velg alltid et kattehalsbånd som er behagelig for katten og som den kan ha på døgnet rundt. Når du velger et kattetegn, er det viktig at du velger et tegn som passer kattens størrelse. På den måten unngår du at katten blir plaget av kattetegnet. Katten kan ved et uhelt miste halsbåndet sitt og dermed også sitt kattetegn. Vi anbefaler derfor at du alltid har et ekstra tegn liggende, slik at du raskt kan erstatte det tapte. Velger du å ha adresse på kattetegnet, så husk at du skifter tegnet ved flytting.  

Flotte kattetegn i aluminium og messing
Hos Zoopermarked.no, finner du et spennende og variert sortiment av kattetegn som alle er i en særdeles robust kvalitet. Det finnes kattetegn i all verdens lekre farger, størrelser og mønstre, slik at du alltid kan finne det tegnet som passer til sesongens mote og kattens personlighet. Kattetegn finnes dog også i mer tradisjonelle utgaver, slik som et rundt design i en klassisk farge som messing, hvis det ønskes et mer sofistikert utseende. Det avgjørende er dog at du velger et kattetegn som størrelsemessig har et fornuftig forhold til kattens størrelse. Som katteeier, velger du selv hva du ønsker skal graveres på kattetegnet – her er det ingen regler. Vi anbefaler at du minimum får navnet ditt og adressen gravert på tegnet. Kattetegn i aluminium veier neste ingenting og vil derfor ikke virke sjenerende for selv en liten katt eller kattunge.  

Slitesterke kattetegn
Teksten på kattetegnet graveres i en spesiell maskin som gjør at skriften fremstår klart og tydelig – uansett hvor slitt kattetegnet blir. Når du bestiller ditt kattetegn hos oss, er prisen alltid inklusiv gravering og en metallring til å feste kattehalsbåndet. Våre kattetegn er meget slitesterke og går ikke i stykker når katten er på jakt og beveger seg gjennom kratt og busker. Som katteeier velger du selv hva som skal stå på kattetegnet. Vi anbefaler dog alltid, at du som et minimum oppgir ditt navn og adresse – telefonnummer er også en god idè, slik at andre har mulighet for å komme i kontakt med deg i tilfelle katten skulle være kommet tilskade eller blir funnet.

Nøytrale adressetønner

Hvis du synes at et kattetegn er for voldsomt størrelsesmessig til din katt, tilbyr vi også små og nøytrale adressetønner, hvor det er plass til et lite stykke med papir. På det medfølgende lille papiret, kan du enkelt skrive dine kontaktinformasjoner. Papiret legges bare ned i tønnen og denne og lukkes. Tønnen holder herved den lille lappen tørt og beskytter det mot været. Skulle katter bli borte og funnet, er det enkelt for vedkommende som finner katten å åpne adressetønnen og kontakte deg. Hos Zoopermarked.no, finner du alltid et kattetegn som passer til din katts behov.  

Fint design
Et kattetegn kan enkelt være fint og trendy! Kattetegnet er din katts smykke og bør derfor passe til kattens personlighet, størrelse og farge. Hos Zoopermarked.no finner du mange moderne kattetegn i flotte, spennende farger og design. Nå kan din katt også være med på sesongens mote! Velg for eksempel et hjerteformet kattetegn i en livlig farge eller et stripete kattetegn formet som en kattepote. Vi tilbyr naturligvis også mer klassiske kattetegn som for eksempel et rundt navnetegn i messing eller en ensfarget hjerteformet navnetegn.  

Hvilket kattetegn skal jeg velge?
Det er en del faktorer du skal overveie når du velger et kattetegn. For eksempel er størrelsen på katten viktig siden den liten katten har behov for et mindre tegn for ikke å bli forstyrret av det. på et mindre tegn, er det også mindre plass til tekst. Vi anbefaler derfor at du velger et kattetegn som kan graveres på begge sider. Du skal også gjøre opp med deg selv hvilken kontaktinformasjon som er viktig for deg å få gravert på kattens navneanheng. Vi anbefaler at du oppgir ditt telefonnummer. Har din katt for eksempel et lydløst kattetegn, kan du med fordel velge et i plast. Vil tilbyr mange forskjellige typer kattetegn og får jevnlig nye varianter i sortimentet.  

Slik bestiller du
Når du har bestemt deg for et kattetegn, er det bare å bestille det. Vi leverer helt frem til døren.  
  1. Velg det kattetegnet du ønsker.
  2. Finnes kattetegnet i flere størrelser, velg den størrelsen som du ønsker.
  3. Klikk på feltet forside og bakside – Vi gjør oppmerksom på  at noen kattetegn kun kan graveres på den ene siden.
  4. Fyll ut tekstfeltene. Det er plass til 18 – 22 tegn per linje. Vær oppmerksom på at opplysningene er korrekte. Vi forslår at du fyller ut med navn, adresse og telefonnummer.
  5. Gå til ”innkjøpskurv” og ”betaling”
  6. Sjekk igjen at den ønskede teksten er korrekt. Skulle det være en feil i teksten, retter du denne i ”innkjøpskurven”.
  7. Når du har fylt ut dine kontaktopplysninger og valgt leveringsadresse, samt betalingsmåte, vil du motta ditt nye lekre kattetegn innenfor 3-5 hverdager.
  8. Når du mottar kattetegnet, kontroller da at graveringen er korrekt innen du setter tegnet på din katt.
Har du spørsmål vedrørende graveringen eller valg av kattetegn, sitter vi alltid med gode råd og veiledning. Bare kontakt vår kundeservice, enten på telefon 21 95 01 93 eller per mail: kundeservice@zoopermarked.no Vi har telefontid alle hverdager fra kl.10:00 – 14:00 og gjør vårt aller beste i hverdagen å besvare alle mail innen 24 timer.  

Rask levering
Når du bestiller ditt kattetegn hos Zoopermarked.no, leverer vi på døren og du slipper herved å skulle hente pakken.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi
Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.